Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395
  Nieuwsoverzicht van 11-10-2017
 Onderwerp: Attack on Titan 2 bevat meer dan 30 speelbare karakters
06:38 - De nieuwste editie van de Famitsu heeft bekend gemaakt dat Koei Tecmo's Attack on Titan maarliefst meer dan 30 speelbare karakters zal bevatten. Naast Eren, Mikasa, Armin en Levi zullen ook karakters als Mike Zacharias, Nanaba en Gelgar speelbaar zijn bijvoorbeeld. In de story mode kun je niet elk karakter kiezen dat je wilt. Het spel zal een online co-op bevatten en zal lanceren voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch in begin 2018.

   
 Onderwerp: Famitsu beoordeelt LEGO en Middle-Earth
06:40 - Het Japanse Famitsu heeft deze week weer diverse games op de testbank gezet. Het gaat om games als Shadow of War en LEGO Ninjago. De scores zijn als volgt:

36 Fragments of Midnight (Switch) – 6/6/8/7 [27/40]
City Shrouded in Shadow (PS4) – 8/8/7/8 [31/40]
Forma8 (PS4) – 7/7/8/8 [30/40]
Forma8 (Switch) – 7/7/8/8 [30/40]
Itadaki Street: Dragon Quest & Final Fantasy 30th Anniversary (PS4) – 8/8/7/7 [30/40]
Itadaki Street: Dragon Quest & Final Fantasy 30th Anniversary (PS Vita) – 8/8/7/7 [30/40]
The LEGO Ninjago Movie Video Game (PS4) – 8/8/8/9 [33/40]
Middle-earth: Shadow of War (PS4) – 10/9/9/9 [37/40]
Middle-earth: Shadow of War (XBO) – 10/9/9/9 [37/40]
No Heroes Allowed! VR (PSVR) – 8/8/9/8 [33/40]
Penguin Wars (Switch) – 7/8/7/8 [30/40]

   
 Onderwerp: Cats and Dogs-uitbreiding De Sims 4 te zien
06:43 - Op de Gamescom onthulde EA een uitbreiding voor De Sims 4. Het gaat om Cats and Dogs, waarin je een eigen dier kunt samenstellen en gebruiken als kameraad in je huis voor je Sims. Op 10 november zal hetgeen gaan verschijnen voor de PC en Mac. Inmiddels is een trailer verschenen van de uitbreiding:


   
 Onderwerp: Xbox One X neemt geen Kinect-adapter met zich mee
06:47 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat het geen Kinect-adapter mee zal leveren met de Xbox One X console. In augustus van 2016 besloot Microsoft deze nog wel mee te leveren met de Xbox One S, de kleinere console gebaseerd op de standaard Xbox One. Hetzelfde zal dus niet gebeuren met de Xbox One X. Daarmee lijkt Microsoft Kinect lichtelijk te laten vallen, want er zal ook geen native Kinect poort op de console aanwezig zijn. ALs je Kinect toch wilt gebruiken, zul je een aparte USB-adapter voor de camera moeten aanschaffen. De Xbox One X lanceert begin november.

   
 Onderwerp: Eerste uur The Evil Within 2 te bewonderen
06:52 - Het eerste uur van The Evil Within 2 is te bewonderen in een nieuwe video. Het gaat om chapter 1 en 2 die gespeeld worden. In de game keert Detective Sebastian Catellanos terug om zijn dochter te vinden.


   
 Onderwerp: Gran Turismo Sport heeft 1080p en dynamic 4K met supersampling
07:59 - Volgende week is het zover. Dan verschijnt Gran Turismo Sport voor de PlayStation 4. De game draait uiteraard zowel op de PS4 als op de PS4 Pro console. Op de PS4 draait de game op 1080p met een framerate van 60 frames per seconde. Via de TICGN lezen we dat uit een framerate analyse blijkt dat de game soms wat dips kent tijdens de gameplay. Deze zijn echter minimaal. Op de PlayStation Pro zal het spel echter draaien op een dynamische 4K-resolutie. Dit zal een checkerboard upscale zijn naar 4K met een framerate van 60 fps. De 4K mode biedt daarnaast ook een super-sampling mode voor 1080p, waarmee het spel dus op full HD-TV's er beter uit zal zien op de PS4 Pro.

   
 Onderwerp: Dragon Ball FighterZ video met Gohan
11:00 - Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gelanceerd van Dragon Ball FighterZ. Het beeldmateriaal bevat onder andere de half-Saiyan, Gohan. De video vind je beneden:


   


 Onderwerp: Arsenal-licentie nu ook binnen voor PES 2018
13:28 - Konami heeft een succesvolle stap gezet in het uitbreiden van haar licenties. Pro Evolution Soccer 2018 heeft het klaar weten te krijgen om nu ook Arsenal in haar game te verwerken. Officieel hebben nu clubs als Borussia Dortmund, Liverpool en FC Barcelona een partnership met Konami. Eerder kwam ook Fulham al bij het lijstje van partners. Arsenal is wel al in de game aanwezig als zijnde Arsenal. De gezichten en selectie kunnen nu ook exact nagemaakt worden in de game middels face-scanning. Veel andere licenties ontbreken nog wel, waaronder de Bundesliga en veel andere Engelse clubs.

   
 Onderwerp: Nieuwe PS4-firmware moet error-code fixen
14:40 - Sony zal binnen zeer korte tijd een update uitbrengen om foutcode E-801809A8 te repareren. De update moet binnen een week uit gaan komen. Er zouden diverse gebruikers zijn die de error krijgen op hun PlayStation 4. De error komt wanneer je de PS4 wilt updaten naar de nieuwe firmware, 5.00. De nieuwe firmware moet dit wel mogelijk maken. De exacte oorzaak van de fout heeft Sony niet bekend gemaakt.

   
 Onderwerp: This is the Police komt naar de Nintendo Switch! 
16:11 - Met veel plezier kondigt THQ Nordic aan dat This is the Police op 5 december naar de Nintendo Switch komt.

Grijp de Joy-Con en help Jack Boyd, politiehoofd van Freeburg PD om misdaden te bestrijden en de burgemeester, de maffia, de vakbond en de rest te irriteren...maar nog belangrijker om een fortuin te verdienen!

Over This Is the Police
Stort je in een diepgaand verhaal over corruptie, misdaad en intriges. Je kruipt in de huid van de grimmige commissaris Jack Boyd en komt oog in oog te staan met de lelijke onderwereld van Freeburg, een afvoerput van de maatschappij. Gaat Jack met pensioen en krijgt hij een leuke som geld, gaat hij failliet of... loopt het nog slechter af?
• Je missie is duidelijk: Verdien $500.000 in 180 dagen, voordat Jack Boyd met pensioen gaat. Hoe? Dat is aan jou!
• Beslissingen, beslissingen, beslissingen - This Is the Police draait om een duister verhaal en hoe je daarop reageert. Wat je ook beslist, het zal je spel - en het lot van Jack Boyd beïnvloeden.
• The Good, the Bad... the Ugly? De commissaris van politie in Freeburg krijgt te maken met allerlei soorten mensen. Het is aan jou om de goeden van de slechten te scheiden.
• Doe je plicht: als hoofd van Freeburg PD moet Jack zorgen voor de dagelijkse routine: reageren op noodgevallen, zijn mensen aansturen, voor een budget vechten...
• Start onderzoeken, los ze op en verzamel bewijs tegen de criminele bendes in Freeburg.
• Communiceer met de verschillende machthebbers van de stad: de burgemeester, de maffia, de kerk, de vakbond: iedereen biedt je gunsten aan, maar alles heeft een prijs...
• Volledig ingesproken door de glorieuze Jon St. John (alias de stem van Duke Nukem).

This Is the Police is nu beschikbaar voor Playstation 4 en Xbox One.

   


 Onderwerp: Launch trailer voor The Evil Within 2
16:12 - Om de release van The Evil Within 2 komende vrijdag de 13e te vieren, wordt vandaag de officiële aankondigingstrailer vrijgegeven:In The Evil Within 2, moet Sebastian Castellanos opnieuw de strijd aangaan met verschrikkingen in de nachtmerrie afkomstig uit het beruchte STEM. Deze keer, echter, is Sebastians missie van persoonlijke aard: hij is op zoek naar z’n dochter Lily, waarvan hij dacht dat hij ze jaren geleden verloren was. Het is een race tegen de klok en Sebastian moet Lily zien te redden voordat ze beiden verloren zijn in STEM.

Maar het zijn niet enkel de monsterlijke nachtmerries die door de straten van Union dwalen waarmee Sebastian geconfronteerd wordt in z’n zoektocht naar Lily…STEM is een wereld die omgebogen en gebroken kan worden naar de wil van een handvol verschrikkelijke individuen. En de echte horror kan de menselijke monsters zijn die erin vastzitten, met de fotograaf Stefano en de ‘rechtvaardige’ priester Theodore, beiden van plan om het verzwakte systeem naar hun wil om te buigen.

Ben je klaar om terug te keren naar de nachtmerrie? Vind je Lily voordat Stefano en Theodore de wereld uit elkaar trekken? Ga naar Bethesda.net voor nog meer details en inzichten van het team van Tango Gameworks.

Duik nogmaals in de hel in het vervolg op Shinji Mikami’s succesvolle survival horrorgame uit 2014. Neem het op tegen verschrikkelijke monsters in afschuwelijke werelden en kom oog in oog te staan met je ergste nachtmerries in de strijd om je dochter te redden. The Evil Within 2 is op vrijdag 13 oktober wereldwijd verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.