Probeer binnenkort de Ghost War PvP-modus van Ghost Recon Wildlands
21-07-2017 @ 17:18 - 368 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
17:18 - Binnenkort testen spelers in een bèta de nieuwe player-versus-player (PvP) modus van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Ghost War. De open bèta van Ghost War is later deze zomer beschikbaar voor gamers op alle platformen. In de herfst komt de volledige versie van Ghost War door middel van een gratis update naar Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

In Ghost War strijden twee teams van vier spelers tegen elkaar in een vier-tegen-vier deathmatch. Hierbij maken spelers gebruik van de tactische gameplay van Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands. Teams kiezen uit een aantal personages met verschillende klassen, die elk een specifieke rol spelen op het slagveld. Daar doorkruisen spelers grote open mappen en jagen ze op hun vijanden. Ghost War introduceert daarnaast nieuwe PvP-opties zoals dekkingsvuur en geluidsindicaties om een militair-strategische multiplayermodus te creëren waarin samenwerking centraal staat.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, ontwikkeld door Ubisoft Paris*, is een militaire shooter die compleet speelbaar is, zowel alleen als met maximaal drie andere spelers. Spelers hebben de vrijheid om missies te voltooien op de manier die zij willen en krijgen te zien hoe deze keuzes de wereld beïnvloeden. Zo kunnen spelers ervoor kiezen om ’s nachts rond te sluipen of juist overdag met veel lawaai en geweld binnen te vallen. Met een team is het mogelijk om met een gesynchroniseerd schot meerdere vijanden in één keer uit te schakelen. Elke keuze heeft een gevolg en spelers moeten improviseren om alle missies te voltooien.

 
   

 Super SNES hands on van Amerikaanse unit
  Gedefinieerde keywords: Ghost Recon Wildlands, Super SNES hands on van Amerikaanse unit
21-07-2017 @ 15:57 - 364 - Categorie: Sorteer op Algemeen Algemeen - Permalink - Reageer
15:57 - Er is een video verschenen waarin we een hands-on kunnen zien met de Super Nintendo Classic Mini. Het gaat om de 29e september dat de console uit komt in Europa. In Amerika heeft de unit een iets andere look.


 
   

 Blizzard gaat stoppen met ondersteuning XP en Vista
  Gedefinieerde keywords: SNES, Blizzard gaat stoppen met ondersteuning XP en Vista
21-07-2017 @ 10:21 - 329 - Categorie: Sorteer op PC PC - Permalink - Reageer
10:21 - Als je nog Windows XP of Windows Vista draait, dan zal het vanaf oktober niet meer mogelijk zijn om Blizzard games te spelen. Blizzard heeft gezegd dat het beide besturingssystemen niet meer zal ondersteunen in haar games. Het gaat om games als World of Warcraft, StarCraft 2, Diablo 3, Heroes of the Storm en Heartstone. Blizzard citeert dat Microsoft zelf XP al niet meer ondersteunde in 2009 en Vista in 2012 en dat mede daardoor nu ook Blizzard tot dit besluit is gekomen. Tevens zijn de meeste mensen inmiddels al lang geüpgrade waardoor het een logische stap betekent voor Blizzard.

 
   

 Graffiti artiest aan de slag met artwork uit Splatoon 2 voor Nintendo Switch
  Gedefinieerde keywords: Blizzard, Windows XP, Windows Vista, Graffiti artiest aan de slag met artwork uit Splatoon 2 voor Nintendo ...
21-07-2017 @ 09:40 - 354 - Categorie: Sorteer op Switch Switch - Permalink - Reageer
09:40 - Vandaag verschijnt Splatoon 2 voor de Nintendo Switch. In de typische Nintendo inktshooter Splatoon 2 is het doel om zoveel mogelijk terrein te veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. Ter ere van de release van deze game is graffiti artiest Rise One alvast aan de slag gegaan met het bespuiten van een gevel van een huis in Antwerpen met een prachtig stukje artwork uit de game. Dit is te bekijken in de Minckelerstraat en maakt deel uit van een Street art Antwerp wandeling.

De game Splatoon 2 bevat heel wat nieuwigheden t.o.v. zijn voorganger, waaronder nieuwe levels, kleding, wapens en een nieuwe multiplayer speelstand: Salmon Run. Werk in deze stand samen met maximaal 3 andere spelers om Salmonieten te verslaan en kostbare eieren te verzamelen.

Splatoon 2 is het vervolg op Nintendo’s populaire, familievriendelijke game die draait om het schieten met inkt en het veroveren van terrein. De Inklings keren terug in dit even kleurrijke als chaotische 4-tegen-4 actie-schietspel, geschikt voor spelers van alle leeftijden en niveaus.

Wanneer het Nintendo Switch-systeem thuis in de houder staat, kunnen spelers genieten van multiplayer-actie op tv. Maar Splatoon-fans kunnen hun vaardigheden ook onderweg trainen, door het systeem uit zijn houder te halen en ermee in handheldstijl of tafelstijl te spelen. Zowel de twee Joy-Con-controllers als de Nintendo Switch-Pro-controller ondersteunen bewegingsbesturing voor een intuïtieve bediening en nauwkeuriger mikken. De nieuwe wapens en omgevingen voegen tactische diepgang toe en bieden spelers nieuwe strategische opties, waardoor Splatoon 2 frisser dan ooit voelt.

 
   

 Mogelijke features voor PS4 firmware 5.0 op een rij gezet
  Gedefinieerde keywords: Splatoon 2, Mogelijke features voor PS4 firmware 5.0 op een rij gezet
21-07-2017 @ 06:59 - 1052 - Categorie: Sorteer op PlayStation 4 PlayStation 4 - Permalink - Reageer
06:59 - PlayStation firmware 5.0 is onderweg maar welke features kunnen we verwachten? Enkele van deze features lijken verborgen te zitten in de survey die enige tijd terug is uitgebracht. Via de PSU kunnen we een lijst zien met daarin de vraag op welke feature men het meest wacht. Het gaat onder andere om notificaties wanneer iemand online komt op het PlayStation netwerk, maar ook om andere diverse features die inmiddels al beschikbaar zijn gesteld. Maar er zijn ook diverse toevoegingen die we nog niet hebben gekregen, waaronder de optie om een wensenlijst te maken, items te deleten uit je library en het wijzigen van je PSN-ID. De kans is aanwezig dat deze features in PS4 firmware 5.0 aanwezig zullen zijn:

PSOne Classics
Hide/completely remove items from library (demo)
Delete items from your library
Store wish list
Increase max number of people in a party
Change PSN ID

 
   

 Rogue Trooper Redux krijgt datum
  Gedefinieerde keywords: firmware, Rogue Trooper Redux krijgt datum
21-07-2017 @ 06:52 - 322 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
06:52 - Rogue Trooper Redux heeft een releasedatum gekregen. De game komt namelijk naar de PC, Xbox One en PlayStation 4 op 17 oktober van dit jaar. Het spel zal 24,99 Euro gaan kosten en zal zowel fysiek als digitaal beschikbaar worden gesteld. Het origineel van 2006 zal volledig vernieuwd worden met nieuwe cinematics, characters die opnieuw geremodeled zijn en nieuwe dynamic lighting.

 
   


 Destiny 2 console open beta vanaf 21 juli voor iedereen
21-07-2017 @ 06:47 - 360 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
06:47 - Vanaf 18 juli was de open beta al beschikbaar voor gamers die Destiny 2 gepreordered hebben, maar van 21 tot en met 23 juli is de open beta voor iedereen vrij te proberen.
Gamers wereldwijd worden uitgenodigd om alvast de verschillende onderdelen van de game te ervaren, waaronder de openingsmissie Homecoming en de coöperatieve en competitieve modes. Destiny 2 komt uit op 6 september 2017.

 
   

 Zombiemode Call of Duty WWII uit de doeken gedaan
  Gedefinieerde keywords: Destiny 2,

Ook interessant en gerelateerd...
11-07-2017 - Destiny 2 toont gameplay video's
10-07-2017 - Destiny 2 PS4-bundel op komst
07-07-2017 - Destiny 2 console open beta begint 21 juli


 Zombiemode Call of Duty WWII uit de doeken gedaan
21-07-2017 @ 06:43 - 333 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
06:43 - In San Diego op de Comic-Con 2017 heeft Activision de Zombie mode voor Call of Duty WWII uit de doeken gedaan. Het moet een modus worden met daarin karakter als David Tennant (Dr. Who), Elodie Yung (G.I. Joe: Retaliation, Daredevil), Katheryn Winnick (Vikings, The Dark Tower) Udo Kier (Blade, Melancholia) en Ving Rhames (Pulp Fiction, Mission Impossible – Rogue Nation). Je bevindt je in gebieden waar Nazi zombie experimenten worden uitgevoerd. Uiteraard is het aan het team om de invasie te stoppen en te overleven.

Call of Duty: WWII Nazi Zombies is an original, terrifying co-operative mode that unleashes a frightening new horror story for Call of Duty zombies fans. Nothing is as it seems in this zombies horror, as a dark and sinister plot unfolds to unleash an invincible army of the dead.


 
   


 Ook Nintendo 64 Classic Mini lijkt in de maak
20-07-2017 @ 17:28 - 571 - Categorie: Sorteer op Algemeen Algemeen - Permalink - Reageer
17:28 - Nintendo lijkt een nieuwe mini console in de maak te hebben naast de al bestaande NES Classic Mini en SNES Classic Mini. Het concern heeft namelijk een patent aangevraagd voor de Nintendo 64-controller. Het lijkt er dus op dat volgend jaar of in een later stadium een Nintendo 64 Classic Mini zal gaan uitkomen. Hetzelfde patent werd al eens aangevraagd voor de andere mini units. Nintendo heeft zelf niet gereageerd op de informatie.

 
   


 Europese eShop update van 20 juli
20-07-2017 @ 17:17 - 452 - Categorie: Sorteer op Switch Switch - Permalink - Reageer
17:17 - De Europese eShop update is gearriveerd, met ditmaal de onderstaande lijst:

Switch
- Cave Story+
- Fate/Extella: The Umbral Star
- Splatoon 2
- ACA NeoGeo Samurai Shodown
- Boost Beast

Wii U
- Box Up

New 3DS
- Infinite Golf

 
   

 Abandon Ship Kraken trailer uitgebracht
  Gedefinieerde keywords: eShop, Abandon Ship Kraken trailer uitgebracht
20-07-2017 @ 14:33 - 489 - Categorie: Sorteer op PC PC - Permalink - Reageer
14:33 - Fireblade Software heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Abandon Ship. De game komt exclusief uit voor de PC en brengt het piratengenre weer uitgebreid naar voren. De video vind je beneden:


 
   

 Microsoft maakt weer diverse games backwards compatibel
  Gedefinieerde keywords: Abandon Ship,

Ook interessant en gerelateerd...
05-05-2017 - Combat features Abandon Ship uit de doeken gedaan
07-11-2016 - Abandon Ship aangekondigd voor de PC


 Microsoft maakt weer diverse games backwards compatibel
20-07-2017 @ 12:19 - 603 - Categorie: Sorteer op Xbox One Xbox One - Permalink - Reageer
12:19 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat er weer enkele games speelbaar zijn op de Xbox One. Het gaat om backwards compatibel games:

- Virtua Fighter 2
- Quantum Conundrum
- Costume Quest 2
- Frontlines: Fuel of War

 
   

 Eerste beelden voor Kingdom Hearts III
  Gedefinieerde keywords: Microsoft,