Prijsvraag: Win een Xbox Gift Card van 20 Euro
16:06 - Evilgamerz heeft weer een actie en ditmaal kun je een Xbox Gift Card winnen ter waarde van 20 Euro. Wat je daarvoor moet doen? Simpel, geef antwoord op de onderstaande vraag en wie weet maak jij kans op deze vette prijs!Deze prijsvraag loopt tot en met 9 maart 2018. Redacteuren van Evilgamerz zijn uitgesloten van deelname.

    Launch trailer van Past Cure
12:46 - Phantom 8 heeft een lanceervideo uitgebracht van de game Past Cure. Het spel is nu beschikbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Je speelt Ian, een slachtoffer van experimenten en martelingen in de gevangenis. Door alle pijn zijn z'n gedachten beschadigd. Hij verkeert dus tussen de realiteit en allerlei anderen gedachten die hem op een dwaalspoor kunnen zetten. Hij probeert z'n leven weer 'n beetje op orde te krijgen, maar of dat lukt?


   

 Nieuwe info over Detective Pikachu voor de Nintendo 3DS
10:15 - Een onvoorziene plotwending leidt tot spannend speurwerk in de nieuwe trailer van Detective Pikachu: kun jij de zaak oplossen? De trailer van deze komende action-adventure game toont onder andere nieuwe personages en spelbeelden. Detective Pikachu verschijnt op 23 maart voor de Nintendo 3DS-systemen.

De trailer geeft een voorproefje van verschillende verhalende elementen, waaronder:
•• Problemen in Ryme City!: Ryme City is een stad waarin mensen en Pokémon samenleven. Maar de laatste tijd zetten de doorgaans vriendelijke Pokémon de stad op stelten, zonder duidelijke reden. Terwijl Detective Pikachu en zijn vriend Tim op zoek gaan naar Tims vader, worden ze onbedoeld betrokken bij de mysterieuze zaak van de razende Pokémon. Kunnen ze zowel dit mysterie kraken als Tims vader vinden?
•• De Mysterieuze Mewtwo: Hoewel veel verschillende Pokémon verschijnen in Detective Pikachu, lijkt Mewtwo het dichtst betrokken bij het algehele mysterie. Hoe is Mewtwo met dit alles verbonden? En hoe weet Mewtwo wie Detective Pikachu is?
•• Kleurrijke personages: Vele charmante personages bevolken de straten van Ryme City. Onder hen Pablo Millan, eigenaar van Detective Pikachu’s favoriete café; Frank Holliday, een agent van het Ryme City Police Department; en Meiko Okamoto, een cameraman van de plaatselijke tv-studio. Het ontmoeten en ondervragen van deze personages is deel van de fun.
Fans kennen Pikachu misschien als hun favoriete Pokémon, maar in Detective Pikachu kunnen ze iets anders dan gebruikelijk verwachten. Met zijn kenmerkende detectivehoed, norse maar sympathieke houding en droge gevoel voor humor is Detective Pikachu een opvallend nieuw personage met een uniek karakter. Eentje die vastbesloten is om de mysterieuze gang van zaken in Ryme City tot op de bodem uit te zoeken.

Een buitengewoon personage als dit verdient natuurlijk een amiibo die een beetje afwijkt van de norm. Daarom valt de Detective Pikachu amiibo die ook op 23 maart verschijnt niet alleen op door zijn schattige en kleurrijke verschijning, maar ook vanwege het feit dat hij aanzienlijk groter is dan een gewone amiibo. Met behulp van deze forse amiibo kunnen spelers filmpjes ontgrendelen in de Detective Pikachu-game, waardoor een hoop hilarische content beschikbaar komt die ook handige tips kan bevatten. Dezelfde content kan ook zonder amiibo in de game worden vrijgespeeld, maar met behulp van de amiibo krijgen spelers eerder toegang.

Help het mysterie kraken in Detective Pikachu. Deze game verschijnt op 23 maart 2018, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen!

    Legendarische Pokemon Heatran en Regigigas in maart beschikbaar
09:02 - The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Heatran en Regigigas de volgende Pokémon zijn die een rol spelen in het langdurige festijn met Legendarische Pokémon. Heatran en Regigigas worden van 1 tot 24 maart draadloos verspreid via het Nintendo Network voor de Nintendo 3DS-systeemserie. Trainers die Pokémon Ultra Sun of Pokémon Sun spelen, kunnen de geweldige Regigigas aan hun spel toevoegen. En Trainers die Pokémon Ultra Moon of Pokémon Moon spelen, ontvangen de vurige kracht van Heatran.

    Europese Nintendo Shop weer gevuld met content
08:08 - Nintendo heeft de nieuwe downloads bekend gemaakt in de Europese eShop. Het gaat om de onderstaande lijst met content:

Switch
Payday 2
10 Second Run Returns
ACA NeoGeo Magical Drop III
Ace of Seafood
Arcade Archives Heroic Episode
Dragon Sinker
Hollow
Layers of Fear: Legacy
Old Man's Journey
Pac-Man Championship Edition 2 Plus
Pool
Puzzle Puppers
Radiation Island Spacecats with Lasers
Space Dave!
Star Ghost Demo
Superola and the Lost Burgers
Toki Tori 2+: Nintendo Switch Edition
Twin Robots: Ultimate Edition
Typoman

3DS
RTO 2
SteamWorld Dig 2

   

 Ni no Kuni II krijgt gouden randje
08:06 - Bandai Namco heeft met trots aangekondigd dat de game Ni no Kuni II: Revenant Kingdom GOLD is gegaan. Het spel komt op 23 maart uit voor de PlayStation 4 en zal ook op Steam voor de PC lanceren. Level 5 is de ontwikkelaar van de game. Gisteren konden we al uitvoerig met de game aan de gang bij Bandai Namco, waarvan binnenkort een hands on zal gaan verschijnen. Het moet het succesvolle tweede deel worden na het eerste succes van de eerste game.

    EA Play keert dit jaar terug in Los Angeles op 9 t/m 11 juni
08:02 - Electronic Arts komt wederom terug naar hartje Hollywood met EA PLAY 2018. Op EA PLAY draait het allemaal om fantastische games, leuke ervaringen en de duizenden gamers die alle geweldige gaming communities tot leven brengen. Tijdens het driedaagse evenement deze zomer laat EA je meer merken, hands-on ervaringen en entertainment zien dan ooit tevoren. Maak je het evenement online mee? Ga er dan lekker voor zitten, want EA.com staat voor je klaar met de laatste nieuwtjes, verhalen achter de schermen en live content van je favoriete games. Of beleef alles via de grootste community-makers ter wereld via onder andere YouTube en Twitch of Facebook en Twitter. Dit zijn de grootste games van het jaar, en een paar van de wereldwijd grootste namen in social media staan klaar om alles direct van de beursvloer te vloggen en te streamen.

•• Waar: Hollywood Palladium
•• Wanneer: 9 t/m 11 juni 2018
•• Tijden:
-• zaterdag van 23.00 tot 05.00 uur
-• zondag en maandag van 19.00 tot 05.00 uur

Op EA PLAY 2018 krijgen actieliefhebbers de kans om onze nieuwe Battlefield en de nieuwe titels van EA SPORTS te spelen en geven we iedereen een diepgaande blik in de prachtige nieuwe actiegame Anthem. Is dat iets te heftig? Dan zijn De Sims™ 4 en alle succesvolle mobiele hits van EA misschien iets voor jou. Er staat een hoop te wachten voor diegenen die naar Hollywood kunnen komen: honderden gamestations, geweldige demo's en talloze ervaringen voor zowel bezoekers als families, waaronder muziek, kunst, lekker eten en entertainment voor iedereen.

Tickets zijn dit voorjaar beschikbaar. EA introduceert een nieuw ticket-systeem dat spelers een betere kans geeft om hands-on ervaringen met hun favoriete games te beleven. Houd het nieuws de komende weken en maanden in de gaten voor meer informatie over EA PLAY 2018, waaronder de beschikbaarheid van tickets, het programma, entertainment en meer.

    Demo van Final Fantasy XV Windows Edition vanaf volgende week verkrijg...
16:55 - Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat op 26 februari een speelbare demo beschikbaar komt van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION. Deze gratis demo bestaat uit het complete Chapter 1. Zo kunnen spelers de volledige tutorial doorlopen en de eerste missies van het epische avontuur beleven voordat dit op 6 maart wordt uitgebracht.

De exclusieve in-game voorwerpen en bonussen die fans krijgen die FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION (vooraf) aanschaffen zijn ook onthuld:

STEAM
•• Spelers die de game op STEAM aanschaffen tussen nu en 1 mei ontvangen het Half-Life Pack, met daarin het volgende:
-• In-game-kostuum van Noctis, gebaseerd op Gordon Freeman, de ster uit de legendarische first-person game Half-Life, inclusief HEV-pak, bril en breekijzer.
-• Het Half-Life Pack komt ook beschikbaar voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES
•• Spelers die de game op STEAM pre-orderen ontvangen de “FFXV Fashion Collection”-bonus met diverse T-shirts die Noctis kan dragen, inclusief:
-• Het kracht-versterkende EPISODE GLADIOLUS-shirt
-• Het HP-herstelversnellende EPISODE PROMPTO-shirt
-• Het critical hit-ratio-verhogende EPISODE IGNIS-shirt
-• Het maximale HP-verhogende COMRADES-shirt
Origin
•• Spelers die de game pre-orderen op Origin ontvangen de “FFXV Decal Selection”-bonus, met een reeks kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen, inclusief afbeeldingen van Gladiolus, Prompto en Ignis, alsmede de mannen en vrouwen van de Kingsglaive.
Details over de vroege-aanschafbonussen voor Origin worden later bekendgemaakt.

Microsoft Store
•• De save-data van de Windows 10-versie van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION is compatibel met de Xbox One-versie van FINAL FANTASY XV. Na de lancering verschijnt ook nog een update voor FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION die cross-play tussen Windows 10 en Xbox One mogelijk maakt voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES.
•• Spelers die de game pre-orderen in de Microsoft Store ontvangen de “FFXV Powerup Pack”-bonus met daarin Dodanuki, een stijlvol zwaard dat is gemaakt door een legendarische smid en de verdediging van vijanden met elke slag doet afnemen. Dit pakket bevat ook 10 phoenix downs en 10 elixirs.

Kenmerken van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION:
•• Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia. Spelers kunnen hier ook een gevecht aangaan met de Rulers of Yore.
•• Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt. Spelers kunnen aan boord van het voertuig ook een hengel uitwerpen om nieuwe vissen en recepten te ontdekken.
•• Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Wanneer de Armiger is opgeroepen, kunnen spelers krachtige aanvallen gebruiken. Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers een speciaal accessoire vinden in een onbekend deel van de wereld. Met dit accessoire krijgen ze toegang tot Armiger Unleashed.
•• Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.
•• Een schat aan downloadbare content - Inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.
•• Alle huidige season pass-content - Inclusief EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES en EPISODE IGNIS
•• Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van FINAL FANTASY XV zijn verspreid. Op verschillende plaatsen zijn ook aanvullende plaatselijke mythes en legendes te ontdekken die spelers meer inzicht in de spelwereld geven.
•• Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

    Evilgamerz streamt Metal Gear Survive
14:49 - Evilgamerz is al druk bezig met Metal Gear Survive voor de PlayStation 4. Tijd dus voor een stream!


    Total War: Arena Open beta is zojuist begonnen
11:25 - Wargaming Alliance, SEGA en Creative Assembly maken bekend dat Total War: Arena zojuist in open bčta is gegaan. De legendarische serie komt voor het eerst met een online-only competitieve multiplayer game waarin commandanten tegen elkaar kunnen strijden in massieve 10 versus 10 gevechten.

De open bčta introduceert de Carthagers die naast de al bestaande Griekse, Romeinse en Barbaarse fractie de spannende arena zullen betreden. Je kunt dan in de schoenen treden van de meester der strategen Hannibal Barca samen met zijn broer Hasdrubal en de leiding nemen over de nieuwe units zoals die met de beruchte olifanten.

Spelers kunnen legers rekruteren, orders geven en het strijdgewoel aangaan. Samenwerken is niet alleen het sleutel voor succes maar levert ook zeer intense gevechten op.

“We are proud and excited to share the results of our work with players all around the globe,” aldus Evgeniy Shukin, Total War: ARENA Publishing Director bij Wargaming Alliance. “Together with beta testers, we’ve crafted a game that easily lets newcomers jump in and start battling, while fulfilling the promise to seasoned veteran strategy players who have been at war for years.”

“A passion for history and multiplayer gaming, combined with years of fine-tuning and hard work from both our developers and our valued players, has gone into bringing this Open Beta to the public,” Aldus Gabor Beressy, Total War: ARENA Game Director bij Creative Assembly. “We can’t wait for new players to try out this unique Total War multiplayer experience, while we work on more factions and features to add to the Total War: ARENA experience.”

Spelers behouden alle progressie die tijdens de open bčta wordt gespaard wanneer de game officieel gelanceerd wordt.

   

 Gratis update voor Super Mario Odyssey nu beschikbaar
11:08 - Vanaf vandaag kunnen spelers een gratis update downloaden voor Super Mario Odyssey. Deze update voegt diverse content toe, waaronder de nieuwe mini-game Ballonnenjacht, nieuwe kostuums voor Mario en twee nieuwe filters voor de kiekjes die spelers kunnen maken in de Foto-stand.

Ballonnenjacht komt beschikbaar na het downloaden van de gratis update en voltooien van het hoofdverhaal in de game. Spelers hoeven vervolgens alleen Luigi te vinden en met hem te praten, om te kunnen beginnen. In de ‘ballon verstoppen’-stand moeten spelers binnen bepaalde tijd een ballon verstoppen. In de ‘ballon zoeken’-stand krijgen spelers evenveel tijd om de ballonnen te vinden die zijn verstopt door andere spelers, van over de hele wereld. Ongeacht of spelers ballonnen verstoppen of zoeken, zal hun rang stijgen op basis van hun score. Tijdens het spelen van Ballonnenjacht verandert de sfeer in elk koninkrijk: spelers zien het bijvoorbeeld gedurende de dag regenen in New Donk City en de zon gaat onder in Zonnesteekstad.

De update levert ook diverse nieuwe kostuums en fotofilters die zijn gemaakt om Mario een geheel nieuwe look te geven. De Sunshine-outfit, de muzikantenoutfit en het ridderharnas komen in de winkel beschikbaar nadat spelers het hoofdverhaal hebben voltooid. Er zijn ook twee nieuwe filters voor de Foto-stand: Munt en Neon. Deze kunnen spelers gebruiken bij het vangen van allerlei leuke nieuwe momenten.

Download nu de gratis update voor Super Mario Odyssey, die naast de nieuwe mini-game Ballonnenjacht ook nieuwe kostuums en fotofilters toevoegt. Op een later tijdstip worden nog meer nieuwe kostuums toegevoegd, volg de Super Mario Twitter-account voor meer informatie.

    Viervoeter Boomer in Far Cry 5 in actie te zien
07:20 - Er komt heel wat nieuwe coverage uit de laatste tijd van Far Cry 5. Het is dan ook niet lang meer wachten op deze topper van Ubisoft. In een nieuwe video zien we onze viervoetige vriend Boomer, welke één van de 7 guns for hire is in de game die je in missies kan bijstaan.