Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
EG-score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 335
  Nieuwsoverzicht van 17-01-2018
 Onderwerp: Eerste downloadbare content Assassin’s Creed Origins, The Hidden Ones 23 januari beschikbaar
06:32 - The Hidden Ones, de eerste downloadbare content (DLC) voor Assassin’s Creed Origins, lanceert op 23 januari 2018 op alle platformen. Daarnaast zijn ook de releasedata voor komende Assassin’s Creed Origins post-launch content aangekondigd, inclusief Season Pass-content en gratis add-on content welke beschikbaar wordt voor alle spelers.

DLC 1 - The Hidden Ones: Deze verhalende uitbreiding bouwt verder op de groei van de Brotherhood en neemt spelers mee tot vier jaar na de gebeurtenissen in Assassin’s Creed Origins. Hier gaan ze de strijd aan met een Romeins leger dat een nieuwe regio van de wereld bezet houdt: de Sinai. Deze uitbreiding verhoogt de level cap naar 45, waardoor spelers hun personage nog verder kunnen upgraden en uitbouwen. Verder krijgen alle spelers toegang tot vier nieuwe Legendarische wapens, een nieuwe outfit, twee nieuwe zadels, verschillende nieuwe wapens en twee nieuwe levels voor alle zelfgemaakte gear. The Hidden Ones DLC is vanaf 23 januari 2018 beschikbaar voor alle spelers met de Season Pass, of kan vanaf die datum apart aangeschaft worden voor €9,99.

Discovery Tour by Assassin’s Creed: Ancient Egypt: Deze nieuwe en educatieve modus van de game laat iedereen, van spelers tot liefhebbers van geschiedenis en zelfs non-gamers, de prachtige wereld van het Oude Egypte verkennen om meer over haar rijke geschiedenis en dagelijkse leven te leren. Dit door middel van verschillende rondleidingen, verteld door historici en Egyptologen. Iedereen kan de wereld ontdekken en verkennen, zonder enige vorm van conflict, tijdsdruk of beperkingen, aangezien de verhaallijn en missies uitgeschakeld zijn en het Oude Egypte verandert in een gevechtsvrij levend museum. Discovery Tour wordt beschikbaar als gratis update voor alle bezitters van Assassin’s Creed Origins en wordt ook apart verkrijgbaar voor €19,99 op Uplay en Steam (Windows PC) vanaf 20 februari 2018.

DLC 2 - The Curse of the Pharaohs: Deze nieuwe uitbreiding geeft spelers een gloednieuwe verhaallijn om in te duiken. In deze DLC reizen spelers naar Thebe om een oeroude vloek te onderzoeken die de regio teistert. ‘The Curse of the Pharaohs’ is gericht op Egyptische mythologie en plaatst spelers tegenover beroemde farao’s en Egyptische wezens tijdens hun onderzoek naar de oorzaak van de vloek, die dode farao’s terug tot leven heeft gebracht. Deze nieuwe content verhoogt de level cap naar 55 en geeft spelers toegang tot nieuwe outfits en gear, waaronder zeldzame en legendarische wapens, allen in thema van de klassieke Egyptische mythologie. ‘The Curse of the Pharaohs’ DLC is vanaf 6 maart 2018 beschikbaar voor alle spelers met de Season Pass, of kan apart aangeschaft worden voor €19,99.

Daarbovenop wordt nog heel wat gratis content aangeboden aan alle spelers van Assassin’s Creed Origins, waaronder Trials of the Gods en een nieuwe missie, ‘Incoming Threat’, waarin spelers een inkomende aanval moeten afwenden en ontdekken waar deze vandaan komt.

   

 Onderwerp: Bekijk de track editor van Monster Energy Supercross
06:34 - Milestone, een van de grootste racegame-ontwikkelaars ter wereld, onthult met veel plezier alle details van de felst begeerde functie van Monster Energy Supercross - The Official Videogame:de track editor (niet voor Switch). Deze functie laat spelers als nooit tevoren deel uitmaken van het meest competitieve en prestigieuze off-road motorracekampioenschap ter wereld, waarbij ze hun eigen tracks kunnen maken en aanpassen om die vervolgens online te delen voor eindeloze gameplay-mogelijkheden.KIES HET STADION:
Om het bouwen van je eigen baan te beginnen, moet je eerst het perfecte stadion kiezen. Kies voor football of honkbal, outdoor of indoor en bepaal het formaat. Als je stadion eenmaal staat, kun je beginnen er je eigen track in te bouwen.

ONTWERP JE TRACK:
De track editor is gebaseerd op een modulair systeem, dat spelers laat kiezen uit meer dan 80 modules die ze aan elkaar kunnen hechten om hun eigen tracks te maken. Het begint met de startlijn, vervolgens kunnen spelers hun verbeelding de vrij loop laten met vele verschillende baanstukken: bochten met verschillende hoeken,whoops, enkele en driedubbele sprongen of ritmesecties en rechte lijnen, uiteraard eindigend met de finishlijn.

Module voor module komt de track tot leven. Eenmaal voltooid, kunnen spelers de track online uploaden en beschikbaar stellen voor andere gebruikers. De track editor laat spelers duizenden verschillende tracks bouwen om alleen of online op te racen. Daarnaast kunnen spelers steeds weer nieuwe, door de community gemaakte tracks downloaden.

