Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 400

Legende Outcast - Second Contact is vanaf morgen terug

 13 nov. 2017
14:14
Bigben Interactive brengt vanaf morgen een heuse klassieker terug. Outcast - Second Contact is een complete remake, te plaatsen onder het kopje groter, beter, mooier en spectaculairder. Outcast - Second Contact is vanaf morgen verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

De originele versie van de action adventure game Outcast verscheen in 1999 en ging de geschiedenisboeken in als een van de beste in het genre. Waarom? Het plaatste spelers voor het eerst in een open 3D-wereld. Het enorm succesvolle origineel won wereldwijd meer dan 100 awards, waaronder de beste game van 1999. 18 jaar later brengt de originele (Belgische) ontwikkelaar Appeal een remake die een nieuwe kennismaking van de bekende wereld van Adelpha en de elite soldaat Cutter Slade bevat.

Spelers stappen in de laarzen van Cutter Slade, een navy seal, die naar een verre planeet wordt gestuurd om de aarde te redden. In de gigantische openwereld Adelpha is het aan de soldaat om op een gevaarlijke verkenningsreis te gaan. Van de dorre vlaktes van Motazaar tot de besneeuwde landen van Ranzaar. Adelpha is Slade’s speelplaats met een wagonlading aan verrassingen. Zo ontdekt hij hoe wetenschap en magie met elkaar versmelten, verkent hij exotische steden, strijdt tegen formidabele vijanden en ontrafelt de geheimen van een geavanceerde beschaving. In een levende wereld met een eigen ecosysteem moet Slade de juiste keuzes maken, terwijl het lot van twee universums op zijn schouders rust. Naast avontuur biedt Outcast - Second Contact een tot de puntjes uitgewerkt verhaal vol nuance en diepgang.
Outcast - Second Contact is een complete remake van het origineel. Alles is onder handen genomen om hier een meeslepende moderne videogame-epos van te maken. De bekende Outcast-sfeer is echter hetzelfde gebleven. Ontwikkelaar Appeal heeft de blauwdruk van de originele game gebruikt en hier nieuwe gebieden aan toegevoegd. Zoals gebruikelijk is bij een moderne remake zijn natuurlijk de graphics, animatie en control naar de huidige tijd opgepoetst.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers