Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 395
  Nieuwsoverzicht van 12-10-2017
 Onderwerp: Life is Strange Episode 2 krijgt teaser
06:41 - Square-Enix heeft een nieuwe teaser trailer uitgebracht van Episode 2 van Life is Strange: Before the Storm. De volledige trailer verschijnt later. Episode 1 is onlangs gelanceerd voor de PC, PS4 en Xbox One en was een redelijk succes. Het tweede deel vervolgt het verhaal van Episode 1.


   
 Onderwerp: World of Warplanes 2.0 is live gegaan
06:43 - Vandaag heeft Wargaming de 2e versie van World of Warplanes gelanceerd met daarin een complete vernieuwde gameplay, tactische elementen, game modus, geluiden, maps, vliegtuigen, de langverwachte bommenwerpers en de uiteraard de populaire respawn optie.

“We’re proud to share the results of the hard work our team has done,” aldus Andrew Zhugar, World of Warplanes Publishing Director. “Every enhancement, every change was implemented through tense discussions with our devoted community. It’s them who made it possible to prepare and launch Update 2.0.”

- Nieuw Game Modus: De gameplay focus is veranderd van pure dogfighting naar meer strategische gevechten waarbij je kunt winnen door alle gebieden te veroveren waarbij je ook verschillende bonussen kunt krijgen.
- Nieuwe Aircraft Class: Bommenwerers! Eindelijk de langverwachte bommenwerpers. Op dit moment zijn er 3 premium bommenwerpers die tot het eind van deze maand verdient kunnen worden. Om er kans op de kunnen maken moet je met de dagelijkse missies mee doen. Daarmee kun je ook andere leuke zaken als goud etc. winnen.
- Nieuwe tactische elementen: Manueel controle overnemen van jouw boordschutter, nieuwe bomb-view voor de bommenwerpers, automatisch ammunitie bijladen en natuurlijk de respawns!
Verder zijn er nog veranderingen aan de vluchteigenschappen, grafische update, verbeterde interface, geluiden, animaties, economisch systeem en nog veel meer.

   
 Onderwerp: Nacon presenteert officieel gelicenseerde Wired Compact controller voor PlayStation 4
06:47 - NACON breidt het aanbod aan gaming-accessoires verder uit met een nieuwe, bedrade compacte controller voor PlayStation 4 (PS4). Deze controller heeft een officiële licentie van Sony Interactive Entertainment Europe en is verkrijgbaar vanaf november 2017.

De Wired Compact Controller van NACON bevat een touchpad, stereo-headsetaansluiting en trilmotoren. Door zijn kleinere formaat biedt hij optimaal gebruiksgemak aan jongere spelers en spelers met een voorkeur voor kleinere controllers. De unieke, ergonomische vormgeving garandeert een comfortabele ligging in de hand, zelf tijdens de langste gamesessies. De compact-controller heeft een ‘soft touch’-afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, grijs, rood, blauw en oranje.Vanaf november zijn ook blauwe, groene en rode Illuminated Wired Compact Controllers verkrijgbaar. Deze stijlvolle, transparante versies hebben alle functies van de compact-controller, plus extra kleuren-LEDs voor diverse, flitsende lichteffecten.

NACON's nieuwe Wired Compact Controller-en Illuminated Wired Compact Controller-series zijn vanaf november verkrijgbaar in Europa, Afrika, het Midden-Oosten, Rusland, Indië en Oceanië voor een adviesprijs van 39,99 euro inclusief BTW.

Technische kenmerken van de Wired Compact Controller-serie van NACON

• 3 meter lang snoer voor verbinding met het PlayStation®4-systeem
• 2 trilmotoren
• SHARE-, OPTIONS- en PS-knoppen
• Touchpad
• LED-status-indicator*
• 3,5 mm stereo-headsetaansluiting
• Softtouch-afwerking of volledig transparante behuizing met LED-verlichting
• Compatibel met pc (X-Input)

De Wired Compact Controllers zijn de nieuwste aanwinsten in NACON's reeks producten onder licentie van Sony Interactive Entertainment Europe, waaronder ook de Revolution Pro Controller en de recente Revolution Pro Controller 2. Hiermee kunnen PS4-gamers op nog meer manieren spelen.

   
 Onderwerp: Viertal beelden Attack on Titan 2
06:52 - Attack on Titan 2 baseert zich op de welbekende animatieserie. De game zal een co-op bevatten en zal maarliefst 30 speelbare karakters te bieden hebben. Koei Tecmo brengt het spel uit voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch in 2018.
   
 Onderwerp: Past Cure krijgt releasedatum
06:59 - Geïnspireerd op thrillers als Fight Club en John Wick; De aankomende game Past Cure zal volgend jaar gaan verschijnen. Dat heeft Phantom 8 Studios bekend gemaakt. De ontwikkelaar vertelt dat het spel in Europa op 2 februari 2018 zal lanceren. Het spel bevat helaas geen Nederlandse ondertitelingen, maar uiteraard wel Engels, Duits en Frans. De psychologische thriller laat spelers in de huid kruipen van Ian, een voormalig soldaat. Hij wordt blootgesteld aan een aantal experimenten. Hij wil echter wraak nemen op de mensen die hem de experimenten hebben aangedaan. Hij is namelijk intens mentaal gemarteld geweest. De game komt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

   


 Onderwerp: Inschrijvingen closed beta Space Junkies geopend
10:06 - Space Junkies, de gloednieuwe VR-shooter ontwikkeld door Ubisoft Montpellier, is binnenkort voor het eerst speelbaar voor fans op Oculus Connect 4. Om dit te vieren, is de allereerste gameplaytrailer zojuist onthuld. Daarnaast is het nu voor fans mogelijk om zich alvast aan te melden voor de Closed Bèta die begin 2018 plaatsvindt: www.spacejunkiesgame.com


    Onderwerp: Darth Vader komt naar Dutch Comic Con
13:06 - Tijdens de winter editie van Dutch Comic Con, op 17 en 18 November in de Jaarbeurs Utrecht, zal Spender Wiling een van de special guests zijn. De acteur is met zijn 2 meter een opvallende verschijnen en heeft daarmee diverse imposante en intimiderende rollen gespeeld. Zijn meest bekende rol is die van niemand minder dan Darth Vader in Rogue One: A Star Wars Story.

Frankensteins Monster in Victor Frankenstein, een gemene gevangenisbewaker in Guardians of the Galaxy, Grannik in Ghost Rider: Spirit of Vengeance, verschillende monsters en wezens in de nieuwe Doctor Who serie, een Vogon soldaat in The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, een White Walker in Game of Thrones, de weerwolf en een Zweinstein Ridder in de Harry Potter saga, de Minotaur in Wrath of the Titans en Beowulfs vader in Beowulf and Grendel: Spencer heeft een indrukwekkende CV en is inmiddels een van de grootheden in Special Creature Performance op het grote scherm.

Naast films en series is hij tegenwoordig ook te zien in het nieuwe Lord of The Rings computerspel: Middle-earth, Shadows of War, waar hij de rol speelt van Noruk, een Orc strateeg in Saurons leger. Dit spel ligt vanaf 10 Oktober in de winkels.

En of dat allemaal niet genoeg is heeft Spencer zichzelf ook nog opgebokst tot Brits-Walsh kickboks kampioen. Een man met vele talenten.

   
 Onderwerp: EDGE beoordeelt Mario Odyssey en Destiny 2
13:11 - Het Britse EDGE heeft diverse games weer beoordeeld. Opvallend is Super Mario Odyssey. De game scoort een perfecte 10 uit 10. Destiny 2 en Absolver scoren iets minder.

Super Mario Odyssey (Switch, Nintendo): 10
Destiny 2 (PS4/Xbox One, Activision): 8
Absolver (PS4, Devolver Digital): 8
Marvel vs. Capcom: Infinite (PS4/Xbox One, Capcom): 6
Steamworld Dig 2 (PS4/Switch/PS Vita, Image & Form): 8
Project Cars 2 (PS4/Xbox One, Bandai Namco): 8
Starfox 2 (SNES Mini, Nintendo): 5
Metroid Samus Returns (3DS, Nintendo): 6

   
 Onderwerp: Eerste reviews voor The Evil Within 2
14:26 - De eerste reviews van The Evil Within 2 zijn verschenen. Het spel scoort wisselend maar wel dik boven de voldoende. Gemiddeld weet de game tot nu toe rond de 8 uit 10 te scoren. Het spel komt later deze week uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 en biedt onder andere meer vrijheid dan de eerdere game.

Game Revolution – 3.5/5
Spaziogames – 8.5
Twinfinite – 4/5
GamesRadar+ – 3.5/5
Stevivor – 9
Paulsemel - 8/10

   
 Onderwerp: Ubicollectibles collectie Assassin’s Creed Origins nu verkrijgbaar
15:11 - De vier langverwachte Assassin’s Creed Origins items van Ubicollectibles zijn nu verkrijgbaar in de Ubisoft Store. De Ubicollectibles collectie van Assassin’s Creed Origins bestaat uit:

• Bayek – De figurine toont Bayek en zijn adelaar Senu op jacht naar hun volgende prooi. De Bayek figurine komt met een schild en wapens, inclusief pijl en boog, een zwaard en de Hidden Blade. Bayek is een beschermer van Egypte wiens verhaal leidt tot de oprichting van de broederschap van Assassins.

• Aya – De figurine toont Aya uitgerust met twee zwaarden in een vechthouding. Aya is een oorspronkelijke bewoner van Alexandria en heeft zowel Egyptische als Griekse voorouders. Tijdens haar jeugd is ze naar Siwa verhuisd, waar ze Bayek heeft ontmoet. Aya heeft Bayeks idealen omarmd toen ze met hem trouwde ondanks het feit dat ze zelf geen Medjay is. De figurine kan gecombineerd worden met die van Bayek om zo een uniek Assassin’s Creed Origins diorama te vormen.

• De Apple of Eden – De officiële replica van dit relikwie uit Assassin’s Creed Origins is uitgerust met LED-verlichting zodat deze licht geeft van binnenuit. Apples of Eden zijn krachtige kunstvoorwerpen ontworpen door een aloude beschaving om de onderdanigheid van de mensheid te behouden, met potentieel de controle over de gedachten, emoties en gedrag van een onderdaan.

• Het Eerste Verborgen Mes – Dit geheime wapen kan gedragen worden als Bayek of tentoongesteld worden als een collector’s item. Het Eerste Verborgen Mes is een gelimiteerde en genummerde figurine met een certificaat van echtheid: slechts 9.999 exemplaren waren beschikbaar en zijn inmiddels volledig uitverkocht.


    Onderwerp: Free Weekend Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nu van start
18:05 - Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf nu tot 16 oktober volledig gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Naast toegang tot de basisgame, krijgen nieuwe spelers de kans om Ghost War te ervaren, de nieuwe gratis multiplayermodus, die vanaf deze week beschikbaar is als gratis update op alle platformen.