Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 399

Nieuwe informatie over Pokemon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon

 14 nov. 2017
16:40
The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over de binnenkort verwachte spellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon neemt de Legendarische Pokémon Necrozma de overweldigend sterke vorm aan van Dusk Mane Necrozma of van Dawn Wings Necrozma door de Legendarische Pokémon Solgaleo of Lunala te vangen. Meer van de mysterieuze Pokémon Necrozma wordt binnenkort bekendgemaakt met de onthulling van een nieuwe afbeelding van een in fel licht gehulde Necrozma. Wat voor geheimen bezit Necrozma? Alles zal duidelijk worden in de avonturen die de spelers in Alola gaan beleven!

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen de spelers hun Pokémon bewegingen laten leren in ruil voor Battle Points (BP)—bewegingen die ze niet zouden kunnen leren door op te waarderen of via enige TM. Spelers kunnen BP verdienen door het winnen van gevechten op de strijdtonelen van de regio Alola, zoals de Battle Royal Dome en de Battle Tree, of door Mantine Surf te gebruiken vanaf verschillende stranden. Naast het leren van bewegingen aan de Pokémon die de spelers op hun reis vergezellen, kunnen zij deze bewegingen ook laten leren door de Legendarische Pokémon die ze hebben gevangen als zij door een Ultra Wormhole gaan.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:Autodoc

www.RandomRunnerKings.nl

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 09-2018
Laatste actieve gebruikers