Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 3   Stemmen: 459

Project CARS 2 toont behind-the-scenes-video met McLarens 'chief test-driver'

 18 mei. 2017
06:44
Slightly Mad Studios en Bandai Namco hebben het eerste deel van een zesdelige filmserie onthuld, dat laat zien hoe elke auto in Project CARS in samenwerking met coureurs wordt ontwikkeld. Patrick Long, Chris Goodwin, Tommy Milner, en Vaughn Gittin Jr. zijn maar een paar van de race-sterren die in deze video’s te zien zijn.
Deze 6 nieuwe films komen uit gedurende de lente en zomer van 2017. Ze bevatten intieme blikken achter de schermen, en laten zien hoe wereldberoemde coureurs en testrijders meewerken aan de in-game besturing en de ‘feel’ van de voertuigen in Project CARS 2.

Vandaag is de eerste film uitgebracht: ‘Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’. Hierin zie je de ontwikkeling van de nieuwe McLaren 720S, en hoe McLaren’s ‘chief test-driver’, Chris Goodwin, werkt aan de in-game development van de supercar. Uiteindelijk kan alleen Goodwin de in-game besturing van de 720S goedkeuren, en dat betekent dat technici van overal ter wereld moeten worden ingevlogen voor één laatste crunch test-sessie. Zal Goodwin “zijn” auto goedkeuren?

‘Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’ werd gefilmd in Londen en in McLarens Technology Centre door Outrun Films, specialisten op het gebied van automotive en action features, en de makers van “McLaren 720S Reveal”, en “Nürburgring & Bentley Racing”.
Deze 6 live-action films laten de nauwe samenwerking zien tussen de Project CARS-franchise en race-sterren als Corvette Racings Tommy Milner, drift-legende Vaughn Gittin Jr, en autofabrikanten als Mercedes-Benz.

“Het analyseren van auto’s tot de laatste schroef, en het toevoegen van hun unieke builds in ons state-of-the-art physics-model is slechts de eerste fase bij het maken van onze race-games,” zei Stephen Viljoen, Game Director voor Project CARS. “Uiteindelijk kunnen wij de juiste getallen invoeren, maar het gevoel en de balans van een auto – dat ontastbare iets dat een auto tot leven brengt — kan alleen worden gemeten door coureurs. Coureurs die hun carrières in die auto’s hebben doorgebracht, en alles uit die auto’s hebben gehaald. Onze relaties met coureurs draaien niet om ‘brand ambassadors’: het gaat om hoe wij ervoor zorgen dat onze auto’s authentiek aanvoelen. ‘Built by drivers’ laat zien hoe wij ons verzekeren van die authenticiteit.”

Project CARS 2 heeft heeft een leeftijdsclassificatie van PEGI 3. De game komt in het najaar van 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.


   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.AutoDoc.nl

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 05-2018
Laatste actieve gebruikers