INTERACTIE MET ANDERE SPELERS:
De track editor is zeer uitgebreid ontworpen voor interactie met alle elementen in de game en andere spelers. Zodra ze op de server zijn geüpload, kunnen spelers de creaties van andere gamers "liken", stemmen op hun favoriete tracks en het prestige van de track-ontwerper vergroten. Het prestige vertegenwoordigt een extra waarde in de game, die spelers toegang geeft tot nieuwe kampioenschappen en speciale items ontgrendelt, zoals bronzen, zilveren en gouden medailles, sponsors, exclusieve butt-patches, profielpictogrammen en meer. De track editor werkt in de online-standen van Single Event, Time Attack en Custom Championship.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame is vanaf 13 februari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows pc®/STEAM en Nintendo Switch.

   

 Onderwerp: Night in the Woods komt 1 februari naar Switch
06:37 - Finji heeft aangekondigd dat de door Infinite Fall ontwikkelde adventure game Night in the Woods op 1 februari uit zal gaan komen voor de Nintendo Switch console. Het spel kwam in 2017 al uit voor de PC, Mac, Linux en PlayStation 4 en ook een mobiele versie werd uitgebracht. De game vertelt het verhaal van Margaret "Mae" Borowski, die stopt met haar studie om terug te gaan naar Possum Springs. De dingen die ze zich herinnerde aan haar oude plek zijn volledig veranderd.

   
 Onderwerp: Opvolger Theme Hospital officieel aangekondigd
06:43 - Theme Hospital was een succesvolle simulatie game die in de jaren 90 uit kwam en ontwikkeld werd door Bullfrog. Het spel, waarin je een ziekenhuis leidt, kreeg diverse spirituele opvolgers maar nu komt er officieel een vervolg in de reeks. To Point Interactive heeft namelijk de game Two Point Hospital aangekondigd samen met SEGA. Het spel zal voor de PC gaan verschijnen en krijgt een volledige cartoon-look. De titel staat gepland voor 2018.
    Onderwerp: Xbox-exclusive platformer komt ook naar de PS4
06:54 - Er komt weer een Xbox-exclusieve game naar de PlayStation 4 console. Candleman, die eerder nog als Xbox One exclusive werd aangekondigd via het ID@Xbox-programma, zal ook naar de PlayStation 4 komen. Het betreft een leuke puzzel-platformer die naar de PS4 komt, maar ook naar de PC. E-Home Entertainment zal de distributie verzorgen en Spotlightor Interactive zal de ontwikkeling in handen nemen. Spelers moeten in het spel met licht hun weg door de verschillende levels zien te vinden, waarbij uiteraard niet alle gedeeltes van de levels even veilig zijn. Daarnaast kun je slechts 10 seconden per level je licht gebruiken.

   

 Onderwerp: Sniper Elite V2, Far Cry 2 en Driver speelbaar op Xbox One
09:04 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat er weer enkele games speelbaar zijn op de Xbox One. Het gaat om Xbox 360-titels die geschikt gemaakt zijn voor de Xbox One console. De lijst is als volgt:

- Far Cry 2
- Driver San Francisco
- Sniper Elite V2

   
 Onderwerp: Far Cry 5 x Mondo Limited Edition nu te pre-orderen
10:51 - Vanaf vandaag is de Far Cry 5 x Mondo Limited Edition, met daarin op the Project at Eden’s Gate geïnspireerde illustraties, exclusief te pre-orderen in de Ubisoft Store voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De Far Cry 5 x Mondo Limited Edition, waarvan slechts 4000 stuks beschikbaar zijn, bevat:

• De Far Cry 5 game
• Een unieke, exclusieve, gelimiteerde SteelBook X Mondo
• De Far Cry 5 soundtrack op vinyl
• Een code van de digitale Far Cry 5 soundtrack
• Een unieke doos met Mondo-tekening van de schurk uit Far Cry 5


   
 Onderwerp: Playground zou aan nieuwe Fable game werken
13:26 - Microsoft zou werken aan een nieuwe Fable-game. Dat zou blijken uit informatie van de Eurogamer. De Britse ontwikkelaar Playground, bekend van de Forza Horizon-serie, zou aan de ontwikkeling van het spel werken. Er zou een team van maarliefst 200 mensen met het spel bezig zijn. Microsoft heeft de productie zelf nog niet officieel bevestigd. In het verleden werkte Lionhead aan de franchise. Dat bedrijf bestaat echter niet meer.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: Xbox Game Pass brengt wat nieuwe games als Halo Wars en Darksiders
15:46 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat de onderstaande games met een Xbox Game Pass gespeeld kunnen worden vanaf 1 februari aanstaande. Het gaat om de onderstaande lijst:

- NBA 2K17
- WWE 2K17
- Halo Wars 2
- Darksiders II Deathinitive Edition
- Fable Anniversary
- RIME
- Riptide Renegade GP
- Letter Quest: Grimm's Journey

   
 Onderwerp: Eerste Star Wars Battlefront II-patch van 2018 is nu live
16:05 - Star Wars Battlefront II's eerste patch van 2018 brengt spelers een nieuw Blast-level op de planeet Crait, en maakt Iden Versio's TIE Fighter beschikbaar als hero ship in Starfighter Assault. De ontwikkelteams hebben zich verdiept in de feedback van fans, en de patch bevat zodoende ook een aantal bugfixes en tweaks voor een betere gameplaybalans, waaronder updates voor heroes zoals Finn, Captain Phasma, Lando Calrissian en Boba Fett. De volledige patch notes zijn te vinden op het officiële Star Wars Battlefront II-blog hier, inclusief de nieuwe abilities, Star Cards en Milestones voor Iden Versio's TIE Fighter.