Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 399

Sims-spelers geven de voorkeur aan de zomer

 14 nov. 2012
17:01
De Sims hebben ter ere van de lancering van De Sims 3 Jaargetijden een onderzoek gedaan naar welk seizoenstype de Nederlander is. Het De Sims 3 Jaargetijden onderzoek is uitgevoerd door Onderzoeksbureau Novio Data. Uit dit onderzoek is gebleken dat met 53% de Nederlanders de voorkeur aan het zomerseizoen geven.

Naast deze resultaten zijn er uit dit onderzoek nog meer interessante en opvallende bevindingen gedaan. Aan de respondenten is ook gevraagd welk seizoen wat hen betreft geschrapt mag worden. Nederlanders houden over het algemeen niet van de winter. Opvallend is dat mannen (13%) de winter meer waarderen dan vrouwen (6%). Wat de mannen en de meeste jongeren betreft, mag de herfst wel geschrapt worden.

Ondanks dat Nederlanders niet van de winter houden, eten wel bijna alle Nederlanders het liefst een warme winterkost (stamppot met rookworst). De groep 13 t/m 34-jarigen vormt hierop een uitzondering. Zij eten het liefst een waterijsje in de zomer. Vrouwen kiezen significant vaker dan mannen voor een waterijsje.

De gemiddelde Nederlander draagt het liefst een lente outfit, 59% draagt het liefst een shirt met een vestje. Nederlanders balen het meest als het regent (41%). Kaplaarzen en een regenjas scoren met 3% dan ook het laagst op dit gebied.

De lente staat met 29% op de tweede plaats als seizoensfavoriet. Gemiddeld gezien worden de meeste Nederlanders vrolijk van lammetjes in de wei. Met 39% staat een echte lente activiteit bovenaan. Picknicken in het zonnetje in het park is favoriet. Voornamelijk de vrouw kiest voor deze lente activiteit. De man verkiest een echte zomer activiteit boven de andere voorgestelde activiteiten, namelijk een BBQ op het strand.
Als we kijken naar de resultaten blijkt dat elk jaargetijde zijn eigen, unieke charmes heeft. Met het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket kan iedereen met zijn favoriete seizoen aan de slag gaan.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers