Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395

Launch trailer voor The Evil Within 2

 11 okt. 2017
16:12
Om de release van The Evil Within 2 komende vrijdag de 13e te vieren, wordt vandaag de officiële aankondigingstrailer vrijgegeven:In The Evil Within 2, moet Sebastian Castellanos opnieuw de strijd aangaan met verschrikkingen in de nachtmerrie afkomstig uit het beruchte STEM. Deze keer, echter, is Sebastians missie van persoonlijke aard: hij is op zoek naar z’n dochter Lily, waarvan hij dacht dat hij ze jaren geleden verloren was. Het is een race tegen de klok en Sebastian moet Lily zien te redden voordat ze beiden verloren zijn in STEM.

Maar het zijn niet enkel de monsterlijke nachtmerries die door de straten van Union dwalen waarmee Sebastian geconfronteerd wordt in z’n zoektocht naar Lily…STEM is een wereld die omgebogen en gebroken kan worden naar de wil van een handvol verschrikkelijke individuen. En de echte horror kan de menselijke monsters zijn die erin vastzitten, met de fotograaf Stefano en de ‘rechtvaardige’ priester Theodore, beiden van plan om het verzwakte systeem naar hun wil om te buigen.

Ben je klaar om terug te keren naar de nachtmerrie? Vind je Lily voordat Stefano en Theodore de wereld uit elkaar trekken? Ga naar Bethesda.net voor nog meer details en inzichten van het team van Tango Gameworks.

Duik nogmaals in de hel in het vervolg op Shinji Mikami’s succesvolle survival horrorgame uit 2014. Neem het op tegen verschrikkelijke monsters in afschuwelijke werelden en kom oog in oog te staan met je ergste nachtmerries in de strijd om je dochter te redden. The Evil Within 2 is op vrijdag 13 oktober wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers