Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 201
  Nieuwsoverzicht van 11-08-2017
 Onderwerp: PC specs South Park The Fractured But Whole onthuld
06:54 - Het ontwikkelteam van South Park The Fractured But Whole heeft de officiële specs voor de PC-versie van de game vrijgegeven. De volledige lijst van systeemvereisten is hieronder te vinden.

MINIMUM CONFIGURATION

Resolution: 720p @~60FPS
Video Preset: Low
V-Sync: Off
OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
PROCESSOR: Intel Core i5 2400 | AMD FX 4320 or equivalent
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 560Ti / GTX 650 / GTX 750 / GTX 950 / GTX 1050
AMD Radeon HD 7850 / R9 270 / R9 370 / RX 460
(2GB VRAM or above | See supported List Below)
SYSTEM RAM: 6 GB

RECOMMENDED CONFIGURATION

Resolution: 1080p @~60FPS
Video Preset: High
V-Sync: Off
OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
PROCESSOR: Intel Core i5-4690K | AMD FX-8350 or equivalent
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 670 / GTX 750ti / GTX 960 / GTX 1060
AMD Radeon R9 280X / R9 380 / RX 470
(2 GB VRAM or above | See supported List Below )
SYSTEM RAM: 8 GB

*Supported NVIDIA cards at time of release:

GeForce GTX500 series: (minimum) GeForce GTX560Ti or better | (recommended) none

GeForce GTX600 series: (minimum) GeForce GTX650 or better | (recommended) GeForce GTX670 or better

GeForce GTX700 series: (minimum) GeForce GTX750 or better | (recommended) GeForce GTX760 or better

GeForce GTX900 series: (minimum) GeForce GTX950 or better | (recommended) GeForce GTX960 or better

GeForce GTX1000 series: (minimum) any GeForce GTX10 card | (recommended) GeForce GTX1050Ti or better

 

**Supported AMD cards at time of release:

Radeon HD7000 series: (minimum) Radeon HD7850 or better | (recommended) 7970 or better

Radeon 200 series: (minimum) Radeon R9 270 or better | (recommended) Radeon R9 280X or better

Radeon 300/Fury X series: (minimum) Radeon R9 370 or better | (recommended) Radeon R9 380 or better

Radeon 400 series: (minimum) Radeon RX460 or better | (recommended) Radeon RX470 or better

   

 Onderwerp: Nieuwe gameplay trailer voor Dishonored: Death of the Outsider
06:56 - Zonet werd de officiële gameplay trailer voor Dishonored: Death of the Outsider vrijgegeven. Na de gebeurtenissen in Dishonored 2 zouden de zaken eindelijk enigszins normaal kunnen worden voor Billie Lurk en haar voormalige mentor Daud - maar een nieuwe storm steekt op boven the Empire of the Isles. In het eerste op zich staande avontuur na de award-winnende Dishonored reeks, zal Billie een sleutelrol spelen in het bloedige gevecht tegen de bastaard met de zwarte ogen hemzelf, the Outsider.  Billie, een voormalig huurmoordenaar op zoek naar verlossing, neemt één laatste klus aan en gaat voor de ultieme moord.  The Empire zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.  De actie in de gameplay trailer gunt je een eerste blik op Dishonored: Death of the Outsider, met Rosario Dawson, Michael Madsen en Robin Lord Taylor die terug zijn als Billie, Daud en the Outsider:Verken een nieuwe kant van Karnaca in Death of the Outsider dat je meeneemt naar de grimmige onderbuik van de stad.  Onderzoek mysterieuze cultussen, infiltreer clandestiene fight clubs en probeer zelfs weg te raken met een bankoverval, terwijl je een manier zoekt om het onmogelijke te doen: een God ombrengen. Als nieuwe huurmoordenaar zul je ook toegang hebben tot nieuwe, en krachtige vaardigheden, wapens en gadgets, allen bedoeld om je te helpen een bloederig spoor door Karnaca te laten trekken.  Of je kunt er ook voor kiezen om ongezien door de wereld te glippen en genade te tonen. In ware Arkane stijl zullen de ingenieus ontworpen levels je de gelegenheid geven om je opdrachten tot een goed einde te brengen in je geheel eigen stijl.
 
