Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 194
  Nieuwsoverzicht van 10-08-2017
 Onderwerp: Super Meat Boy komt naar de Switch
07:18 - Team vlees, of terwijl Team Meat, heeft aangekondigd dat de game Super Meat Boy naar de Nintendo Switch komt. De platformer is inmiddels al langere tijd beschikbaar voor de PC, Xbox 360, PlayStation 4, Wii U, PS Vita en Android en is erg populair. Een releasedatum voor het spel is helaas nog niet aangekondigd.

   
 Onderwerp: Eerste features voor PS4-firmware 5.0 zijn bekend
07:20 - De Eurogamer heeft de eerste details van de nieuwe PlayStation 4 firmware. Versie 5.0 zal enkele nieuwe mogelijkheden krijgen, waaronder het streamen van Twitch in 1080p op de PS4 Pro met 60 frames per seconde. Daarnaast gaat ook het accountsysteem op de schop en zijn notificaties toegevoegd aan het snelmenu. Uploads en downloads kunnen daar ook bekeken worden.

PlayStation 4 Pro owners can stream via Twitch in 1080p at 60 frames per second.
The system’s master and sub account systems has been overhauled. New family accounts an feature multiple adlt accounts in a single family, able to act in a parent / guardian role and set parental controls on a per-account basis, allowing each sub account different communications, content-viewing, and spending limit privelages. Requets can also be sent to adult accounts on other PlayStation 4s to join the same family.
Players can follow any user.
Notifications have been added to the Quick Menu. Uploads and downloads status can also be checked here.
Push notifications for events.
Specator comments on screen while broadcasting in virtual reality mode.
Broadcasts can be linked to a PlayStation Community.
Language support for Czech, Thai, Greek, Indonesian, Vietnamese, Romanian and Hungarian.
Behind-the-scenes support for bundle and compilation discs, with or without add-ons, and discs which support games and add-ons (such as a “Game of the Year Edition”), which do not require developers rework any code.

   
 Onderwerp: Capcom houdt het rustig op de Gamescom
07:25 - De line-up van sommige uitgevers is dit jaar redelijk rustig op de Gamescom, zo ook van Capcom. Ze hebben momenteel niet heel veel in de planning. Ze komen dan ook maar met 2 games op de proppen:

- Monster Hunter: World (PS4, Xbox One)
- Marvel vs. Capcom: Infinite (PS4, Xbox One)

   
 Onderwerp: Assassin's Creed Origins zal voor iedereen uniek zijn
07:31 - In het nieuwste magazine van de PC Gamer heeft Jean Guesdon, director van de game Assassin's Creed Origins, gezegd dat iedere speler een andere ervaring zal opdoen bij het spelen van het spel. De extra ontwikkeltijd van een jaar heeft dan ook zeker zijn vruchten afgeworpen.

"We willen dat iedere speler een persoonlijke ervaring krijgt, wat betekent dat er minder gescript is en minder tegengehouden wordt. We hebben een wereld met wat content gemaakt en dozijnen aan quests en mensen die je ontmoet, allemaal met hun eigen verhaal. Maar in de wereld kan veel gebeuren. En niemand zal exact hetzelfde meemaken. Dat kan gewoon niet. We hebben de AI verder verbeterd. De leeuwen jagen op antilopen de krokodillen vallen zebra's aan. Het leeft allemaal een stuk meer."

   

 Onderwerp: Spotify nu officieel verkrijgbaar voor Xbox One
08:53 - Spotify is gelanceerd voor de Xbox One. Microsoft heeft dit aangekondigd. Met de app is het mogelijk om muziek te vinden en te streamen van je favorieten artiest. Ook kun je playlists aanmaken. De app is gratis voor alle Xbox One-bezitters met Xbox Live. Iedereen met een actief Spotify Premium membership kunnen direct inloggen en gratis luisteren naar hun favorieten muziek.

    Onderwerp: Geen microtransacties voor Gran Turismo Sport
10:28 - De game Gran Turismo Sport zal geen microtransacties bevatten. Dat heeft Polyphony Digital officieel bekend gemaakt op de PlayStation Experience in Maleisië. Met microtransacties kun je veelal in games content of extra verbeteringen vrijspelen zonder dat je jezelf hiervoor extra hoeft in te zetten. Deze voordelen kunnen dus niet aangekocht worden in de racegame. Gran Turismo Sport verschijnt 18 oktober aanstaande.

   
 Onderwerp: Microsoft kijkt naar verbeterd concept achievements
12:21 - Microsoft werkt aan een nieuw concept voor achievements op dit moment. Dat heeft Corporate Vice President Mike Ybarra van Microsoft bevestigd via de Windows Central. Het doel is om de speler en zijn of haar prestaties beter te kunnen benadrukken. "Er zijn kleine dingen die we kunnen veranderen en een team is daar naar aan het kijken. Maar er zijn nog grotere dingen in de maak en daar maken we momenteel een concept van. Het moet een belangrijker component zijn van de Xbox en de betekenis van achievements moet belangrijker worden. Je wilt zien per game of ze bij de top horen of niet, en niet alleen met een gamerscore. Het moet niet alleen daar meer om draaien."

   
 Onderwerp: Speel For Honor vanaf nu tot en met zondag gratis
13:01 - Spelers op PlayStation 4, Xbox One en PC spelen For Honor tot en met zondag 13 augustus volledig gratis. Op PlayStation 4 en Xbox One is het Free Weekend inmiddels van start gegaan, op PC start het Free Weekend vanavond om 19.00 uur.

Tijdens het Free Weekend is ook de Standard en Gold Edition van For Honor in alle digitale winkels en in de Ubisoft Store met korting verkrijgbaar. Bovendien behouden spelers die tijdens het Free Weekend de game kopen, alle voortgang.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

   
 Onderwerp: Releasedatum voor Fallout 4: Game of the Year edition
15:44 - Keer vanaf dinsdag 26 september terug naar het Wasteland in Fallout 4: Game of the Year Edition. Met alle laatste gameplay updates (inclusief de Survival Mode), grafische aanpassingen, de mogelijkheid om alle Mods gratis te spelen op PC en consoles én alle officiële add-ons inbegrepen, is dit de ultieme manier om het award-winnende, post-nucleaire avontuur van Bethesda Game Studios te beleven.

Fallout 4 is met meer dan 200 " Best Of"-awards - inclusief de 2016 BAFTA en 2016 D.I.C.E Game of the Year award - de studio haar meest ambitieuze game tot op vandaag. Als enige overlevende van Vault 111, betreed je de wereld die verwoest is na een nucleaire oorlog. Iedere seconde is een gevecht om te overleven en iedere keuze die je maakt is de jouwe.

Enkel jij kunt zorgen voor de heropbouw en het lot van het Wasteland ligt in jouw handen.

Fallout 4: Game of the Year Edition bevat de volledige originele game, samen met de zes uitbreidingen: Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop en Automatron. Fallout 4: Game of the Year Edition zal op 26 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.