Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 399

L.A. Noire voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar

 14 nov. 2017
15:48
L.A. Noire is een duistere en gewelddadige detective thriller die zich afspeelt tussen de glitz, glamour en corruptie van het Los Angeles van 1940. De game vertelt het verhaal van onderscheiden veteraan en nieuwbaken detective Cole Phelps die een escalerend aantal misdaadzaken, gebaseerd op echte misdaden, onderzoekt. Onderzoek crime scenes voor aanwijzingen, ondervraag verdachten en achtervolg criminelen op zoek naar de waarheid in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft.

L.A. Noire voor de Nintendo Switch bevat de complete originele game en alle bijbehorende downloadable content, met specifieke verbeteringen inclusief een Joy-Con mode met gyroscopische, op gebaren gebaseerde controls, HD rumble en een nieuwe wijde en over-de-schouder camera hoek, plus passende touch screen controls voor mobiel detective werk. De Nintendo eShop versie van L.A. Noire zal vandaag om 12PM Eastern wereldwijd verkrijgbaar zijn.

L.A. Noire voor PlayStation 4 en Xbox One bestaat uit de volledige originele game én extra downloadbare content. Met technische verbeteringen voor betere beeldkwaliteit, zoals verbeterde belichting en wolken, nieuwe cineastische filmperspectieven, hogere resoluties en meer. L.A. Noire speelt af in de originele resolutie van 1080p voor Playstation 4 en Xbox One consoles, en 4K voor Playstation 4 Pro en Xbox One X.

Naast deze versies verschijnt in december ook L.A. Noire: The VR Case Files voor de HTC VIVE™ console. In deze versie zijn zeven zaken uit het originele spel speciaal vernieuwd voor virtual reality, wat zorgt voor adembenemende actie en echt detectivewerk.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers