Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 400
  Nieuwsoverzicht van 14-11-2017
 Onderwerp: Roadmap Wolfenstein II: The New Colossus DLC bekend
07:55 - Bethesda heeft de roadmap bekend gemaakt voor Wolfenstein II: The New Colossus. Zo zien we dat men onder andere downloadbare content gepland heeft staan voor 14 december aanstaande. Het gaat om nieuwe singleplayer content. Op 30 januari zal verder ook een episode verschijnen net als in maart van 2018. De totale DLC zal meer dan 9 uren aan nieuwe content bevatten, en is daarmee dus redelijk lang.


   
 Onderwerp: Trailer voor Dragon Ball FighterZ draait om Android
08:01 - Er is een nieuwe trailer verschenen van de game Dragon Ball FighterZ. Hierin draait het vooral om de Androids:


   
 Onderwerp: Bekijk de eerste 30 minuten van de Star Wars Battlefront II-campaign
08:05 - De eerste 30 minuten van de campaign van Star Wars Battlefront II zijn online verschenen. Het betreft een groot gedeelte van de eerste 2 chapters van de story mode. De game komt later deze maand uit.


   
 Onderwerp: Veel updates met PES 2018 data pack 2
08:15 - Konami heeft heel wat updates gepland staan voor de game Pro Evolution Soccer 2018. Het gaat om data pack 2.0 welke op 16 november zal verschijnen voor de voetbalgame. Deze zal meer dan 1000 updats brengen voor de thumbnail foto's van spelers. Daarnaast zijn er 9 boosts, 65 updated license kits en vernieuwde gezichten. Ook 2 nieuwe stadions zullen aanwezig zijn, namelijk het Arsenal Emirates stadion en het Estadio Nacional de Chili. Arsenal wordt daarnaast partner van de game.

   
 Onderwerp: Sledgehammer wil COD: WWII-issues snel oplossen
08:23 - Sinds de lancering van Call of Duty: WWII zijn er tal van problemen met de multiplayer van de game. Sledgehammer krijgt dan ook redelijk wat kritiek te verduren en heeft inmiddels gereageerd. De ontwikkelaar laat in een officieel statement weten dat de launch inderdaad stroef is verlopen, vooral op het sociale vlak. Zo is de 48-speler social hub Headquarters op dit moment een sectie in de game die vooralsnog alleen beleefd moet worden. Enkel wanneer je mensen uitnodigt hiervoor kunnen spelers joinen, maar een grote hub is het nog altijd niet. Ook zijn er veel connectie-issues in de game die nog altijd voorkomen bij spelers. De patch die dit op zou moeten lossen heeft helaas nog niet geheel het gewenste resultaat.

De developer laat echter weten dat het inzicht heeft gekregen in de root-cause en dat een nieuwe patch veel op zal moeten lossen. Daarbij krijgt de Headquaters hub nog geen voorrang. Sledgehammer wil dan ook eerst de performance en connectie-issues oplossen.

   
 Onderwerp: Eerste reviews Star Wars Battlefront II duiken op
08:29 - De eerste reviews voor Star Wars Battlefront zijn opgedoken. De game is inmiddels bijna uit en krijgt geen slechte cijfers.

Gamespace – 8/10
Player.One – 6/10
COGconnected – 86/100
The Telegraph – 6/10
The Sixth Axis – 8/10
US Gamer – 3.5/5
Shacknews – 6/10
Press Start – 8/10
Darkstation – 4/5

   
 Onderwerp: For Honor Season 4: Order and Havoc vanaf vandaag beschikbaar
10:20 - Season 4 van For Honor, Order & Havoc, is vandaag (vanaf 18.00 uur) beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Met de gloednieuwe 4v4 Tribute Mode, nieuwe Helden, maps en uitrusting is er genoeg te doen voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Bovendien komt er later in het seizoen de mogelijkheid om Ranked Dominion Mode te spelen. Vanaf morgen hebben alle spelers gratis toegang tot de gloednieuwe Tribute Mode en de nieuwe maps. De nieuwe Helden – de dodelijke Aramusha en de woeste Sjamaan – zijn meteen gratis beschikbaar voor spelers met de Season Pass. Anderen spelen deze Helden vanaf 21 november vrij met in-game Staal (15.000 Staal per Held).

De lancering van Season 4 maakt dit het beste moment voor nieuwkomers om in te stappen en voor fans om terug te keren om de volgende nieuwe content te ontdekken:
• Nieuwe modus: De Tribute Mode introduceert een nieuwe modus voor For Honor waarin spelers strijden om drie offers die over de hele map verspreid liggen. Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus op bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. Naast de Tribute Mode, introduceert For Honor later in het seizoen de Ranked Dominion Mode. Spelers vormen in deze modus teams met hun vrienden en strijden online voor roem en prijzen.
• Nieuwe Helden: De Aramusha (Samoerai Hybrid) en Sjamaan (Viking Assassin) vullen de Samoerai- en Vikingfacties aan. Aramusha maken gebruik van de fouten van hun tegenstanders en straffen ze af met een golf van snelle aanvallen uit alle mogelijke richtingen. Sjamanen zijn woeste, agressieve krijgers die het sterkst zijn wanneer ze in de aanval gaan. Als wilde beesten springen ze op hun vijanden, ze worden namelijk alleen maar gevaarlijker als hun tegenstanders op het slagveld liggen te bloeden.
• Nieuwe maps: Market Town en The Gauntlet zijn de twee multiplayermaps die dit seizoen worden toegevoegd. Market Town is een Samoeraidorp dat uit een groot aantal steegjes bestaat die samen een groot labyrint vormen. De paalwoningen staan bovenop het water en creëren daarmee buurten met meerdere verdiepingen waar spelers zich een weg doorheen moeten banen met behulp van kabelbanen. The Gauntlet representeert daarentegen de Vikinghoofdstad, bestaande uit een imposant fort dat bovenop een heuvel gebouwd is. Slechts enkelen hebben het voor elkaar gekregen om de Vikingcitadel binnen te dringen, maar niemand komt er levend uit.

In lijn met het plan van het ontwikkelingsteam om de game te blijven verbeteren, ontvangt For Honor continu updates, waaronder de dedicated servers die er binnenkort aankomen.

For Honor is ontwikkeld door Ubisoft Montreal, in samenwerking met andere Ubisoft studio’s*, en biedt een meeslepende verhaallijn en een intense multiplayer. Spelers treden in de voetsporen van drie machtige facties – de dappere Ridders, brute Vikingen en raadselachtige Samoerai – vechtend tot de dood op intense en realistische slagvelden. For Honor maakt gebruik van Art of Battle, een innovatief vechtsysteem dat spelers volledige controle over hun krijgers geeft. Met unieke vaardigheden en gevechtsstijlen van elke Held, kunnen zij elke vijand die hun pad kruist op de knieën dwingen.

   
 Onderwerp: Overwatch krijgt binnenkort 4K-patch voor Xbox One X
12:44 - Overwatch zal een update krijgen voor de Xbox One X waarmee het in 4K-resolutie speelbaar zal zijn. Dat heeft Blizzard bevestigd. Op de originele Xbox One kreeg de game al regelmatig grafische updates, maar 4K is uiteraard niet mogelijk geweest op de unit. Nu de Xbox One X er is zijn er meer mogelijkheden om dit op te schalen. De game kreeg eerder al PS4 Pro-support middels een patch. Dat was al ongeveer een jaar geleden het geval.

   
 Onderwerp: Cijfers voor Pokemon en Wolfenstein van Famitsu
12:55 - Het Japanse Famitsu heeft weer diverse games beoordeeld. Het gaat om de onderstaande lijst met titels:

Pokemon Ultra Sun & Ultra Moon (3DS, Nintendo): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)
Wolfenstein II: The New Colossus (PS4/Xbox One, Bethesda): 9 / 8 / 9 / 8 - (34/40)
Call of Duty: WWII (PS4/Xbox One, Activision): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)
Read Only Memories (PS4, Active Gaming Media): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Amenity's Life (PS Vita, Piacci): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
Beyblade Burst God (3DS, FuRyu): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
The Town of Light (PS4, CrossFunction): 7 / 7 / 6 / 7 - (27/40)
Kamidanomi Shisugite Ore no Mirai ga Yabai (PS Vita, Entergram): 6 / 7 / 7 / 7 - (27/40)
Tonari ni Kanojo no Iru Shiawase: Two Farce (PS4/PS Vita, Entergram): 7 / 7 / 6 / 8 - (28/40)
Zombie Gold Rush (Switch, Amazing): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)

   
 Onderwerp: L.A. Noire voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One verkrijgbaar
15:48 - L.A. Noire is een duistere en gewelddadige detective thriller die zich afspeelt tussen de glitz, glamour en corruptie van het Los Angeles van 1940. De game vertelt het verhaal van onderscheiden veteraan en nieuwbaken detective Cole Phelps die een escalerend aantal misdaadzaken, gebaseerd op echte misdaden, onderzoekt. Onderzoek crime scenes voor aanwijzingen, ondervraag verdachten en achtervolg criminelen op zoek naar de waarheid in een stad waar iedereen iets te verbergen heeft.

L.A. Noire voor de Nintendo Switch bevat de complete originele game en alle bijbehorende downloadable content, met specifieke verbeteringen inclusief een Joy-Con mode met gyroscopische, op gebaren gebaseerde controls, HD rumble en een nieuwe wijde en over-de-schouder camera hoek, plus passende touch screen controls voor mobiel detective werk. De Nintendo eShop versie van L.A. Noire zal vandaag om 12PM Eastern wereldwijd verkrijgbaar zijn.

L.A. Noire voor PlayStation 4 en Xbox One bestaat uit de volledige originele game én extra downloadbare content. Met technische verbeteringen voor betere beeldkwaliteit, zoals verbeterde belichting en wolken, nieuwe cineastische filmperspectieven, hogere resoluties en meer. L.A. Noire speelt af in de originele resolutie van 1080p voor Playstation 4 en Xbox One consoles, en 4K voor Playstation 4 Pro en Xbox One X.

Naast deze versies verschijnt in december ook L.A. Noire: The VR Case Files voor de HTC VIVE™ console. In deze versie zijn zeven zaken uit het originele spel speciaal vernieuwd voor virtual reality, wat zorgt voor adembenemende actie en echt detectivewerk.

   
 Onderwerp: Nieuwe informatie over Pokemon Ultra Sun en Pokemon Ultra Moon
16:40 - The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over de binnenkort verwachte spellen Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon.

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon neemt de Legendarische Pokémon Necrozma de overweldigend sterke vorm aan van Dusk Mane Necrozma of van Dawn Wings Necrozma door de Legendarische Pokémon Solgaleo of Lunala te vangen. Meer van de mysterieuze Pokémon Necrozma wordt binnenkort bekendgemaakt met de onthulling van een nieuwe afbeelding van een in fel licht gehulde Necrozma. Wat voor geheimen bezit Necrozma? Alles zal duidelijk worden in de avonturen die de spelers in Alola gaan beleven!

In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen de spelers hun Pokémon bewegingen laten leren in ruil voor Battle Points (BP)—bewegingen die ze niet zouden kunnen leren door op te waarderen of via enige TM. Spelers kunnen BP verdienen door het winnen van gevechten op de strijdtonelen van de regio Alola, zoals de Battle Royal Dome en de Battle Tree, of door Mantine Surf te gebruiken vanaf verschillende stranden. Naast het leren van bewegingen aan de Pokémon die de spelers op hun reis vergezellen, kunnen zij deze bewegingen ook laten leren door de Legendarische Pokémon die ze hebben gevangen als zij door een Ultra Wormhole gaan.

   
 Onderwerp: Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis speelbaar van 16 tot en met 19 november
18:04 - Van 16 tot en met 19 november is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege geheel gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC (via Uplay en Steam). Samen met de meer dan 20 miljoen huidige spelers, genieten nieuwkomers gratis van de gehele game inclusief alle eerdere updates en toevoegingen.

Mochten spelers tijdens dit gratis weekend besluiten om Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aan te schaffen, dan doen zij dat met kortingen tot wel 50%. Spelers nemen vervolgens al hun voortgang mee en spelen dus ongestoord verder.

Operation White Noise
Het gratis weekend vindt plaats voor de lancering van Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Operation White Noise is vanaf 20 november beschikbaar op de Technical Test Server voor Windows PC. Spelers maken kennis met een nieuwe map, één van de hoogste observatietorens in Zuid-Korea, en drie gloednieuwe Operators (twee van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en één van de Poolse GROM).