Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395

Skylanders Trap Team - vanaf vandaag in de winkels beschikbaar

 10 okt. 2014
16:08
Portal Masters, opgelet! Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. kondigt met veel plezier aan dat Skylanders Trap Team vanaf vandaag officieel verkrijgbaar is bij alle grote retailers in Nederland. De nieuwe game is beschikbaar op Xbox 360  en Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4, Nintendo’s Wii en Nintendo’s Wii U. Daarnaast verschijnt er een uniek avontuur voor de Nintendo 3DS spelcomputer. Daarbij is de complete console gaming experience voor het eerst beschikbaar voor tablets, met een Starter Pack dat iPad, Kindle Fire en Android tablets ondersteunt.
 
“De Skylanders franchise is gebouwd op een fundament van creativiteit en innovatie,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “Met Skylanders Trap Team brengen we de traditie van innovatie naar nieuwe hoogten. Drie jaar lang konden kinderen met Skylanders hun speelgoed tot leven brengen in een videogame. Dit jaar laat Skylanders hen de personages uit de game naar de fysieke wereld halen door slechteriken te vangen en als hen te spelen. Skylanders Trap Team is ook de eerste console game die dezelfde AAA ervaring beschikbaar maakt op tablets. We denken dat Skylanders Trap Team een fantastische game is die onze meeste magische innovaties tot nu toe weergeeft. ”
 
De nieuwste aflevering van de franchise die de wereld het Toys-to-Life genre bracht, heeft grote kans om de komende kerstdagen tot de absolute topper onder de family games uit te groeien.
 
In Skylanders Trap Team speur je de meest beruchte slechteriken van heel Skylands op om ze vervolgens te verslaan. Daarna tover je ze naar je huiskamer door ze in één van de magische Traps te vangen via de nieuwe Traptanium Portal. Als je wilt stuur je de schurken weer terug de game in, nu alleen niet om kwaad te doen maar juist om voor goede zaken te strijden. Het leuke is dat je de slechterikken kunt horen nadat ze in de val gelopen zijn, een uitvinding die de toys echt tot leven brengt.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers