Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 400

Evilgamerz - Serververhuizing + nieuwe videoservice

 12 nov. 2017
13:21
Evilgamerz is afgelopen zaterdag overgestapt op een vernieuwde server. Onder andere ons CentOS-besturingssysteem is volledig vernieuwd, net als onze Apache- en PHP-versies. De URL zou vanzelf voor alle bezoekers van onze website ververst moeten worden en verwijst naar ons nieuwe IP-adres. Als je dit bericht in ieder geval ziet, is de DNS-verwijzing op je PC automatisch doorgevoerd!

Daarnaast hebben we ook direct een nieuwe feature toegevoegd. Onze videoplayer maakte namelijk nog altijd gebruik van een Flash-player, welke simpelweg een FLV-file uitlas en aan de gebruiker toonde. Gezien de beperkte ondersteuning van Flash (oa. op Apple devices) en de verspilde serverdata die dit in beslag neemt, hebben we besloten deze ondersteuning tot een minimum te beperken en YouTube embedding mogelijk te maken. Hierdoor wordt het voor onze content-managers ook makkelijker om snel nieuwe video's te plaatsen. Ook willen we onze streams van Evilgamerz gameplay hierin gaan verwerken. Tevens is onze videosectie nu ook op de mobiele website beschikbaar, en daarmee is dus praktisch heel Evilgamerz nu in een mobile view beschikbaar.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers