Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 3   Stemmen: 368
  Nieuwsoverzicht van 18-05-2017
 Onderwerp: Project CARS 2 toont behind-the-scenes-video met McLarens 'chief test-driver'
06:44 - Slightly Mad Studios en Bandai Namco hebben het eerste deel van een zesdelige filmserie onthuld, dat laat zien hoe elke auto in Project CARS in samenwerking met coureurs wordt ontwikkeld. Patrick Long, Chris Goodwin, Tommy Milner, en Vaughn Gittin Jr. zijn maar een paar van de race-sterren die in deze video’s te zien zijn.
Deze 6 nieuwe films komen uit gedurende de lente en zomer van 2017. Ze bevatten intieme blikken achter de schermen, en laten zien hoe wereldberoemde coureurs en testrijders meewerken aan de in-game besturing en de ‘feel’ van de voertuigen in Project CARS 2.

Vandaag is de eerste film uitgebracht: ‘Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’. Hierin zie je de ontwikkeling van de nieuwe McLaren 720S, en hoe McLaren’s ‘chief test-driver’, Chris Goodwin, werkt aan de in-game development van de supercar. Uiteindelijk kan alleen Goodwin de in-game besturing van de 720S goedkeuren, en dat betekent dat technici van overal ter wereld moeten worden ingevlogen voor één laatste crunch test-sessie. Zal Goodwin “zijn” auto goedkeuren?

‘Project CARS 2: BUILT BY DRIVERS – “As Close As It Gets” Featuring Chris Goodwin’ werd gefilmd in Londen en in McLarens Technology Centre door Outrun Films, specialisten op het gebied van automotive en action features, en de makers van “McLaren 720S Reveal”, en “Nürburgring & Bentley Racing”.
Deze 6 live-action films laten de nauwe samenwerking zien tussen de Project CARS-franchise en race-sterren als Corvette Racings Tommy Milner, drift-legende Vaughn Gittin Jr, en autofabrikanten als Mercedes-Benz.

“Het analyseren van auto’s tot de laatste schroef, en het toevoegen van hun unieke builds in ons state-of-the-art physics-model is slechts de eerste fase bij het maken van onze race-games,” zei Stephen Viljoen, Game Director voor Project CARS. “Uiteindelijk kunnen wij de juiste getallen invoeren, maar het gevoel en de balans van een auto – dat ontastbare iets dat een auto tot leven brengt — kan alleen worden gemeten door coureurs. Coureurs die hun carrières in die auto’s hebben doorgebracht, en alles uit die auto’s hebben gehaald. Onze relaties met coureurs draaien niet om ‘brand ambassadors’: het gaat om hoe wij ervoor zorgen dat onze auto’s authentiek aanvoelen. ‘Built by drivers’ laat zien hoe wij ons verzekeren van die authenticiteit.”

Project CARS 2 heeft heeft een leeftijdsclassificatie van PEGI 3. De game komt in het najaar van 2017 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.


   
 Onderwerp: South Park: The Fractured But Whole vanaf 17 oktober verkrijgbaar
06:45 - South Park: The Fractured But Whole is vanaf 17 oktober 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. South Park: The Fractured But Whole is het vervolg op South Park: The Stick of Truth, de geprezen game uit 2014. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft San Francisco in samenwerking met de makers van South Park, Trey Parker en Matt Stone.

Met steeds groeiende criminaliteit zijn de straten van South Park nooit eerder zo gevaarlijk geweest. Wanneer de zon ondergaat in dit doorgaans rustige bergdorpje in Colorado, kunnen chaos en vernieling botvieren: de onderbuik van de stad komt tot leven. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en creëert de beste superhelden-franchise ooit, ‘Coon and Friends’, met zichzelf, The Coon, in de hoofdrol.

Elke superheld heeft zijn eigen oorsprong, en dit is bij Coon & Friends niet anders. Spelers ontdekken, wederom als de New Kid, hun eigen achtergrondverhaal, ontwerpen hun eigen unieke kostuums en kiezen uit verschillende heldenklassen met allen andere op scheten gebaseerde superkrachten. Iedere held is daardoor uniek. Een volledig vernieuwd vechtsysteem geeft spelers unieke mogelijkheden om tijd en ruimte te beïnvloeden tijdens gevechten, en het loot- en crafting-systeem geeft spelers de vrijheid om hun eigen uitrusting samen te stellen.

South Park: The Fractured But Whole is verkrijgbaar in vier verschillende edities: Standard, Deluxe, Gold en Collector’s. Iedereen die South Park: The Fractured But Whole aanschaft, ontvangt een gratis exemplaar van South Park: The Stick of Truth.* Als spelers de game pre-orderen bij bepaalde partners, kunnen zij zelfs onmiddellijk aan de slag gaan met The Stick of Truth.

Alle pre-orders gaan ook gepaard met een exclusieve in-game assistent, ‘Towelie’: je speelmaatje. South Park is niet langer veilig en zelfs de meest doorwinterde South Park veteraan gaat moeite hebben met het navigeren door deze duistere straten. Towelie biedt unieke hulp op belangrijke locaties door de game heen.

   
 Onderwerp: Dramaserie van The Witcher komt naar Netflix
06:49 - Netflix gaat een dramaserie maken van de game franchise The Witcher. De serie zal zich focussen op de boeken van de Poolse schrijver Andzej Sapkowski. De serie zal Engelstalig zijn net als de games die uitgebracht worden door CD Projekt. Het is nog niet duidelijk hoeveel seizoenen er gemaakt zullen worden van de serie en wanneer de release plaatsvindt. De laatste game in de The Witcher serie is The Witcher 3: Wild Hunt. Het spel was een ongekend succes voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   
 Onderwerp: Hoe houdt The Surge zich op PC, Xbox One en PS4?
06:55 - The Surge kwam afgelopen dinsdag uit voor diverse platformen, maar hoe houdt het spel zich op de PC, Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro? Dat wordt laten zien in een nieuwe video analyse van de game:


   
 Onderwerp: Duel mode in Quake Champions getoond
06:59 - Quake Champions krijgt een nieuwe game mode te weten de Duel mode. In deze mode hebben verschillende Champions verschillende abilities. Spelers starten met het selecteren van 3 Champions voordat de arena wordt binnen getreden. Spelers moeten vervolgens bepalen welke Champion het beste past bij hun speelstijl en welke wordt neergezet als reactie op de keuze van de tegenstander. In een best-of-three match wordt bepaald wie de winnaar is.


   
 Onderwerp: Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Injustice 2
09:39 - Laat de strijd beginnen. Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben vandaag bekendgemaakt dat Injustice 2, het superkrachtige vervolg op de populaire game Injustice: Gods Among Us, nu verkrijgbaar is in Amerika voor PlayStation 4 en Xbox One. Injustice 2, ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios, bevat een lange lijst superhelden en superschurken uit de DC-wereld. Spelers kunnen de ultieme versie van hun favoriete DC-personages samenstellen en ontwikkelen.

Injustice 2 vervolgt het verhaal dat begint in Injustice: Gods Among Us, in een verscheurd universum waarin verbonden zijn verbroken en elk bondgenootschap oorlog voert. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de maatschappij te herstellen, maar krijgen te maken met tegenstanders die het regime van Superman weer aan de macht willen brengen. Midden in deze chaos loert een nieuw gevaar, dat het bestaan van de aarde in gevaar brengt. Bepaal wie je steunt en rust alle beroemde DC-personages naar wens uit met unieke en krachtige uitrustingen die je in het spel verdient.

“NetherRealm Studios levert consequent geweldige gameplay met een razend interessant verhaal dat zijn weerklank vindt bij core- en casual gamers. Injustice 2 is hun meest meeslepende, intense game tot nu toe”, aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Het meeslepende verhaal van Injustice 2, met de geliefde DC-superhelden en de nieuwe uitrustingen en aanpassingsfuncties, geven blijk van de doorlopende innovatie van deze studio.”

“Voor Injustice 2 hebben we keihard gewerkt om een boeiend DC-verhaal te leveren, evenals nieuwe functies en speltypen, zodat fans zich verder in de game kunnen verdiepen”, aldus Ed Boon, creatief directeur van NetherRealm Studios. “Het was een helse taak om deze verschillende onderdelen te implementeren en de uiteindelijke totstandkoming van het eindproduct is een succes voor NetherRealm.”

De talrijke speelbare DC-personages in Injustice 2 hebben elk een eigen speelstijl en een keur aan speciale moves. Ongeacht het resultaat, biedt elk gevecht de mogelijkheid om nieuwe uitrusting en nieuwe vaardigheden te verkrijgen. Naarmate de deelnemers verder komen, ontvangen ze nieuwe items: van gewone uitrustingen met handige gameplay-statistiekenverbeteringen tot zeldzame voorwerpen die voor uitgebreidere speciale moves en vaardigheden zorgen. Spelers kunnen hun personages nog verder veranderen en naar wens aanpassen met alle verkregen uitrustingsstukken: visuele cosmetische updates en wijzigingen in de vechtstijl en vaardigheden van hun personage.

Injustice 2 bevat daarnaast een gloednieuwe multiversum-modus, met een complete wereld aan het einde van de verhaalcampagne van de game waarin je kunt meedoen aan verschillende thema-uitdagingen om extra beloningen te behalen. Elk Injustice 2 -multiversum heeft een eigen verhaal en eigen wijzigingsfactoren die van invloed zijn op diverse aspecten van de gameplay. Naarmate spelers hoger in het klassement komen, neemt het aantal uitdagingen en beloningen toe. Multiversums zijn doorlopend in ontwikkeling en onderhevig aan veranderingen, waardoor je nieuwe kansen krijgt om je personages uit te breiden, nieuwe uitrustingen te verdienen en grotere uitdagingen aan te gaan.

Ook nu in de winkel: de Injustice 2 Ultimate Edition en de Digital Deluxe Edition. De Injustice 2 Ultimate Edition biedt toegang tot de drie nieuwe Fighter Packs, met in totaal negen speelbare personages naast de hoofdgame. Verder ontvang je drie Premiere Skins, waarmee je de gekozen vechters kunt veranderen in nieuwe personages met nieuwe looks, stemmen en dialogen; plus twee exclusieve Gear Shaders. Geef je team een nieuwe look met verschillende kleurenthema’s. De Injustice 2 Ultimate Edition is nu verkrijgbaar voor € 99,99. De Injustice 2 Digital Deluxe Edition kan alleen worden gedownload via PSN en de Xbox Store, en bevat een Fighter Pack met drie extra speelbare personages, een Premiere Skin en een exclusieve Gear Shader, naast de hoofdgame, en is verkrijgbaar voor € 79,99.

Verder is er Injustice 2 voor mobiel. Je kunt deze versie nu gratis downloaden uit de App Store voor iPhone, iPad en iPod touch en via Google Play voor Android-apparaten. Injustice 2 voor mobiel bevat een enorme keur aan nieuwe en verbeterde gevechttechnieken ten opzichte van zijn voorganger, met betere bewegingen, de toevoeging van projectielen, verbeterde speciale moves en nog veel meer. Injustice 2 voor mobiel biedt daarnaast gloednieuwe speltypen die een unieke mobiele ervaring mogelijk maken, inclusief een meeslepende verhaallijn die de gebeurtenissen van Injustice 2 voor console volgt, een op missies gebaseerd speltype Operations, een competitief speltype Arena en nog veel meer. Je kunt zelfs uitrustingen vrijspelen voor de consoleversie van Injustice 2 via bepaalde uitdagingen die de versie voor mobiel biedt.

   
 Onderwerp: Meer informatie over ARMS
13:12 - Nintendo heeft vandaag een nieuwe Nintendo Direct uitgezonden over de nieuwe game ARMS voor de Nintendo Switch. Veel van de ontwikkelaars van ARMS hebben ook meegewerkt aan Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch. In ARMS mag je daarom dezelfde grafische kwaliteit en competitieve actie verwachten als in de succesvolle racegame.

ARMS kiezen: nadat je een vechter hebt gekozen, kun je voor iedere hand een ARM kiezen. Deze ARMS variëren van reguliere handschoenen tot boemerangs en raketten, waardoor spelers de keuze hebben uit allerlei aanvallen voor de korte en de lange afstand, evenals diverse andere opties:
• Soorten ARMS – In de game hebben spelers de keuze uit tientallen ARMS, die allemaal een speciale kracht hebben. Er zijn onder meer de Toaster, die kan worden opgeladen voor een vurige vuistslag, en de Drietander, die drie projectielen recht vooruit schiet. Sommige ARMS, zoals de schildvormige Falanx, zorgen zelfs voor een betere verdediging.
• Elementen – Er zijn zeven verschillende elementen voor ARMS: vuur, bliksem, wind, ijs, schok, explosie en verblinding. Alle ARMS hebben andere elementen, dus je doet er goed aan om combinaties uit te proberen.
• Gewicht – Gewicht is een belangrijke factor als het gaat om de effectiviteit van ARMS. Met meer gewicht oefen je meer kracht uit, dus spelers moeten hierop letten als ze ARMS kiezen. Sterkere ARMS zijn weliswaar krachtiger, maar ook langzamer. Aanvallen die de vijand meerdere keren raken, zijn doorgaans snel, maar niet erg krachtig. Het kan ook gebeuren dat klappen elkaar raken, waarbij de zwaardere ARMS de lichtere zullen wegslaan.
• Upgrades – Hoe meer je vecht, hoe meer prijzengeld je in de game ontvangt. Dat geld kun je besteden op het ARMS-plaza, waar spelers nieuwe ARMS in de wacht kunnen slepen, evenals upgrades voor ARMS die ze al hebben.

Versus-stand: ARMS zit boordevol grappige spelstanden waarin vechters elkaar kunnen uitdagen:

• Gevechten – In deze multiplayerstand* nemen twee vechters het tegen elkaar op. Tijdens het gevecht verschijnen er bommen en voorwerpen die je helpen herstellen, wat het voor vechters nog spannender maakt.
• Teamgevechten – In deze spelstanden worden teamgenoten met elkaar verbonden met een touw en moeten ze het opnemen tegen een ander team van twee. Jouw klappen kunnen je teammaatje ook raken, dus pas goed op!
• Volleybal – Hierbij moet je een explosieve bal naar het veld van je tegenstander slaan.
• Basketbal – Pak je tegenstanders vast en laat ze door de basket heen vliegen in deze brute vorm van basketbal.
• Schietbaan – Sla zo veel mogelijk schietschijven stuk met je ARMS.
• Survival – Versla honderd vijanden achter elkaar in deze spelstand die geleidelijk moeilijker wordt.
• ARMS-test – In deze stand kunnen spelers willekeurige combinaties ARMS uitproberen en diverse moves oefenen.
Multiplayer: In de diverse multiplayerstanden in ARMS is het heel gemakkelijk om lokaal of online samen met je vrienden te spelen:
• Toernooi – Als je tien gevechten achter elkaar wint in de stand Toernooi, kom je oog in oog te staan met je laatste tegenstander in de finale. (Deze stand kun je lokaal spelen met één of twee spelers.)
• Partywedstrijd – Als je op je Nintendo Switch verbinding maakt met het internet, kun je maximaal drie andere ARMS-spelers per keer uitdagen, die in dezelfde lobby spelen. Een lobby biedt ruimte aan tien systemen en maximaal twee spelers per systeem. In totaal kunnen er dus twintig spelers samenkomen in een lobby.
• Officiële wedstrijd – In deze stand gaan spelers elkaar te lijf in gevechten van één tegen één. Door een gevecht te winnen stijg je in rang. Als je verliest, daalt je rang. Terwijl je wacht om online een officiële wedstrijd te spelen, kun je in de tussentijd een andere spelstand spelen om de tijd te doden (en je vaardigheden aan te scherpen).
• Lokaal spelen – Lokaal kunnen tot wel acht spelers met acht aparte systemen in dezelfde ruimte samenspelen in één lobby en net als in Partywedstrijd tegen maximaal drie andere spelers tegelijk vechten.
Updates voor ARMS: in de toekomst worden er diverse gratis software-updates uitgebracht die nieuwe vechters, levels en ARMS toevoegen aan de game. Deze gratis updates komen uit na de release van de game.

Global Testpunch: net als voor Splatoon 2 organiseert Nintendo voor ARMS gratis proefperiodes waarin spelers de game kunnen uitproberen om vóór de eigenlijke release een indruk te krijgen. De eerste gratis speelsessies worden gehouden in het weekend van 27 en 28 mei. De tweede reeks sessies vindt plaats op 3 en 4 juni. Om mee te doen hoef je alleen de gratis Global Testpunch-demosoftware te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, voordat de proefsessies van start gaan.** De exacte tijden van de speelsessies worden later aangekondigd, dus zorg dat je op de hoogte blijft.

Personages: tijdens de presentatie zijn de tien belangrijkste speelbare personages en hun gebruikelijke ARMS onthuld. Personages kunnen altijd andere ARMS kiezen, maar met deze standaard-ARMS kunnen vechters hun sterke punten benadrukken. De tientallen ARMS die in de game beschikbaar zijn, kunnen door iedere vechter worden gebruikt:
• Spring Man – Het springerige kapsel van deze vechter ziet er misschien nep uit, maar zijn passie voor het gevecht is echt.
• Ninjara – Met zijn vlugge bewegingen en aloude ninjatechnieken kan Ninjara midden in de lucht of wanneer hij aanvallen blokkeert, verdwijnen en elders in het level opnieuw opduiken.
• Master Mummy – Master Mummy is de enige vechter die zijn energie kan herstellen terwijl hij aanvallen blokkeert, zodat Master Mummy een tegenstander is die je nooit mag onderschatten.
• Min Min – Met haar noedelarmen en draaiende trap kan Min Min haar tegenstanders een overheerlijke aframmeling geven.
• Kid Cobra – Deze hippe vechter houdt van selfiesticks en livestreaming, en hij kan zijn tegenstanders belagen met een opgeladen aanval.
• Ribbon Girl – Met haar uitmuntende sprongkracht tart Ribbon Girl niet alleen haar tegenstanders, maar ook de zwaartekracht.
• Helix – Wie is Helix? Helix is het resultaat van een uit de hand gelopen experiment. Met zijn elastische lichaam kan hij onverwachte moves maken.
• Mechanica – Deze handige meid heeft een zelfgemaakt robotpak met een zweeffunctie.
• Byte & Barq – Een driftig duo! Deze robotvechter en zijn robothond voeren samen vernietigende combo’s uit.
• Twintelle – Deze prima donna gebruikt haar sterrenaura om haar tegenstanders beduusd achter te laten in de ring.

   
 Onderwerp: Europese eShop update weer voorbij gekomen
15:53 - De Europese eShop en Switch shop zijn weer gevuld met enige content. Het betreft onderstaande lijst:

Switch
- ACA NeoGeo Galaxy Fight: Universal Warriors
- Thumper

Wii U Virtual Console
- Super Star Soldier

Wii U
- Pinball

3DS
- Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia

   
 Onderwerp: Constructor onthult ongewenste personages: de Killer Clown en de Psycho
17:36 - System 3, een marktleidende ontwikkelaar van videogames en de langst actieve uitgever van Groot-Brittannië, onthult met veel plezier details over de Killer Clown en de Psycho, de twee laatste ongewenste personages die worden onthuld voor Constructor, de bouwgame die binnenkort verschijnt voor PC, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

Als je clowns een beetje eng vindt, zal de Killer Clown je zeker de stuipen op het lijf jagen. Deze personages zijn zeker niet om te lachen, het zijn gevaarlijke figuren met een voorliefde voor schade. De Psycho is ook geen lieverdje, dit personage zaagt in gebouwen om enorme schade te veroorzaken. Totaal van lotje getikt. Ontwijk ze koste wat kost – of gebruik ze voor je eigen belangen.

De volledige line-up van Undesirables is nu onthuld. Je kunt video’s van al hun eigenschappen en gevaren bekijken op het officiële YouTube-kanaal van Constructor:


Officieel YouTube-kanaal van Constructor

De Hippie - Ze feesten op straat, kraken woningen of demonstreren bij het gebouw van een tegenstander.
De Killer Clown – Levensgevaarlijke personages die overal voor problemen zorgen, ze zijn allesbehalve grappig!
De Ghost – Jaagt huurders de stuipen op hun lijf, waarop ze terstond vertrekken.
Mr Fixit – Deze klusjesman moet je nooit huren – hij maakt er een zootje van.
De Psycho – Blijf uit zijn buurt, hij is gewoon gestoord!
De Thugs – Voor deze boeven gaat zelfs de stoerste kerel aan de kant, en dat kun jij ook beter doen als je je tanden wilt houden!
De Thief – Let op je spullen, want deze gasten stelen alles.
De Gangster – Deze knap de vuilste klusjes voor je op. Iemand het zwijgen opleggen? Gebouwen platbranden? Hij is je man.
Constructor verschijnt in hetzelfde jaar als de 20e verjaardag van de multi-miljoenen verkopende stadsbouwgame wordt gevierd. De game deelt de even duistere als wonderlijke wereld met zowel de enthousiaste fans als een heel nieuw publiek.

Constructor verschijnt vrijdag 26 mei voor Xbox One, PlayStation 4, PC dvd-rom en Steam, de Switch-versie verschijnt later deze zomer.