Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
EG-score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 331

Assassin's Creed Unity - Dead Kings nu verkrijgbaar

 13 jan. 2015
11:21
Vanaf vandaag is Assassin’s Creed Unity - Dead Kings voor elke speler van Assassin’s Creed Unity gratis beschikbaar op Xbox One en Windows PC. Deze gratis DLC komt morgen, 14 januari 2015, uit op PlayStation 4. De Dead Kings DLC is zichtbaar als add-on in de Xbox One Marketplace, op Uplay en Steam voor PC-spelers en morgen in de PlayStation Store. Er is ook een link te vinden in het in-game menu.

Na de avonturen in Assassin’s Creed Unity leidt Arno’s zoektocht naar verlossing hem naar de stad Saint-Denis, die dan nog bekendstaat als Franciade. Zijn nieuwe missie brengt hem naar de diepste krochten van de stad, een complex netwerk van catacomben en verscholen grotten waar de overblijfselen en geheimen van de oude Franse koningen liggen. Om de duistere mysteries te onthullen die onder de Basilica verscholen liggen, beschikt Arno over een nieuwe uitrusting: een lantaarn om hem de weg te wijzen door het donker en de Guillotine Gun die verwoestend is op lange afstanden en dodelijk van dichtbij.

In Assassin’s Creed Unity – Dead Kings kom je bekende historische gezichten tegen, zoals Napoleon en de Markies de Sade. Ook maak je kennis met de Raiders, een nieuwe groep vijanden die op nietsontziende wijze de catacomben ontheiligen. Daarnaast voltooi je uiteenlopende aanvullende missies, zoals nieuwe Murder Mysteries, enigma’s en coöp-missies waarin je samen je krachten bundelt voor een overvalmissie en een speciale Brotherhood-missie.

In zowel de singleplayer- als de coöp-modus speel je nieuwe wapens, uitrustingen en outfits vrij, die vervolgens in zowel Assassin’s Creed Unity als Assassin’s Creed Unity - Dead Kings beschikbaar zijn.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.AutoDoc.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2018
Laatste actieve gebruikers