Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 2   Stemmen: 204
  Nieuwsoverzicht van 20-07-2018
 Onderwerp: Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Special Operation 2 details onthuld
07:52 - De details van Special Operation 2, de tweede grote update van Year 2 van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, zijn onthuld. De update bevat onder andere een nieuwe PvE-missie die binnenkort wordt onthuld, een nieuwe Ghost War PvP-update en een veelgevraagde modus van de community; een permadeath PvE-gamemodus genaamd Ghost Mode. Alle content van Special Operation 2 is vanaf 24 juli gratis beschikbaar voor iedereen op PlayStation 4, Xbox One en PC, met uitzondering van Ghost Mode, toegang tot twee Ghost War-klassen en exclusieve customization packs. Year 2 Pass-houders hebben 7 dagen eerder toegang tot deze content. Vanaf 31 juli kan iedereen genieten van alle content van Special Operation 2.

De Ghost Mode is zowel speelbaar in solo als in coöp en bevat:
• Permadeath: De game is afgelopen en de voortgang wordt gereset wanneer spelers niet weer tot leven worden gebracht.
• Nieuwe loadout: Spelers kunnen maar één primair wapen en één handgeweer gebruiken.
• Real reloading: Resterende kogels gaan verloren wanneer spelers herladen met een gedeeltelijk volledige clip.
• Friendly Fire: Spelers kunnen met hun schoten en acties teamgenoten schade aanbrengen.
• Gear management: Spelers kunnen alleen van wapen wisselen bij munitieboxen of door vijanden te plunderen.
• Teammate Removal: Spelers kunnen kiezen om te spelen zonder AI-teamgenoten, voor een echte solo-ervaring (ook beschikbaar in de singleplayer-campagne van de game).

Special Operation 2 heeft ook een overvloed aan nieuwe Ghost War PvP-gerichte functies:
• Twee nieuwe Ghost War-klassen
• Twee nieuwe PvP-maps: Introductie van onder andere een veelgevraagde sneeuwmap.
• Observer Mode: Een nieuwe toeschouwersstand die kan worden gebruikt om aangepaste PvP-matches te bekijken en te tonen via specifieke tools en een free-roam-camera, om matches meer publieks- en toernooivriendelijk te maken.
• Nieuwe ranked features: De introductie van een nieuwe progressiebalk die de ranked voortgang bijhoudt, waarbij spelers hun positie in de huidige competitie kunnen zien.
• Post-Match overwinningsscherm: Een nieuw post-match overwinningsscherm waarin het winnende team wordt getoond met hun gepersonaliseerde characters.
• Sociale items: Een nieuwe functie bestaande uit emotes, ingesproken zinnen en overwinningsposes om de ervaringen van spelers verder te personaliseren (ook beschikbaar in de singleplayer-campagne van de game).

   
 Onderwerp: Bandai Namco Entertainment Europe en Outright Games kondigen PAW Patrol: On a Roll aan voor consoles en PC
07:53 - Bandai Namco Entertainment Europe en Outright Games kondigen PAW Patrol: On a Roll aan. PAW Patrol: On a Roll is gebaseerd op de immens populaire animatieserie van Nickelodeon & Spin Master Entertainment en bevat 16 spannende avonturen met alle 6 de geliefde rescue pups en Ryder. Deze nieuwe game voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC zal wereldwijd op 26 oktober verkrijgbaar zijn.

Geen klus is te groot, geen pup is te klein! De PAW Patrol is klaar om de boel te redden in Avonturenbaai door 16 spannende reddingsmissies. Laat elke pup zijn unieke vaardigheden gebruiken om vrienden te redden en iedereen veilig te houden. Ga naar acht prachtige locaties in Avonturenbaai, zoals de boerderij van boerin Yumi, Jake’s Berg, een afgelegen canyon, onder water en nog veel meer! Bereid je voor op de leuke puzzelactie die PAWfect is voor kinderen van alle leeftijden, met de pups van de PAW Patrol!

Features
• Ryder en alle acht PAW Patrol pups, waaronder Everest & Tracker
• 16 spannende avonturen op 8 locaties in Avonturenbaai
• Speciale pupvaardigheden die moeten worden gebruikt voor elke redding!
• Speel als twee verschillende pups per missie!

PAW Patrol: On a Roll zal op 26 oktober verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Nintendo 3DS en PC.

   

 Onderwerp: Blood Bowl Death Zone is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam
07:54 - Cyanide studio en Bigben onthullen met trots Blood Bowl: Death Zone, de realtime 1v1-game die is gebaseerd op het cultbordspel van Games Workshop. De game is nu verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam.

Blood Bowl: Death Zone is een razendsnelle mix van american football en bikkelhard geweld. Twee gamers krijgen beide directe controle over teams van vijf spelers om elkaar in realtime wedstrijden van vijf minuten te bestrijden. Net als bij american football, moet elke speler proberen de meeste touchdowns te scoren, maar bij deze variant is bijna alles toegestaan ??op het veld - niet alleen overspelen en rennen met de (bewegende) bal, maar ook de tegenstander in het gezicht slaan of je tovenaar met bliksemspreuken op tegenstanders laten schieten.

De Death Zone-uitdaging is een populair pre-game-evenement onder Blood Bowl-fans. Hierin gaat het om de strijd tussen twee legendarische sterspelers, gesteund door hun gulle sponsors en vier amateurspelers. Natuurlijk zijn alle rassen uit de Oude Wereld toegestaan ??op het veld, zodat spelers teams van Or’s, Dwarfs, High Elves of zelfs Humans kunnen samenstellen. Bovendien mag elk team een ??tovenaar gebruiken, genereus betaald door de sponsor van het team, om tegenstanders te vernietigen en teamleden te versterken.
Blood Bowl: Death Zone wordt uitgebracht in vroegtijdige toegang, zodat Cyanide het spel zo snel mogelijk aan spelers kan leveren, om op basis van hun feedback de game verder te verbeteren.

Cyanide verwacht dat de game een aantal maanden beschikbaar zal zijn op vroegtijdige toegang voordat de officiële en definitieve versie wordt uitgebracht. Tijdens vroegtijdige toegang worden regelmatig nieuwe functies en teams toegevoegd. In dit eerste stadium bevat de game vier teams, multiplayer-matchmaking en is hij met korting te koop.

   


 Onderwerp: Trailer personagemaker voor LEGO DC Super-Villains onthuld
08:07 - Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben vandaag een nieuwe trailer onthuld van de personagemaker voor LEGO DC Super-Villains; de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst, voorafgaand aan de officiële start van San Diego Comic-Con 2018.

De trailer draait om de personagemaker en biedt spelers een uitgebreide blik op hoe ze hun eigen superschurk kunnen maken en ermee spelend kwaadaardige streken uithalen en vernieling veroorzaken in deze zinderende videogame. Het personage van de speler wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl er wordt samengewerkt met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC Comics is geschreven.

Fans die de personagemaker graag zelf willen proberen, hebben dit weekend de gelegenheid bij San Diego Comic-Con, waar een demo te spelen is bij de stands van LEGO (nr. 2829), DC Comics (nr. 1915) en Warner Bros. (nr. 4545) tijdens normale showuren.Daarnaast biedt het team achter LEGO DC Super-Villains, waaronder Arthur Parsons (hoofd ontwerp, TT Games) en Ames Kirshen (VP, interactief en animatie, DC Entertainment) en stemacteurs Kevin Conroy (Batman), Tara Strong (Harley Quinn), Julie Nathanson (Silver Banshee) en Fred Tatasciore (Solomon Grundy, Clayface, Black Adam, Killer Croc), bezoekers van Comic-Con op vrijdag 20 juli om 14.15 uur in zaal 6A een kijkje in de eerste LEGO-game die spelers midden in een schurkcentrisch verhaal vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC plaatst. Dit grote schurkenfestijn biedt de fans spannende personageonthullingen en details over het verhaal.

LEGO DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.

   


 Onderwerp: Spider-Man Limited Edition PS4 Pro onthuld
08:28 - Tijdens de San Diego Comic-Con hebben Sony, Insomniac Games en Marvel twee nieuwe limited edition consoles aangekondigd in het thema van Spider-Man. De eerste unit is een console met 1 terabyte aan ruimte welke op 7 september uit zal gaan komen in Noord-Amerika en Europa. Deze kost 399,99 Euro. Verder komt een normale bundel Jet Black console met 1 terabyte uit waarbij 2 controllers toegevoegd zullen worden. Daaraan wordt de game toegevoegd.


   
 Onderwerp: Bigben en Atari werken samen aan RollerCoaster Tycoon Adventures voor Nintendo Switch
10:01 - Bigben en Atari maken bekend dat ze samenwerken voor de Europese en Australische distributie van de nieuwe game RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch, een titel die rond de feestdagen van 2018 beschikbaar komt.

RollerCoaster Tycoon Adventures voor de Nintendo Switch is de nieuwe versie van deze beroemde pretparksimulatie. De game is ontwikkeld door NVizzio, die ook verantwoordelijk was voor de mobiele versie getiteld RollerCoaster Tycoon Touch, en bevat alle elementen van de beste RollerCoaster Tycoon-games, maar dan toegespitst op alle mogelijkheden van dit systeem. Rollercoaster Tycoon is één van ‘s wereld best verkopende franchises uit de geschiedenis van pc-gaming, met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren en meer dan 25 miljoen mobile downloads.

Onder de overeenkomst valt ook de fysieke distributie van andere console-games, inclusief Rollercoaster Tycoon Joyride op PlayStation 4, met een virtual reality-stand, die ook in 2018 wordt uitgebracht.

RollerCoaster Tycoon Adventures is vanaf eind 2018 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

   
 Onderwerp: Gratis update brengt nieuwe elementen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild naar Mario Kart 8 Deluxe
10:01 - Bereid je voor op een race in de stijl van The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Race als een kampioen over de baan met de Master Cycle Zero en Link in het Hemd der Uitverkorenen in Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch. Deze extra’s zijn nu verkrijgbaar als onderdeel van een gratis software-update. Bekijk de Mario Kart 8 Deluxe X The Legend of Zelda: Breath of the Wild-trailer om de nieuwe motor en het nieuwe kostuum in actie te zien.

Deze update levert ook twee legendarische nieuwe onderdelen om je kart mee aan te passen: de geavanceerde wielen en het zweefzeil.

Mario Kart 8 Deluxe is sinds kort ook compatibel met Nintendo Labo, Nintendo’s nieuwe lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdekervaringen. Grijp het stuur stevig vast en race je een weg naar de overwinning met de Toy-Con-motor van het Nintendo Labo Toy-Con 01: mixpakket**. Je kunt Mario Kart 8 Deluxe in de tv-stand spelen met de Toy-Con-motor, of het Nintendo Switch-systeem in het dashboard van de motor plaatsen om te spelen waar je maar wilt. Bekijk de Mario Kart 8 Deluxe – nu compatibel met Nintendo Labo!-trailer om te zien hoe het werkt.

Spelers hebben nu nog meer opties om te kiezen in Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch, dankzij een gratis software-update die nieuwe elementen in de stijl van The Legend of Zelda: Breath of the Wild toevoegt. Deze update is nu beschikbaar.

   

 Onderwerp: Story trailer voor Spider-Man
11:25 - Op de Comic Con in San Diego is een nieuwe story trailer uitgebracht van de game Spider-Man. De video van de game zie je beneden. Het spel komt exclusief naar de PlayStation 4 console later dit jaar.


   
 Onderwerp: THQ Nordic gaat 2 games aankondigen op GamesCom
14:47 - THQ Nordic heeft de line-up voor de GamesCom bekend gemaakt. Het gaat om een mooie lijst met titels, waaronder natuurlijk Darksiders 3 en Biomutant. Ook zullen er 2 nieuwe games aangekondigd worden op het evenement.

Biomutant
Darksiders 3
Fade to Silence
Generation Zero
Townsmen VR
Wreckfest
2 onaangekondigde games