Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 3   Stemmen: 459
  Nieuwsoverzicht van 19-05-2017
 Onderwerp: Gameplay voor Destiny 2 op de PS4 Pro
07:01 - Er is nieuwe gameplay verschenen van de game Destiny 2, de opvolger van de eerste game in de populaire franchise. De shooter zal op 8 september van dit jaar uit gaan komen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Life is Strange krijgt nieuwe game
07:51 - Het Life is Strange team Dontnod Entertainment werkt aan een nieuwe game in de serie. Dat heeft het concern gezegd in een Square-Enix blogpost. De ontwikkelaar kan helaas nog weinig vertellen over de game. Men laat alleen weten dat er hard gewerkt wordt aan het nieuwe spel. De game zal niet op de E3 volgende maand getoond worden. De vorige Life is Strange game werd in episodes uitgebracht op de PC, Xbox 360, PS4 en PS3.

   
 Onderwerp: Drietal Steins; Gate-games speelbaar op Xbox One
07:56 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat er 3 Xbox 360 games vanaf heden speelbaar zijn op de Xbox One. Het betreft onderstaande lijst met titels:

- Steins;Gate
- Steins;Gate: Hiyoku Renri no Darling
- Steins;Gate: Senkei Kousoku no Phenogram

   

 Onderwerp: Open beta van Gwent krijgt datum
08:05 - Gwent krijgt binnenkort haar eigen onafhankelijke kaartgame. De beta van het spel komt inmiddels uit op 24 mei aanstaande. Het betreft een open beta die voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 uit gaat komen. De publieke beta zal een test worden voor de laatste ontwikkelingen die moeten plaatsvinden aan het spel. Mensen die al deelnamen aan de gesloten beta zullen al hun progressie verliezen.

   
 Onderwerp: Spirituele opvolger Top Spin 4 aangekondigd
08:19 - Uitgever Bigben Interactive en developer Breakpoint hebben Tennis World Tour aangekondigd, een nieuwe tennisgame die in 2018 komt voor de PC en console. De studio die aan de game werkt zal samenwerken met de mensen die ook aan Top Spin werkten. Er is al jaren geen nieuwe tennisgame meer verschenen. Volgens Bigben is het dan ook weer eens tijd dat er een nieuwe game uit komt gebaseerd op de balsport. Meer informatie omtrent de game zal op de GamesCom verschijnen.

   
 Onderwerp: Destiny 2 draait op alle platformen met 30fps
12:26 - Bungies aankomende shooter Destiny 2 zal altijd op 30 frames per seconde draaien, althans op de huidige consoles. Dat heeft projectleider van de game, David Shaw, in een interview gezegd. Via de ICXM kunnen we lezen dat de man bevestigt dat het spel zowel op de Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro zal draaien op 30 fps. Op de PS4 Pro zal de resolutie echter wel 4K zijn. Over de Xbox One Scorpio is nog niet gesproken. Bungie wil eerst de E3 persconferentie van Microsoft afwachten voordat hierover informatie wordt gegeven.

   
 Onderwerp: Half uur aan gameplay voor DiRT 4
13:04 - Er is een nieuwe video met een half uur aan gameplay verschenen van de game DiRT 4. Het spel staat gepland voor 9 juni aanstaande en verschijnt voor de Xbox One en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: RuneScape onthult nieuwe Slayer Dungeon en verhoging van level cap
14:49 - RuneScape heeft een gloednieuwe Slayer Dungeon onthuld. Deze is onderdeel van de nieuwe RuneScape Expansion, Menaphos The Golden City, die op 5 juni uitkomt. Spelers zullen diep onder de straten van Menaphos’ door ziektes geplaagde zusterstad Sophanem af moeten dalen, om te vechten tegen de corruptie die aan de stad vreet en The Golden City bedreigt.

De lancering van Menaphos gaat gepaard met een stijging van de level cap voor Slayer naar 120. Dit is een van de populairste vaardigheden onder de 27 skills in RuneScape, die geleveld kunnen worden voor voortang van een in-game character.

Op weg naar de dieptes van de donkere dungeons, zullen spelers hun weg door graftombes moeten banen, waar gecorrumpeerde monsters en aanbidders van de goden zich schuil houden. Anders dan bij normale Slayer Dungeons, kan loot automatisch naar een gloednieuwe loot chest worden gestuurd gedurende een avontuur. Zo kunnen spelers zich met een gerust hart richten op het vechten: de verzamelde schatten wachten aan het einde op ze.

Verken de dieptes van de Sophanem Slayer Dungeon vanaf 5 juni.

   
 Onderwerp: Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia nu beschikbaar voor Nintendo 3DS
15:18 - Wanneer het continent Valentia door een burgeroorlog wordt verscheurd, is de laatste hoop gevestigd op twee jeugdvrienden die elkaar al lang niet meer hebben gezien. Zij moeten bondgenoten verzamelen, zich herenigen, en de vrede herstellen in Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia, vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS-systemen. Deze nieuwe versie van het eerder alleen in Japan verschenen Fire Emblem Gaiden brengt deze klassieke, strategische RPG voor het eerst naar Europa. Opnieuw gemaakt, geremasterd, en met meer content dan ooit.

Volgend op de release van het free-to-start Fire Emblem Heroes voor smart devices, laat Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia spelers het commando voeren over de twee aparte legers van Alm en Celica, die elk op hun eigen manier de vrede in het continent Valentia willen herstellen. De verhalende content van de game is aanzienlijk uitgebreid met nieuwe helden om te rekruteren, nieuwe vijanden om te verslaan, en een nieuwe speelbare proloog die de voorheen onbekende geschiedenis tussen Alm en Celica verkent. De dialogen tussen personages in het hoofdspel zijn nu volledig ingesproken in de Engelse taal, terwijl de tussenfilmpjes van de filmanimators van Studio Khara het verhaal wonderschoon tot leven wekken.

Voor de gevechten in de Fire Emblem-serie moeten spelers hun kleine leger gerekruteerde soldaten commanderen tijdens turn-based gevechten tegen steeds sterkere vijanden. Dit vereist zorgvuldige tactische planning, omdat personages na mislukte of gemiste aanvallen kwetsbaar zijn voor tegenaanvallen. Wanneer eenheden worden verslagen tijdens de traditionele Classic Mode, raken ze te ernstig gewond om nog terug te keren naar het slagveld. Wie zijn personages toch liever niet permanent ziet verdwijnen, kan kiezen voor de Casual Mode waarin gevallen bondgenoten na elk gevecht weer tot leven komen, voor een meer comfortabele manier om in het verhaal te vorderen. Nieuw in de serie is Mila’s Wiel dat strategen hun laatste paar zetten laat terugspoelen, een mooie kans om een andere strategische aanpak te proberen of een tactische blunder te herstellen.

Ook nieuw in de serie is de mogelijkheid om met Alm en Celica vrijelijk en in drie dimensies kerkers en grotten te verkennen. In deze omgevingen zijn vijanden gewoon zichtbaar, zodat spelers ze kunnen ontlopen, of juist de eerste klap kunnen uitdelen, om het daarop volgende gevecht met een voordeel te beginnen. Elke kerker bevat ook een Mila’s Statue waarbij personages kunnen promoveren of van klasse kunnen veranderen. Sommige grotten bevatten ook heilige bronnen die eigenschappen van helden blijvend kunnen verbeteren.

Spelers kunnen ook de amiibo-figuurtjes van Alm en Celica gebruiken die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. Elk personage ontgrendelt een exclusieve kerker. In zo’n kerker kunnen de helden voorwerpen verdienen en eindbazen verslaan om hun leger verder in level te laten stijgen. Tijdens gevechten kunnen spelers ook een deel van de gezondheid van Alm of Celica opofferen om met behulp van een amiibo een zogenaamde ‘Illusory Hero’ op te roepen. Dit is een tijdelijke, computergestuurde bondgenoot, en het werkt ook met de Fire Emblem-amiibo uit de Super Smash Bros.-verzameling, inclusief Marth, Lucina, Ike, Roy, en de binnenkort verschijnende Corrin-amiibo.

   
 Onderwerp: Confrontatie tussen arcadeklassiekers: Arkanoid vs Space Invaders
15:53 - Square Enix heeft vandaag Arkanoid vs Space Invaders in de App Store en Google Play Store gereleased, voor smartphones en tablets.

Door de combinatie van spelelementen van Taito’s beide arcadeklassiekers kunnen spelers in Arkanoid vs Space Invaders het Arkanoid Vaus schip besturen om golven van aanvallende Space Invaders af te slaan.

AUTHENTIEKE RETRO ARCADE GAMEPLAY
- Combineer de spannende shoot ‘em up en ‘block breaking’ gameplay in één game.
- Kaats de kogels van de indringers direct naar ze terug. Dat zal ze leren!
- Verzamel energie en activeer Attack Mode om je vijanden te vernietigen.

150 STAGES OM TE SPELEN!
- Ieder level zal je vaardigheden en je oplossend vermogen tot het uiterste testen.
- Ervaar meer dan 20 verschillende krachten.
- Versla enorme 3D Invader-eindbazen en red het heelal!

WIL JE NOG MEER?
- Speel 40 verschillende personages van TAITO’s nalatenschap vrij, ieder met hun eigen, unieke vaardigheden (schilden, gespleten kogels, enzovoorts).
- Hard Mode biedt de meeste fanatieke spelers die alles hebben uitgespeeld een nieuwe uitdaging.
- Strijd mee op de leaderboards in ranked mode.

Arkanoid vs Space Invaders is vanaf nu beschikbaar in de App Store en de Google Play Store voor €5,49 en kent geen enkele in-app aankopen. In de eerste week van lancering is de game verkrijgbaar met een korting van 20%!