Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 400
  Nieuwsoverzicht van 13-11-2017
 Onderwerp: Nieuwe Valkyria Chronicles lijkt in de maak
12:43 - Het lijkt erop dat SEGA bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe Valkyria Chronicles-game. Een teaser website is namelijk gelanceerd met als URL portal.valkyria.jp. Hierop vinden we een nieuw Valkyria-project dat op 20 november onthuld zou moeten worden. De website is inmiddels alweer offline gehaald. Verdere details omtrent de nieuwe game zijn er nog niet. De Valkyria Chronicles-franchise kennen we onder andere van de PlayStation 3 en PlayStat Portable. Daar kwam de reeks voor het eerst uit. De eerste game kreeg ook een remaster op de PS4.

   
 Onderwerp: Legende Outcast - Second Contact is vanaf morgen terug
14:14 - Bigben Interactive brengt vanaf morgen een heuse klassieker terug. Outcast - Second Contact is een complete remake, te plaatsen onder het kopje groter, beter, mooier en spectaculairder. Outcast - Second Contact is vanaf morgen verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc.

De originele versie van de action adventure game Outcast verscheen in 1999 en ging de geschiedenisboeken in als een van de beste in het genre. Waarom? Het plaatste spelers voor het eerst in een open 3D-wereld. Het enorm succesvolle origineel won wereldwijd meer dan 100 awards, waaronder de beste game van 1999. 18 jaar later brengt de originele (Belgische) ontwikkelaar Appeal een remake die een nieuwe kennismaking van de bekende wereld van Adelpha en de elite soldaat Cutter Slade bevat.

Spelers stappen in de laarzen van Cutter Slade, een navy seal, die naar een verre planeet wordt gestuurd om de aarde te redden. In de gigantische openwereld Adelpha is het aan de soldaat om op een gevaarlijke verkenningsreis te gaan. Van de dorre vlaktes van Motazaar tot de besneeuwde landen van Ranzaar. Adelpha is Slade’s speelplaats met een wagonlading aan verrassingen. Zo ontdekt hij hoe wetenschap en magie met elkaar versmelten, verkent hij exotische steden, strijdt tegen formidabele vijanden en ontrafelt de geheimen van een geavanceerde beschaving. In een levende wereld met een eigen ecosysteem moet Slade de juiste keuzes maken, terwijl het lot van twee universums op zijn schouders rust. Naast avontuur biedt Outcast - Second Contact een tot de puntjes uitgewerkt verhaal vol nuance en diepgang.
Outcast - Second Contact is een complete remake van het origineel. Alles is onder handen genomen om hier een meeslepende moderne videogame-epos van te maken. De bekende Outcast-sfeer is echter hetzelfde gebleven. Ontwikkelaar Appeal heeft de blauwdruk van de originele game gebruikt en hier nieuwe gebieden aan toegevoegd. Zoals gebruikelijk is bij een moderne remake zijn natuurlijk de graphics, animatie en control naar de huidige tijd opgepoetst.

   

 Onderwerp: Tweetal PS VR-games uitgesteld naar 2018
00:08 - Er zijn een tweetal PlayStation VR games uitgesteld naar 2018. Bravo Team en The Inpatient van Supermassive Games komen niet meer in dit jaar uit. Sony heeft dat bekend gemaakt via haar Twitter-account. Het development zou extra tijd nodig hebben om de games af te ronden. The Inpatient is een horrorgame en Bravo Team is een shooter. Bravo Team komt nu uit op 6 maart 2018 en The Inpatient lanceert op 23 januari.

   
 Onderwerp: Hint naar nieuwe Syphon Filter van Sony
00:15 - Sony heeft het trademark van Syphon Filter weer verlengd in Europa. Dit is gedaan op 8 november van dit jaar en wordt momenteel onderzocht. Het nieuwe trademark zou erop kunnen wijzen dat een reboot van de serie in de maak is. Het is al enige tijd geleden dat er een game in de franchise werd uitgebracht. De laatste titel was namelijk Logan's Shadow, die in 2007 op de PlayStation Portable lanceerde.

   
 Onderwerp: Microsoft raadt aan stroomkabel goed aan te sluiten in Xbox One X
01:38 - Er zijn diverse meldingen geweest van Xbox One X-units die tijdens het gamen uitvallen, of zelfs helemaal niet ingeschakeld kunnen worden. Volgens Microsoft ligt dit waarschijnlijk niet aan de hardware zelf. Het zou zelfs aan de gebruikers kunnen liggen. Via de Gearnuke laat Microsoft weten dat bezitters van de console na moeten kijken of alle stekkers wel goed in de console zitten. Het gaat hierbij dan hoofdzakelijk om de stroomkabel. Microsoft raadt tevens aan de console stroomkabel direct in het stopcontact te steken, en niet via een stekkerdoos of beschermend tussenstuk. Ook het iets harder aanduwen van de kabel in de console is een goed advies dat eerst gevolgd zou moeten worden.

   
 Onderwerp: Seven: The Days Long Gone gaat GOLD
07:24 - De Poolse developer Fool's Theory en IMGN.PRO hebben aangekondigd dat de game Seven: The Days Long Gone, hun 3D RPG, Gold is gegaan. Het spel zal daarmee dus de releasedatum van 1 december gaan halen. De titel staat gepland voor de PC. In de game krijg je de controle over Teriel, die bezeten is door de duivel genaamd Artanak. Je kunt in de game klimmen over muren en battles aangaan. In een video krijgen we een iets betere impressie van de gameplay.


   

 Onderwerp: Need for Speed Payback - Xbox One X vs. PS4 Pro
07:26 - Need for Speed Payback is pas net gelanceerd en inmiddels zijn de eerste vergelijkingsvideo's alweer online. Het gaat om de Xbox One X- en PS4 Pro-versie welke naast elkaar zijn gelegd.


   
 Onderwerp: EA en Maxis lanceren deze maand twee langverwachte De Sims 4 games
09:41 - Electronic Arts Inc. kondigde vandaag aan dat het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PC en Mac en dat De Sims 4 op 17 november naar de Xbox One en PlayStation 4 consoles komt.

"Ons team heeft erg hard gewerkt aan de ontwikkeling van De Sims 4 Honden en Katten en De Sims 4 voor de console, en we zijn trots dat we dankzij onze geweldige community zulke uitgebreide en gewaardeerde belevingen op meerdere platforms kunnen aanbieden," zegt Maxis General Manager, Joe Nickolls. "Het bieden van tal van opstappunten voor fans in de wereld van De Sims is van enorm belang voor ons en we zijn optimistisch over de kansen die het ons biedt om te groeien."

Met De Sims 4 Honden en Katten kunnen spelers het perfecte huisdier met unieke kenmerken en karakters creëren, terwijl ze tal van nieuwe activiteiten ontdekken aan de charmante kust van Brindleton Bay.

"We weten hoe dol de community is op hun echte honden en katten en dat ze hun geliefde viervoeters graag mee willen nemen naar de wereld van hun Sims," zegt Lyndsay Pearson, Executive Producer bij De Sims. "Honden en katten hebben altijd een grote rol gespeeld in onze games en we vinden het dan ook fantastisch dat we deze snoezige vriendjes eindelijk naar De Sims 4 kunnen halen".
Met het nieuwe Creëer-een-huisdier tool kun je de meest expressieve en aparte huisdieren ooit maken, waarbij je kiest uit tal van honden- en kattenrassen (of een mix) om elk dier een unieke look te geven. Spelers kunnen ook de vacht van hun honden en katten aanpassen met tal van patronen, of rechtstreeks verf aanbrengen en het uiterlijk aanpassen met strippen, strepen en details die elk dier echt onderscheidt van de rest.

Voor de allereerste keer in De Sims kun je honden en katten aankleden met grappige outfits en accessoires terwijl je geniet van de grappen en grollen die ze uithalen in het dagelijkse leven van hun baasjes. Bouw een band op met je nieuwe pluizige vriendje als je Sims met hun huisdieren spelen en ze verzorgen en trainen. Kijk hoe ze hun eigen aparte, en soms bizarre, gedragingen vertonen. Daarnaast kunnen fans dieren beschermen en behandelen door hun dierenartsdroom na te jagen en hun eigen dierenkliniek openen om de meest veelbelovende dierenarts van de stad te worden.

Maar dat is nog niet alles! Op 17 november wordt De Sims 4 wereldwijd op de Xbox One en PlayStation® 4 consoles uitgebracht, zodat gamers op deze platformen deze legendarische game ook kunnen ervaren. Bij de lancering is een voorlopige selectie van populaire downloadbare packs beschikbaar voor individuele verkoop bestaande uit het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, De Sims 4 Vampieren Game Pack, De Sims 4 Perfecte Patio Accessoirespakket en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket.

De Sims 4, ontwikkeld door Maxis en in samenwerking met het getalenteerde team van Blind Squirrel Games, biedt consolespelers dezelfde emotionele connectie en de unieke gameplay als de pc-basisgame, samen met een aantal aanvullende content-updates zoals zwembaden, nieuwe carrières en het peuterlevensstadium. Speler kunnen hun Sims gewoon vanaf de bank maken en besturen als ze kapsels uitkiezen, levensdoelen onderzoeken en mooie momenten uit het leven van een Sim vormgeven.

De Sims 4 is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is vanaf 17 november verkrijgbaar voor €49,99 op Xbox One en PlayStation 4. Het De Sims 4 Stedelijk Leven Expansion Pack, het De Sims 4 Vampieren Game Pack en het De Sims 4 Vintage Glamour Accessoirespakket zijn samen te koop als digitale bundel voor €49,99.
De Sims 4 Honden en Katten is door de PEGI geclassificeerd als 12+ en is nu verkrijgbaar voor €39,99 op PC en Mac via Origin. Daarnaast kunnen nieuwe spelers een speciaal geprijsde De Sims 4 Plus Honden en Katten Bundel kopen bestaande uit De Sims 4 en De Sims 4 Honden en Katten voor €49,99 op PC en Mac via Origin.

   
 Onderwerp: Dit weekend gratis gamen op PSN
16:50 - Sony heeft aangekondigd dat iedereen zonder PlayStation Plus abonnement dit weekend gratis online kan gaan gamen. Volgens Sony start de promotie woensdag al en deze eindigt op 20 november. Je hoeft je verder nergens voor in te schrijven. Met PlayStation Plus is het mogelijk maandelijks gratis games te ontvangen en om online te kunnen gamen.

   
 Onderwerp: Geen bundel van Xbox One X gepland voor de Kerst
18:09 - Volgens Aaron Greenberg van Microsoft heeft het concern geen plannen om Xbox One X-bundels te lanceren voor rond de Kerst. Op de vraag of er bundels gaan komen met games als L.A. Noire en Destiny 2. Aaron Greenberg laat daarop weten dat er dit eindjaar geen bundels meer zullen komen als de planning aangehouden wordt. De Xbox One X verscheen eerder deze maand op de markt.