LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
EG-score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 109
  Nieuwsoverzicht van 20-11-2017
 Onderwerp: THQ Nordic neemt Experiment 101 over
00:24 - THQ Nordic heeft een nieuwe overname afgerond. Het concern heeft namelijk Experiment 101 overgenomen, de in Zweden gevestigde ontwikkelaar. De developer kennen we onder andere van de aankomende RPG Biomutant. THQ Nordic neemt dit IP dan ook over van Experiment 101. Biomutant staat gepland voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 in 2018.

   
 Onderwerp: Boss battle in Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
00:28 - Er is een nieuwe video verschenen van de game Ni No Kuni II: Revenant Kingdom. Het spel verschijnt op 19 januari van 2018 voor de PC en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: The Caligula Effect: Overdose aangekondigd voor PS4
00:48 - FuRyu heeft aangekondigd dat de game The Caligula Effect: Overdose zal verschijnen voor de PlayStation 4. De game zal op 17 mei uit gaan komen, voorlopig nog enkel voor Japan. Het spel zal draaien op de Unreal Engine 4. The Caligula Effect: Overdose zal drastische verbeteringen brengen, namelijk verbeterde graphics en een Forbidden Musician Route die het scenario qua lengte verdubbelt. Daarnaast kent de game meerdere eindes en nieuwe soundtracks.

   

 Onderwerp: Death Stranding van Kojima is al volledig speelbaar
00:54 - Veel horen we niet van Kojima's nieuwe game Death Stranding, maar de ontwikkeling zou al verder zijn dan we wellicht gedacht hebben. Via de Braziliaanse TV show The Noite laat de man weten dat de game al volledig speelbaar is en dat de ontwikkelaar werkt aan de details en editing. Het grondwerk zou helemaal klaar zijn en het team werkt nog aan wat wijzigingen en nieuwe dingen. "Het is vergelijkbaar met het editen van een film," zo laat Kojima weten.