Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395

Bethesda onthult releasedata en prijs voor de The Elder Scrolls Online DLC Clockwork City

 10 okt. 2017
17:19
De Clockwork City DLC game pack voor The Elder Scrolls Online krijgt een datum en een prijs. De nieuwste DLC zal op maandag 23 oktober releasen voor PC/ Mac, en op dinsdag 7 november voor PlayStation 4 en Xbox One.

Clockwork City zal gratis beschikbaar zijn voor alle ESO Plus leden en zal voor iedereen beschikbaar zijn via de in-game Crown Store voor 2,000 crowns. De Clockwork City DLC game pack is toegankelijk voor alle spelers, je hoeft er ESO: Morrowind niet voor geďnstalleerd te hebben.

Naast de basisversie, zal ook de Clockwork City Collector’s Bundle beschikbaar zijn en die bevat de DLC pack, de Clockwork Skeevaton pet, de Kagouti Fabricant mount, en Five Crown Experience Scrolls. Spelers kunnen de Collector’s Edition aanschaffen voor 4,000 crowns via de in-game Crown Store.

Over Clockwork City
De Clockwork City DLC game pack zal avonturiers in Tamriel een nieuw gebied laten ontdekken, Sotha Sil’s legendarische Clockwork City. De DLC is goed voor 10 uur nieuwe Elder Scrolls verhalen en zit barstensvol onvergetelijke architectuur, vreemde wezens en krachtige, hybride monsters. Spelers zullen er ook een nieuwe Trial kunnen trotseren – Asylum Sanctorum – die de moed van elke groep die 12 spelers sterk is zal testen.

Prologue Quest -- Nu Live!
Spelers kunnen een sneak peek krijgen op de Clockwork City content door de Prologue Quest te spelen die vanaf nu beschikbaar is voor alle spelers. In deze proloog zullen ze prominente waarzeggers, geleerden en archeologen onderzoeken die gedood worden door hun eigen schaduwen. Spelers kunnen ook reizen naar elke willekeurige Mages Guild headquarters in Tamriel om er een nota te vinden genaamd “Order of the Eye Dispatch.” Als je die nota leest, start je de quest “Of Knives and Long Shadows”, en kun je dat nieuwe avontuur beginnen. Als die quest voltooid is, ontvang je de “Clockwork Obscuros” memento in je verzameling.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers