Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 394

Bigben sluit overeenkomst met Strategy First voor de uitgave en distributie van FlatOut 4 – Total Insanity

  7 dec. 2016
10:47
Bigben maakt bekend dat het een overeenkomst heeft gesloten met Strategy First Inc, gevestigd in Montreal, Quebec, Canada voor de uitgave en distributie van FlatOut 4 – Total Insanity. Deze game voor de 'new generation' consoles is ontwikkeld door de Franse studio Kylotonn Racing Games (WRC 5, WRC 6) en wordt vanaf maart 2017 door Bigben gedistribueerd in Europa en Azië (behalve Japan).
FlatOut 4 - Total Insanity is het nieuwste deel in de beroemde serie. Deze arcade demolition derby racing game biedt een explosieve ervaring aan gamers die houden van racen, uitdagingen en allerlei autostunts. In de game keren vele geliefde gamemodi (met name de Stunt mode) terug. Daarnaast is er de nieuwe Assault mode en andere vernieuwingen voor zowel de single player als multiplayer mode, voor nog meer fun en competitieve strijd. Met z’n zinderende mix van nitroglycerine en waanzinnige circuits, ligt FlatOut 4 – Total Insanity in lijn met de beste delen uit de serie. Spelers kunnen uitkijken naar vele uren spectaculair raceplezier, zowel online als offline.

"Bigben heeft een speciale expertise ontwikkeld in racing games en we vinden het geweldig om samen te mogen werken met Strategy First aan zo’n beroemde licentie als FlatOut,” zegt Alain Falc, CEO van Bigben Interactive. "FlatOut 4: Total Insanity markeert de terugkeer van de franchise naar het uitstekende niveau dat de games hun reputatie gaf. Gamers in Europa en Azië gaan hier zeker van genieten,” concludeert hij.

“Strategy First is heel tevreden en enthousiast over de samenwerking met Bigben voor de release van FlatOut 4: Total Insanity in Europa en Azië. We hebben volop vertrouwen in Bigbens beproefde vermogen om racing games naar het grote publiek te brengen,” stelt Emanuel Wall, Director bij Strategy First. “FlatOut 4: Total Insanity” is een heerlijk gestoorde arcade demolition derby racing game die spelers beloont voor autogeweld op hoge snelheid. Volgens ons gaan spelers in Europa en Azië hier bijzonder van genieten.”

FlatOut 4 – Total Insanity is vanaf maart 2017 verkrijgbaar.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers