Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 Reacties: 3   Stemmen: 369
  Reacties van de week
Beneden volgen de 5 meest gewaardeerde reacties in de afgelopen 7 dagen. De reacties van de week worden gebaseerd op waarderingen van moderators die uitgedeeld zijn, variërend van 0 tot 4 punten per bericht. Reacties van mensen zonder profiel op Evilgamerz worden niet meegenomen in deze lijst.

 Door: Yellow13NL op 18-04-2018 @ 09:11 (score: 2 | Interessant)
Er zitten best goede titels tussen, maar sommige games mogen qua prijs nog best wel een stukje lager. Skyrim kun je fysiek al voor rond de 15 euro krijgen, op sommige websites of winkels nog minder waarschijnlijk. Microsoft wil echt winkeliers tegemoetkomen met dit soort prijzen, want digitaal je games downloaden van Live is nog heel erg duur over het algemeen. Mijn advies aan mensen die dit lezen is dat ze een game als Skyrim, zoals hierboven beschreven, gewoon fysiek halen. Die editie is het meer dan waard, alleen niet meer voor 20 euro, maar voor maximaal 15. De game komt uit 2011 tenslotte. Die editie loopt wel als een trein, al heb ik nog wel het idee dat hij op de X niet zoveel sneller laadt dan op de S of standaard One. Hij loopt echter wel erg soepel, dus een aanschaf is hij zeker waard. Je speelt zo tussen de 100 en 200 uur met deze game. Hopelijk komt er binnenkort een vervolg, Skyrim mag na 6.5 jaar wel eens afgelost worden in de TES serie. ;)


 Door: TommyNL op 14-04-2018 @ 09:30 (score: 1 | Interessant)
De grap is hier dus dat een minder krachtige console vele malen beter verkoopt dat een krachtigere. Conclusie die je hier uit kunt trekken. Niemand zit al te wachten op een nieuwe generatie. En gezien de huidige positie die Sony heeft is het onzin om nu al een nieuwe console uit te brengen.


 Door: TommyNL op 14-04-2018 @ 09:32 (score: 0 | Niet gedefinieerd)
Is no mans sky 11 euro waard?


 Door: MRTheChez op 15-04-2018 @ 10:52 (score: 0 | Niet gedefinieerd)
Weer een aantal games naar binnen geharkt! lekker relaxed met zulke aanbiedingen


 Door: Z@3 Redrum op 16-04-2018 @ 06:54 (score: 0 | Niet gedefinieerd)
Nice, maar heb al de NES en SNES Mini. Hoef niet nog meer systemen te hebben, al klinkt het wel verleidelijk.