Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 100

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Injustice 2

 18 mei. 2017
09:39
Laat de strijd beginnen. Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bekendgemaakt dat Injustice 2, het superkrachtige vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us, nu verkrijgbaar is in Amerika voor PlayStation 4 en Xbox One. Injustice 2, ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios, bevat een lange lijst superhelden en superschurken uit de DC-wereld. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en ontwikkelen.

Injustice 2 vervolgt het verhaal dat begint in Injustice: Gods Among Us, in een verscheurd universum waarin verbonden zijn verbroken en elk bondgenootschap oorlog voert. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de maatschappij te herstellen, maar krijgen te maken met tegenstanders die het regime van Superman weer aan de macht willen brengen. Midden in deze chaos loert een nieuw gevaar, dat het bestaan van de aarde in gevaar brengt. Bepaal wie je steunt en rust alle beroemde DC-personages naar wens uit met unieke en krachtige uitrustingen die je in het spel verdient.

“NetherRealm Studios levert consequent geweldige gameplay met een razend interessant verhaal dat zijn weerklank vindt bij core- en casual gamers. Injustice 2 is hun meest meeslepende, intense game tot nu toe”, aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Het meeslepende verhaal van Injustice 2, met de geliefde DC-superhelden en de nieuwe uitrustingen en aanpassingsfuncties, geven blijk van de doorlopende innovatie van deze studio.”

“Voor Injustice 2 hebben we keihard gewerkt om een boeiend DC-verhaal te leveren, evenals nieuwe functies en speltypen, zodat fans zich verder in de game kunnen verdiepen”, aldus Ed Boon, creatief directeur van NetherRealm Studios. “Het was een helse taak om deze verschillende onderdelen te implementeren en de uiteindelijke totstandkoming van het eindproduct is een succes voor NetherRealm.”

De talrijke speelbare DC-personages in Injustice 2 hebben elk een eigen speelstijl en een keur aan speciale moves. Ongeacht het resultaat, biedt elk gevecht de mogelijkheid om nieuwe uitrusting en nieuwe vaardigheden te verkrijgen. Naarmate de deelnemers verder komen, ontvangen ze nieuwe items: van gewone uitrustingen met handige gameplay-statistiekenverbeteringen tot zeldzame voorwerpen die voor uitgebreidere speciale moves en vaardigheden zorgen. Spelers kunnen hun personages nog verder veranderen en naar wens aanpassen met alle verkregen uitrustingsstukken: visuele cosmetische updates en wijzigingen in de vechtstijl en vaardigheden van hun personage.

Injustice 2 bevat daarnaast een gloednieuwe multiversum-modus, met een complete wereld aan het einde van de verhaalcampagne van de game waarin je kunt meedoen aan verschillende thema-uitdagingen om extra beloningen te behalen. Elk Injustice 2 -multiversum heeft een eigen verhaal en eigen wijzigingsfactoren die van invloed zijn op diverse aspecten van de gameplay. Naarmate spelers hoger in het klassement komen, neemt het aantal uitdagingen en beloningen toe. Multiversums zijn doorlopend in ontwikkeling en onderhevig aan veranderingen, waardoor je nieuwe kansen krijgt om je personages uit te breiden, nieuwe uitrustingen te verdienen en grotere uitdagingen aan te gaan.

Ook nu in de winkel: de Injustice 2 Ultimate Edition en de Digital Deluxe Edition. De Injustice 2 Ultimate Edition biedt toegang tot de drie nieuwe Fighter Packs, met in totaal negen speelbare personages naast de hoofdgame. Verder ontvang je drie Premiere Skins, waarmee je de gekozen vechters kunt veranderen in nieuwe personages met nieuwe looks, stemmen en dialogen; plus twee exclusieve Gear Shaders. Geef je team een nieuwe look met verschillende kleurenthema’s. De Injustice 2 Ultimate Edition is nu verkrijgbaar voor € 99,99. De Injustice 2 Digital Deluxe Edition kan alleen worden gedownload via PSN en de Xbox Store, en bevat een Fighter Pack met drie extra speelbare personages, een Premiere Skin en een exclusieve Gear Shader, naast de hoofdgame, en is verkrijgbaar voor € 79,99.

Verder is er Injustice 2 voor mobiel. Je kunt deze versie nu gratis downloaden uit de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch en via Google Play voor Android-apparaten. Injustice 2 voor mobiel bevat een enorme keur aan nieuwe en verbeterde gevechttechnieken ten opzichte van zijn voorganger, met betere bewegingen, de toevoeging van projectielen, verbeterde speciale moves en nog veel meer. Injustice 2 voor mobiel biedt daarnaast gloednieuwe speltypen die een unieke mobiele ervaring mogelijk maken, inclusief een meeslepende verhaallijn die de gebeurtenissen van Injustice 2 voor console volgt, een op missies gebaseerd speltype Operations, een competitief speltype Arena en nog veel meer. Je kunt zelfs uitrustingen vrijspelen voor de consoleversie van Injustice 2 via bepaalde uitdagingen die de versie voor mobiel biedt.

   


Totaal aantal stemmen: 0











Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1



 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:



www.AutoDoc.nl

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content














  Tussenstand member van de maand 06-2018
Laatste actieve gebruikers