Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395
  Nieuwsoverzicht van 10-10-2017
 Onderwerp: ECHO krijgt datum voor de PlayStation 4
00:08 - Afgelopen maand lanceerde Ultra Ultra de stealth action game ECHO voor de PC. Inmiddels heeft de game ook een releasedatum gekregen voor de PlayStation 4. Op 11 oktober al zal het spel uit gaan komen voor de console. Inmiddels is er ook een trailer verschenen van de game.


   


 Onderwerp: Voorraad Xbox One X is fractie van Xbox One launch
00:12 - De voorraad van de Xbox One X is slechts een fractie van de Xbox One launch destijds. Volgens retailers is er tot dusver nog geen groots aanbod van de console. Via de MCVUK zien we dat diverse retailers reageren.

"Er is een grote vraag naar de Xbox One X, we doen ons best om hieraan te voldoen, maar zoals bij elke console launch, is er slechts een gelimiteerde hoeveelheid beschikbaar. We zien een sterke pre-order performance." Het algemene gevoel bij retailers zou zijn dat de de voorraad slechts beperkt is ten opzichte van de launch van de originele Xbox One.

   
 Onderwerp: Microsoft: Xbox One X zal zorgen voor hogere verkoop 4K TV's
01:19 - Microsoft is ervan overtuigd dat de Xbox One X ervoor zal zorgen dat er flink meer 4K TV's verkocht zullen worden. Via de MCVUK laat Albert Penello dit weten. De Microsoft marketing baas van de Xbox denkt dat TV-fabrikanten erg blij zijn met de Xbox One X. "Ze vragen ons hoe ze het beste demo's kunnen tonen op hun TV's. Ze willen er gewoon meer gaan verkopen. Het is een marketinguitdaging. We hebben het momentum aan onze zijde. De meeste TV's die verkocht zullen worden zullen 4K TV's zijn. En dat zal in de volgende jaren ook zo zijn.

   
 Onderwerp: Dead Rising 4 Capcom Heroes mode trailer
08:05 - Capcom heeft een nieuwe trailer van Dead Rising 4 gelanceerd waarom het de nieuwe Capcom Heroes laat zien in de PS4-versie. Het gaat om outfits van bekende helden in het Capcom-universum. Voorbeelden zijn Cammy van Street Fighter, X van Mega Man X, Adam The Clown, Dante uit Devil May Cry en de klassieke Frank West uit Dead Rising. Capcom Heroes zal behoren tot Dead Rising 4: Frank's Big Package voor de PC en lanceert als gratis update voor de Xbox One en PC op 5 december.


   
 Onderwerp: Bungie stelt Destiny 2 Prestige Raid uit
08:14 - Bungie heeft besloten om de lancering van de Destiny 2 Prestige Raid uit te stellen naar 18 oktober aanstaande. De Raid zou eigenlijk vandaag verschijnen maar omdat er eerst een issue gefixt moet worden heeft men extra tijd nodig om het event te lanceren. De fix heeft betrekking op een exploit in de Leviathan Raid. Destiny 2 is uitgekomen voor de Xbox One en PlayStation 4. De game komt deze maand ook uit voor de PC.

   
 Onderwerp: Helse game Agony krijgt releasedatum
08:23 - Agony heeft een releasedatum gekregen. Het spel zal namelijk op 30 maart 2018 gaan uitkomen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Dat is op de Twitteraccount van de game bekend gemaakt. Agony gaat over een man die geen herinneringen heeft en wakker wordt in de hel. Hij moet daar zien te ontsnappen. Hij kan echter demonen in de hel overnemen, waarmee de kans aanwezig is dat hij zijn ontsnapping ook weet te realiseren.

   
 Onderwerp: Gratis Weekend Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands van 12 tot en met 15 oktober
09:28 - Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is van 12 tot en met 15 oktober gratis te spelen tijdens het Gratis Weekend op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Naast toegang tot de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om Ghost War te ervaren, de nieuwe gratis multiplayermodus voor Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, die vanaf vandaag beschikbaar is als gratis update op alle platformen.

Nieuwe spelers kunnen de game vanaf vandaag via Uplay op PC pre-loaden. Tijdens het Gratis Weekend krijgen spelers 50% korting op alle edities van de game. Spelers die de volledige game aanschaffen, behouden hun voortgang. Voor meer informatie over het Gratis Weekend en het pre-loaden van de game, bezoek ghostrecon.com/freeweekend.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij is de tactische gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands van essentieel belang. Strijd in acht unieke mappen en kies uit twaalf kenmerkende klassen, elk met eigen wapens, aanpassingsmogelijkheden en meer. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin je alleen door samen te werken kunt overwinnen.

De ontwikkelaars blijven de algehele PvP ervaring in de toekomst verrijken door meer klassen, mappen en zelfs modi toe te voegen. All nieuwe mappen en modi zijn gratis voor alle spelers. Alle nieuwe klassen zijn verkrijgbaar met Prestige Credits en een week eerder beschikbaar voor alle spelers met een Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Season Pass.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris*, is een militaire shooter die zowel alleen als met maximaal drie andere spelers speelbaar is. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien.

   
 Onderwerp: Soul Calibur 6 zou in de maak zijn bij Bandai Namco
10:53 - Bandai Namco zou aan een nieuwe Soul Calibur game werken. Soul Calibur 6 is in de maak volgens industrie-insider Thorrgal. De informatie zou uitgelekt zijn door iemand die verantwoordelijk is voor de publicatie van Japanse games in Europa. Daarin werd Soul Calibur 6 gespot. De laatste game in de franchise was gelanceerd in 2012. Bandai Namco heeft uiteraard nog niet gereageerd op het gerucht.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Warner Bros. Interactive Entertainment lanceert Middle-earth: Shadow of War
16:13 - Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag aangekondigd dat Middle-earth: Shadow of War, het epische vervolg op het bekroonde Middle-earth: Shadow of Mordor nu verkrijgbaar is voor de Xbox One, Windows 10-pc (Windows Store), Steam, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro. De verbeteringen voor de Xbox One X zijn tegelijkertijd met de lancering van de console op 7 november beschikbaar. Middle-earth: Shadow of War, ontwikkeld door Monolith Productions, bouwt voort op het innovatieve Nemesis-systeem van de studio, waarmee de spelers voor elke speelsessie hun eigen unieke wereld kunnen creëren en beleven.

Middle-earth: Shadow of War is een vervolg op het originele verhaal van Middle-earth: Shadow of Mordor, dat meer dan 50 industrieprijzen heeft ontvangen. Talion en Celebrimbor, de Bright Lord, keren terug om een nieuwe krachtring te smeden en het op te nemen tegen hun dodelijkste vijanden, onder wie Sauron en zijn Nazgûl, in een kolossale strijd om Middle-earth. Deze open wereld actie-RPG wordt aangedreven door het Nemesis-systeem. De introductie van Orc-volgelingen zorgt voor compleet nieuwe verhalen over loyaliteit, verraad en wraak, en de toevoeging van indrukwekkende Nemesis-forten vereist verschillende strategieën om dynamische bolwerken te veroveren en persoonlijke werelden te creëren, met meer keuzes en mogelijkheden dan ooit tevoren.

“Met Middle-earth: Shadow of War heeft Monolith Productions zijn innovatieve artificiële intelligentie-technologie, oftewel het Nemesis-systeem van Middle-earth: Shadow of Mordor, verder ontwikkeld en een ongeëvenaarde spelervaring gecreëerd,” aldus David Haddad, voorzitter, Warner Bros. Interactive Entertainment. “De spelers van Middle-earth: Shadow of War komen in een meeslepend verhaal en een geheel persoonlijke wereld terecht, die al hun bewegingen onthoudt, iets wat zowel fans als nieuwkomers zeer op prijs zullen stellen.”

“We hebben heel hard gewerkt om elke dimensie binnen Middle-earth: Shadow of War compleet uit te breiden, inclusief de open wereld, het verhaal, de RPG-systemen, de kern van het spel en uiteraard de via het Nemesis-systeem gecreëerde persoonlijke spelerverhalen,” aldus Michael de Plater, vicevoorzitter, Creative, Monolith Productions. “Als levenslange fans van Middle-earth™ zijn we uiterst dankbaar voor dit voorrecht om de meest indrukwekkende fantasiewereld ooit op een nieuwe manier tot leven te kunnen wekken voor fans én nieuwkomers. We zijn we erg benieuwd naar de verbluffende verhalen die spelers zullen maken en delen zodra ze ontdekken wat Middle-earth: Shadow of War allemaal te bieden heeft.”

Spelers kunnen de uitgebreide open wereld op talloze manieren ervaren en unieke persoonlijke verhalen creëren. Met behulp van de nieuwe en verbeterde melee, stealth en afstands gevechtstechnieken, uitgebreide vaardigheden en de nieuwe krachtring, kunnen spelers de kracht van de Bright Lord gebruiken om Mordor van binnenuit te overheersen. Spelers komen nieuwe en bekende bondgenoten tegen tijdens hun missie, onder wie Eltariel, de beste Nazgûl-jager; Baranor, de kapitein van Minas Ithil; Carnán, de mysterieuze natuurgeest en iconische personages zoals Shelob en Gollum. Behalve deze bondgenoten zullen ze een grote verscheidenheid aan dodelijke vijanden tegenkomen, waaronder Orks, Olog-hai, monsterlijke beesten, de oude Balrog Tar Goroth, vuurspuwende draken, de Nazgûl en uiteindelijk de Dark Lord, Sauron zelf.

Middle-earth: Shadow of War speelt zich af tussen de gebeurtenissen van The Hobbit en The Lord of the Rings en bevat een veelzijdig ecosysteem van missies en verkenningstochten en een bruisende Orc-maatschappij met diverse Orc-culturen. Ork-vijanden behoren nu tot stammen. De invloed van deze stammen reikt van de overlords die de machtige forten beheren tot over de verschillende omgevingen. Door middel van de Orc-volgelingen en Nemesis-forten kunnen spelers nu op een geheel nieuwe manier de wereld beleven, dankzij de keuzes en mogelijkheden die het uitgebreide Nemesis-systeem biedt. Of de tegenstander nu wordt gespaard, bedrogen, geworven of verwond, alle confrontaties worden opgeslagen en dragen bij aan de dynamiek van de maatschappij en conflicten van Mordor, tot leven gebracht door het innovatieve Nemesis-systeem.

De Middle-earth: Shadow of War Standard Edition bevat het hoofdspel en kost € 69,99 (€ 49,99 voor PC). De Middle-earth: Shadow of War Silver, Gold en Mithril Edition zijn nu ook verkrijgbaar. De Middle-earth: Shadow of War Silver Edition kost € 89,99 en biedt toegang tot de Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, Silver War Chest en het hoofdspel. De Middle-earth: Shadow of War Gold Edition kost € 109,99 en biedt toegang tot de Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion, The Desolation of Mordor Story Expansion, Gold War Chest, exclusieve SteelBook (alleen fysieke uitgaven) en het hoofdspel. De Middle-earth: Shadow of War Mithril Edition biedt toegang tot de Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion, The Blade of Galadriel Story Expansion, The Desolation of Mordor Story Expansion, beperkte uitgave Tar-Goroth Balrog vs. Carnán Drake-beeld (38 cm), verzameling originele lithografieën, premium omslag met magnetische ring, exclusieve SteelBook®, officiële soundtrack spelmuziek, stoffen kaart van Mordor, Gold War-kist, Mithril War-kist en het hoofdspel, voor een totaalprijs van € 299,99. De Mithril Edition is een uiterst beperkte oplage wereldwijd. Informeer bij de plaatselijke verkooppunten of deze editie verkrijgbaar is.

Middle-earth: Shadow of War kan ook mobiel worden gespeeld. Het spel kan nu gratis worden gedownload in de App Store voor iPhone en iPad en op Google Play voor Android-apparaten. Middle-earth: Shadow of War mobiel is gezamenlijk ontwikkeld door IUGO Mobile Entertainment, Monolith Productions en WB Games San Francisco. Deze gratis epische RPG- en strategiegame is een vervolg op Talions reis door Mordor en verenigt de grootste kampioenen uit Middle-earth met de meest gevreesde Orcs in een missie om Sauron, de Dark Lord, te verslaan.

   
 Onderwerp: Keer vandaag terug naar Ivalice met Final Fantasy XIV Stormblood Patch 4.1
16:24 - SQUARE ENIX nodigt alle Warriors of Light uit om naar Ivalice te vertrekken in FINAL FANTASY XIV: Stormblood Patch 4.1: The Legend Returns. Deze langverwachte nieuwe verhaallijn en alliance-raid verplaatsen spelers naar de ruïnes van de koninklijke stad Rabanastre, waar ze meer ontdekken over de Majestic Imperial Theater Company en de mysteriën van het legendarische Ivalice kunnen ontrafelen.

The Legend Returns levert ook vele nieuwe missies, gevechten en andere content-updates, inclusief:
• Hoofdscenario-quests – De bevrijding van Ala Mhigo door het verzet betekent het eind van een tijdperk van tirannie. Lyse en haar mensen moeten nu besluiten hoe ze verder willen gaan, terwijl ook Rauban belangrijke beslissingen moet maken.
• Nieuwe serie alliance-raids voor 24 spelers – Return to Ivalice – De beroemde game-ontwikkelaar Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY Tactics) en Keita Amemiya — maker van de tv-serie en films van Garo, die ook de PvP-uitrusting, -wapens en -mount-ontwerpen maakte voor Patch 3.5 – werkten als gastontwikkelaars aan deze spannende nieuwe serie raids en verhaallijn.
• Nieuwe, high-level dungeon – Spelers kunnen afdalen in de dieptes van The Drowned City of Skalla. Deze overstroomde ruïnes van een door oorlog vernietigde stad zijn rijk aan schatten en oude, nimmer opgeloste mysteriën.
• The Minstrel’s Ballad: Shinryu’s Domain – Shinryu haalt spelers opnieuw naar het slagveld voor een nieuwe strijd die een nog zwaardere beproeving zal blijken dan het originele gevecht met deze indrukwekkende vijand.
• Nieuwe zijmissies – Speel een nieuw hoofdstuk in de populaire Hildibrand-avonturenserie, waarin Nashu Mhakaracca in het verre oosten op zoek gaat naar haar mentor.
• Squadrons van avonturiers – Spelers kunnen sommige kerkers solo verkennen of als groep, samen met andere squadron-leden. Spelers kunnen commando’s geven aan squadron-leden, die door hun opgedane ervaring tijdens deze avonturen ook sterker worden.
• Kojin Beast Tribe-quests – Help de blauwe Kojin bij het maken van hun eigen schatkamer waarin ze hun verzamelde schatten kunnen bewaren en hun goden kunnen eren. Door je relatie met deze beestenstam te verbeteren, verdien je nieuwe beloningen.
• Nieuw woongebied – In het schilderachtige Shirogane zijn stukken land beschikbaar voor nieuwe bewoners. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste plekjes die het paradijselijke Hingan heeft te bieden.
• Nieuwe, aangepaste leveringen - Disciples of the Hand and Land kunnen elke week gemaakte en verzamelde voorwerpen naar M’naago sturen om haar verder te helpen, terwijl meer bekend wordt over de Resistance Widows en het Orphans Fund.

Volgend op de release van Patch 4.1 zijn extra content-updates gepland. Spelers die een nog grotere uitdaging verlangen, kunnen hun vaardigheden testen in het Unending Coil of Bahamut (Ultimate)-gevecht van Patch 4.11, gepland voor een release twee weken na Patch 4.1. Deze strijd zal nog meer doorzettingsvermogen vergen dan de gevechten op de niveaus “Extreme” en “Savage”.

Later verschijnt Patch 4.15 met Rival Wings, de nieuwste PvP-stand met 24-v-24-gevechten onder gloednieuwe spelregels. Avonturiers kunnen met machtige goblin-creaties de vergeten Sharlayaanse beproevingsplaats Astragalos betreden en daar proberen de torens van de tegenstanders te vernietigen.

   
 Onderwerp: Bethesda onthult releasedata en prijs voor de The Elder Scrolls Online DLC Clockwork City
17:19 - De Clockwork City DLC game pack voor The Elder Scrolls Online krijgt een datum en een prijs. De nieuwste DLC zal op maandag 23 oktober releasen voor PC/ Mac, en op dinsdag 7 november voor PlayStation 4 en Xbox One.

Clockwork City zal gratis beschikbaar zijn voor alle ESO Plus leden en zal voor iedereen beschikbaar zijn via de in-game Crown Store voor 2,000 crowns. De Clockwork City DLC game pack is toegankelijk voor alle spelers, je hoeft er ESO: Morrowind niet voor geïnstalleerd te hebben.

Naast de basisversie, zal ook de Clockwork City Collector’s Bundle beschikbaar zijn en die bevat de DLC pack, de Clockwork Skeevaton pet, de Kagouti Fabricant mount, en Five Crown Experience Scrolls. Spelers kunnen de Collector’s Edition aanschaffen voor 4,000 crowns via de in-game Crown Store.

Over Clockwork City
De Clockwork City DLC game pack zal avonturiers in Tamriel een nieuw gebied laten ontdekken, Sotha Sil’s legendarische Clockwork City. De DLC is goed voor 10 uur nieuwe Elder Scrolls verhalen en zit barstensvol onvergetelijke architectuur, vreemde wezens en krachtige, hybride monsters. Spelers zullen er ook een nieuwe Trial kunnen trotseren – Asylum Sanctorum – die de moed van elke groep die 12 spelers sterk is zal testen.

Prologue Quest -- Nu Live!
Spelers kunnen een sneak peek krijgen op de Clockwork City content door de Prologue Quest te spelen die vanaf nu beschikbaar is voor alle spelers. In deze proloog zullen ze prominente waarzeggers, geleerden en archeologen onderzoeken die gedood worden door hun eigen schaduwen. Spelers kunnen ook reizen naar elke willekeurige Mages Guild headquarters in Tamriel om er een nota te vinden genaamd “Order of the Eye Dispatch.” Als je die nota leest, start je de quest “Of Knives and Long Shadows”, en kun je dat nieuwe avontuur beginnen. Als die quest voltooid is, ontvang je de “Clockwork Obscuros” memento in je verzameling.

   

 Onderwerp: Assassin’s Creed Origins post-launch content onthuld
18:08 - Ook na de lancering van Assassin’s Creed Origins kunnen spelers nieuwe content verwachten, waaronder de Season Pass en gratis toegevoegde content voor alle spelers. Met een groot aanbod aan extra inhoud, krijgen spelers genoeg kansen om hun ontdekkingstochten door het immense en mythische Oude Egypte voort te zetten. Met extra verhaalmissies, tijdelijke evenementen en voorwerpen, hoeven spelers zich de komende maanden geen moment te vervelen.

De Assassin’s Creed Origins Season Pass bevat:
• DLC 1 - The Hidden Ones: Deze uitbreiding bouwt voort op de groei van de Broederschap door spelers mee te nemen naar gebeurtenissen die zich jaren na Assassin’s Creed Origins afspelen. Hier strijden zij tegen Romeinse troepen die een nieuw gebied bezet hebben. Met deze uitbreiding wordt het maximale level verhoogd, waardoor spelers hun personages sterker kunnen blijven maken. The Hidden Ones is beschikbaar vanaf januari 2018.
• DLC 2 - The Curse of the Pharaohs: Egyptische mythologie is de kern van deze verhaal gedreven uitbreiding, waar spelers moeten vechten tegen tot leven gewekte farao’s en een nieuw, mythisch rijk ontdekken. Gedurende de zoektocht naar de reden dat de farao’s plotseling tot leven komen, komen spelers verschillende Egyptische wezens tegen die iedereen kent. De krijgers van Anubis en schorpioenen zijn slechts een paar voorbeelden hiervan. Ook The Curse of the Pharaohs verhoogt het maximale level en introduceert nog meer gloednieuwe vaardigheden. Beschikbaar vanaf maart 2018.
• The Roman Centurion and Horus Packs: Twee exclusieve pakketten met een nieuwe outfit, wapens, schild en vervoersmiddel. Beschikbaar vanaf november 2017.
• 500 Helix Credits. Beschikbaar bij de lancering van de game.
• Een exclusief zeldzaam wapen, de Calamity Blade. Beschikbaar bij de lancering van de game.

De Season Pass is onderdeel van de Assassin’s Creed Origins Gold Edition. Daarnaast is de Season Pass apart verkrijgbaar voor €39.99.

Bovendien ontvangen alle spelers van Assassin’s Creed Origins na de lancering van de game gratis nieuwe uitdagingen, gameplaymogelijkheden en meer, waaronder:
• The Trials of the Gods: Dit zijn epische eindbaasgevechten tegen Egyptische goden die gedurende tijdelijke evenementen plaatsvinden en waar de winnaars prestigieuze prijzen winnen. Na de lancering van de game krijgen spelers vijftien dagen lang de kans om de eerste Trial of the Gods te voltooien.
• The Nomad’s Bazaar: Spelers krijgen vanaf de lancering van Assassin’s Creed Origins dagelijks quests van deze handelaar. Wanneer ze deze voltooien, verdienen ze mysterieuze exotische prijzen.
• Fotomodus: Met de in-game fotomodus leggen spelers de schoonheid van de Egyptische landschappen vast en laten hun innerlijke wildlife-fotograaf de vrije loop. Ook bekijken spelers de foto’s van anderen. De fotomodus is direct bij de lancering van de game beschikbaar.
• Horde Mode: Hier vechten spelers tegen eindeloze massa’s van vijanden in de Gladiator Arena en vergelijken zij hun scores met die van hun vrienden. Deze modus is begin 2018 beschikbaar.
• Discovery Tour: Deze nieuwe educatieve modus verandert de wereld van Assassin’s Creed Origins in een interactief museum zonder gevechten of tijdsdruk. Hier krijgt iedereen de kans om meer te leren over het Oude Egypte door middel van begeleide tours, ontwikkeld door historici en Egyptologen. Discovery Tour is begin 2018 beschikbaar.

Assassin’s Creed Origins is een gloednieuwe visie voor de franchise waarin Action-RPG-elementen omarmd worden doordat spelers hun personages verbeteren, hun verslagen vijanden uitbuiten en hun vaardigheden kiezen om zo hun eigen Assassin te creëren. Met het nieuwe gevechtssysteem ervaren spelers een andere manier van vechten waarmee ze meerdere vijanden tegelijk kunnen aanvallen en ontwijken, of krachtige tegenstanders verslaan met behulp van zeldzame wapens. De vernieuwde verhaal gedreven ervaring biedt spelers complete vrijheid om te kiezen wanneer ze welke missies voltooien, die allen een intens en emotioneel verhaal met diverse personages vertellen en diepzinnige doelstellingen bevatten. Spelers hebben een heel land om te ontdekken, van woestijnen tot oases en van de Middellandse Zee tot de Piramiden van Gizeh. Tijdens hun tocht door dit grote en onvoorspelbare land, vechten zij tegen gevaarlijke vijanden en beesten.

Assassin’s Creed Origins is vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar voor alle Xbox One-platformen, waaronder Xbox One X wanneer deze op 7 november gelanceerd wordt, PlayStation 4 (Pro) en Windows PC.