Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395

Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Middle-earth: Shadow of War

 10 okt. 2017
16:13
Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Middle-earth: Shadow of War, het epische vervolg op het bekroonde Middle-earth: Shadow of Mordor nu verkrijgbaar is voor de Xbox One, Windows 10-pc (Windows Store), Steam, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. De verbeteringen voor de Xbox One X zijn tegelijkertijd met de lancering van de console op 7 november beschikbaar. Middle-earth: Shadow of War, ontwikkeld door Monolith Productions, bouwt voort op het innovatieve Nemesis-systeem van de studio, waarmee de spelers voor elke speelsessie hun eigen unieke wereld kunnen creëren en beleven.

Middle-earth: Shadow of War is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor, dat meer dan 50 industrieprijzen heeft ontvangen. Talion en Celebrimbor, de Bright Lord, keren terug om een nieuwe krachtring te smeden en het op te nemen tegen hun dodelijkste vijanden, onder wie Sauron en zijn Nazgûl, in een kolossale strijd om Middle-earth. Deze open wereld actie-RPG wordt aangedreven door het Nemesis-systeem. De introductie van Orc-volgelingen zorgt voor compleet nieuwe verhalen over loyaliteit, verraad en wraak, en de toevoeging van indrukwekkende Nemesis-forten vereist verschillende strategieën om dynamische bolwerken te veroveren en persoonlijke werelden te creëren, met meer keuzes en mogelijkheden dan ooit tevoren.

“Met Middle-earth: Shadow of War heeft Monolith Productions zijn innovatieve artificiële intelligentie-technologie, oftewel het Nemesis-systeem van Middle-earth: Shadow of Mordor, verder ontwikkeld en een ongeëvenaarde spelervaring gecreëerd,” aldus David Haddad, voorzitter, Warner Bros. Interactive Entertainment. “De spelers van Middle-earth: Shadow of War komen in een meeslepend verhaal en een geheel persoonlijke wereld terecht, die al hun bewegingen onthoudt, iets wat zowel fans als nieuwkomers zeer op prijs zullen stellen.”

“We hebben heel hard gewerkt om elke dimensie binnen Middle-earth: Shadow of War compleet uit te breiden, inclusief de open wereld, het verhaal, de RPG-systemen, de kern van het spel en uiteraard de via het Nemesis-systeem gecreëerde persoonlijke spelerverhalen,” aldus Michael de Plater, vicevoorzitter, Creative, Monolith Productions. “Als levenslange fans van Middle-earth™ zijn we uiterst dankbaar voor dit voorrecht om de meest indrukwekkende fantasiewereld ooit op een nieuwe manier tot leven te kunnen wekken voor fans én nieuwkomers. We zijn we erg benieuwd naar de verbluffende verhalen die spelers zullen maken en delen zodra ze ontdekken wat Middle-earth: Shadow of War allemaal te bieden heeft.”

Spelers kunnen de uitgebreide open wereld op talloze manieren ervaren en unieke persoonlijke verhalen creëren. Met behulp van de nieuwe en verbeterde melee, stealth en afstands gevechtstechnieken, uitgebreide vaardigheden en de nieuwe krachtring, kunnen spelers de kracht van de Bright Lord gebruiken om Mordor van binnenuit te overheersen. Spelers komen nieuwe en bekende bondgenoten tegen tijdens hun missie, onder wie Eltariel, de beste Nazgûl-jager; Baranor, de kapitein van Minas Ithil; Carnán, de mysterieuze natuurgeest en iconische personages zoals Shelob en Gollum. Behalve deze bondgenoten zullen ze een grote verscheidenheid aan dodelijke vijanden tegenkomen, waaronder Orks, Olog-hai, monsterlijke beesten, de oude Balrog Tar Goroth, vuurspuwende draken, de Nazgûl en uiteindelijk de Dark Lord, Sauron zelf.

Middle-earth: Shadow of War speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en bevat een veelzijdig ecosysteem van missies en verkenningstochten en een bruisende Orc-maatschappij met diverse Orc-culturen. Ork-vijanden behoren nu tot stammen. De invloed van deze stammen reikt van de overlords die de machtige forten beheren tot over de verschillende omgevingen. Door middel van de Orc-volgelingen en Nemesis-forten kunnen spelers nu op een geheel nieuwe manier de wereld beleven, dankzij de keuzes en mogelijkheden die het uitgebreide Nemesis-systeem biedt. Of de tegenstander nu wordt gespaard, bedrogen, geworven of verwond, alle confrontaties worden opgeslagen en dragen bij aan de dynamiek van de maatschappij en conflicten van Mordor, tot leven gebracht door het innovatieve Nemesis-systeem.

De Middle-earth: Shadow of War Standard Edition bevat het hoofdspel en kost € 69,99 (€ 49,99 voor PC). De Middle-earth: Shadow of War Silver, Gold en Mithril Edition zijn nu ook verkrijgbaar. De Middle-earth: Shadow of War Silver Edition kost € 89,99 en biedt toegang tot de Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, Silver War Chest en het hoofdspel. De Middle-earth: Shadow of War Gold Edition kost € 109,99 en biedt toegang tot de Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion, The Desolation of Mordor Story Expansion, Gold War Chest, exclusieve SteelBook (alleen fysieke uitgaven) en het hoofdspel. De Middle-earth: Shadow of War Mithril Edition biedt toegang tot de Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion, The Desolation of Mordor Story Expansion, beperkte uitgave Tar-Goroth Balrog vs. Carnán Drake-beeld (38 cm), verzameling originele lithografieën, premium omslag met magnetische ring, exclusieve SteelBook®, officiële soundtrack spelmuziek, stoffen kaart van Mordor, Gold War-kist, Mithril War-kist en het hoofdspel, voor een totaalprijs van € 299,99. De Mithril Edition is een uiterst beperkte oplage wereldwijd. Informeer bij de plaatselijke verkooppunten of deze editie verkrijgbaar is.

Middle-earth: Shadow of War kan ook mobiel worden gespeeld. Het spel kan nu gratis worden gedownload in de App Store voor iPhone en iPad en op Google Play voor Android-apparaten. Middle-earth: Shadow of War mobiel is gezamenlijk ontwikkeld door IUGO Mobile Entertainment, Monolith Productions en WB Games San Francisco. Deze gratis epische RPG- en strategiegame is een vervolg op Talions reis door Mordor en verenigt de grootste kampioenen uit Middle-earth met de meest gevreesde Orcs in een missie om Sauron, de Dark Lord, te verslaan.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers