Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 201

Lando Norris maakt een testrit in F1 2017

 11 aug. 2017
07:05
McLaren’s jongste coureur Lando Norris heeft een reeks van klassieke FORMULA ONE auto's, waaronder de opvallende MCL32 van dit jaar, getest in F1 2017, de officiële game van het 2017 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. Codemasters en Koch Media tonen vandaag een nieuwe trailer, waarin Norris het nieuwe Japan Short Circuit aanpakt en vertelt over hoe elk van de auto's vindt rijden.

De veelbelovende jonge coureur, slechts 17 jaar oud, reedt onlangs in een officiële FORMULA ONE testrit op de Hungaroring een tweede snelste tijd, achter wereldkampioenschap leider Sebastian Vettel's Ferrari.

"Ik had een goed gevoel toen ik voor de eerste keer achter het virtuele stuur kroop. Na mijn test in de auto van 2017 in Hongarije, kan ik met veel plezier bevestigen dat de nieuwe auto's veel sneller en krachtiger zijn, en dat komt echt over in de nieuwe game," reageerde Norris. "Ik denk dat fans in F1 2017 veel plezier gaan hebben met het rijden in de nieuwe reeks wagens van de Grand Prix."
Hij vervolgde: "Het was ook een hele leuke ervaring om verschillende hoofdstukken van McLaren's verleden te herleven door de klassieke auto's te rijden uit ‘88, ‘91, '98 en 2008, die elk een wereldkampioenschaps succes voor het team vertegenwoordigen. De titel winnende auto van 2008 heeft veel downforce en is erg leuk om door de bocht te gooien. De historische auto's zijn echt de kers op de appelmoes.'

Naast alle officiële teams, auto's, bestuurders en circuits van het huidige seizoen, kan er in F1 2017 in 12* klassieke auto's van McLaren, Ferrari, Williams, Renault en Red Bull Racing gereden worden. Er zijn ook vier gloednieuwe verkorte circuits; in Groot-Brittannië, Bahrein, de VS en Japan, evenals de kans om in een nachtelijke setting op de beroemde straatbaan van Monaco te racen. F1 2017 verschijnt wereldwijd op 25 augustus op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (DVD en via Steam).

Consumenten die een pre-order plaatsen of de 'Day One' versie van F1 2017 kopen, krijgen toegang tot de iconische 1988 McLaren MP4/4, als onderdeel van de 'F1 2017 Special Edition.' De McLaren MP4/4 zal in een later stadium door iedereen aangeschaft kunnen worden. De elf andere klassieke auto's zijn beschikbaar in alle edities van het spel.


   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:www.AutoDoc.nl

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 07-2018
Laatste actieve gebruikers