In Death of the Outsider keer je terug naar the Empire of the Isles, met adembenemende visuals, ingenieus level design en een uiterst brutale gevechtsstijl, het keurmerk van de Dishonored reeks. Met een nieuw character krijg je ook nieuwe bovennatuurlijke vaardigheden, en dodelijke wapens  die je in staat moeten stellen de ultieme huurmoordenaar te worden.  En in de gekende stijl die eigen is aan Arkane Studios, kun je je bloeddorst of juist genade tonen wanneer je je objectief tracht te bereiken. Check de 'What is'-link voor meer details in de recent vrijgegeven video met Creative Director, Harvey Smith.
 
Dishonored: Death of the Outsider zal op vrijdag 15 september beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

   

 Onderwerp: Lando Norris maakt een testrit in F1 2017
07:05 - McLaren’s jongste coureur Lando Norris heeft een reeks van klassieke FORMULA ONE auto's, waaronder de opvallende MCL32 van dit jaar, getest in F1 2017, de officiële game van het 2017 FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP. Codemasters en Koch Media tonen vandaag een nieuwe trailer, waarin Norris het nieuwe Japan Short Circuit aanpakt en vertelt over hoe elk van de auto's vindt rijden.

De veelbelovende jonge coureur, slechts 17 jaar oud, reedt onlangs in een officiële FORMULA ONE testrit op de Hungaroring een tweede snelste tijd, achter wereldkampioenschap leider Sebastian Vettel's Ferrari.

"Ik had een goed gevoel toen ik voor de eerste keer achter het virtuele stuur kroop. Na mijn test in de auto van 2017 in Hongarije, kan ik met veel plezier bevestigen dat de nieuwe auto's veel sneller en krachtiger zijn, en dat komt echt over in de nieuwe game," reageerde Norris. "Ik denk dat fans in F1 2017 veel plezier gaan hebben met het rijden in de nieuwe reeks wagens van de Grand Prix."
Hij vervolgde: "Het was ook een hele leuke ervaring om verschillende hoofdstukken van McLaren's verleden te herleven door de klassieke auto's te rijden uit ‘88, ‘91, '98 en 2008, die elk een wereldkampioenschaps succes voor het team vertegenwoordigen. De titel winnende auto van 2008 heeft veel downforce en is erg leuk om door de bocht te gooien. De historische auto's zijn echt de kers op de appelmoes.'

Naast alle officiële teams, auto's, bestuurders en circuits van het huidige seizoen, kan er in F1 2017 in 12* klassieke auto's van McLaren, Ferrari, Williams, Renault en Red Bull Racing gereden worden. Er zijn ook vier gloednieuwe verkorte circuits; in Groot-Brittannië, Bahrein, de VS en Japan, evenals de kans om in een nachtelijke setting op de beroemde straatbaan van Monaco te racen. F1 2017 verschijnt wereldwijd op 25 augustus op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (DVD en via Steam).

Consumenten die een pre-order plaatsen of de 'Day One' versie van F1 2017 kopen, krijgen toegang tot de iconische 1988 McLaren MP4/4, als onderdeel van de 'F1 2017 Special Edition.' De McLaren MP4/4 zal in een later stadium door iedereen aangeschaft kunnen worden. De elf andere klassieke auto's zijn beschikbaar in alle edities van het spel.


   

 Onderwerp: Line-up van CD Projekt is kort maar krachtig
07:06 - CD Projekt heeft de line-up aangekondigd voor de Gamescom. Het gaat om de onderstaande korte lijst van slechts één game. De Gamescom vindt plaats van 22 augustus tot en met 26 augustus.

- GWENT: The Witcher Card Game (PS4, Xbox One)

   
 Onderwerp: Fallout 4 GOTY verschijnt 26 september
08:28 - Bethesda Softworks heeft aangekondigd dat Fallout 4: Game of the Year Edition lanceert op 26 september aanstaande voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. De GOTY-versie bevat alle laatste updates waaronder de survival mode, grafische verbeteringen en de mogelijkheid om mods te spelen. Ook alle add-on's waaronder Nuka-World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop en Automatron zijn toegevoegd.

   
 Onderwerp: Pokemon: Nieuwe vorm van lycanroc officieel bekendgemaakt
15:35 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben een splinternieuwe vorm van de Pokémon Lycanroc bekengemaakt, met daarbij de informatie hoe deze te verkrijgen is in de aankomende Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon-videospellen.

In Pokémon Sun en Pokémon Moon kon de Pokémon Rockruff evolueren naar ofwel Midday Form Lycanroc of Midnight Form Lycanroc. In de aankomende videospellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zal er echter een nieuwe versie van Lycanroc beschikbaar zijn: Dusk Form Lycanroc.

Dusk Form Lycanroc
Type: Rock
Ability: Tough Claws
Dusk Form Lycanroc heeft eigenschappen van zowel Lycanroc Midday Form als van Lycanroc Midnight Form. Hij staat op vier poten en gedraagt zich zoals Midday Form, maar tijdens een aanval gloeien zijn ogen rood op, meer zoals Midnight Form. Dusk Form Lycanroc heeft een rustige houding en blijft altijd kalm. Deze Pokémon gehoorzaamt een Trainer die hij vertrouwt. Hij heeft een sterke vechtlust, met als gevolg dat hij het liefst korteafstandsgevechten levert.

Rockruff die in een normaal spelverloop is gevangen kan niet evolueren naar Dusk Form Lycanroc. Een unieke Rockruff die kan evolueren naar Dusk Form Lycanroc zal draadloos worden verspreid via Nintendo Network als een speciale vroege aanschafbonus voor bezitters van Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon. Spelers kunnen hun Rockruff ontvangen vanaf de introductie van het spel op 17 november tot 10 januari 2018. Meer bijzonderheden worden volgens plan later dit jaar bekendgemaakt.

   
 Onderwerp: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege knalt augustus in met Benelux Championship seizoensfinales
16:22 - Operation Blood Orchid, onderdeel van Year 2 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is vanaf 29 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Het ontwikkelteam heeft zich de afgelopen drie maanden met Operation Health gefocust op het verbeteren van verscheidene facetten van de game, zowel op de voor- als achtergrond. Nu is men klaar om de meer dan 20 miljoen spelers kennis te laten maken met een nieuwe map, drie gloednieuwe Operators (2 uit Hong Kong en 1 uit Polen) en een groot aantal nieuwe aanpassingsvoorwerpen.

Vanaf 29 augustus kunnen alle spelers aan de slag met de nieuwe map en spelen Season Pass-eigenaren al met de drie nieuwe Operators. Vanaf 5 september zijn de drie nieuwe Operators ook voor alle overige spelers vrij te spelen met in-game Renown. Spelers die meer willen weten over Operation Blood Orchid, schakelen op 26 augustus vanaf 18.15 uur in op twitch.tv/ubisoftnl, waar er live vanaf de Pro League finales op gamescom een eerste blik op deze content wordt geworpen.

Rainbow Six Benelux Championship seizoensfinales
De Rainbow Six Benelux Championship seizoensfinales worden morgen (12 augustus) in de eMense-studio in Haarlem gespeeld. Daar strijden de gekwalificeerde teams op PC voor de titel en een prijzenpot van €1500. Vanaf 10.00 uur zijn de seizoenfinales live te volgen via twitch.tv/ubisoftnl.

De volgende teams strijden tijdens de Rainbow Six Benelux Championship seizoensfinales om de titel:
• Maestro eSports
• DEUS eSports
• Windigo eSports
• Death From Above

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League finales
Op 25 en 26 augustus nemen de acht beste teams uit Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika het tegen elkaar op. Zij strijden in de ESL Arena op gamescom in Keulen om de Year 2 Season 2 Pro League Champion titel. Twee dagen lang zijn de finales live te volgen via twitch.tv/ubisoftnl, waar ook panels met de ontwikkelaars en community worden gehouden en de eerste live demo van Operation Blood Orchid te zien is.

De volgende teams strijden tijdens de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League finales om de titel:
• PENTA Sports (momenteel titelhouder)
• ENCE esports
• Millenium
• eXcellence Gaming:
• Vertical Gaming
• Elevate
• BRK e-Sports
• Team Fontt