Spencer: Alle console games zullen er op de Scorpio het beste uitzien
24-05-2017 @ 16:19 - 185 - Categorie: Sorteer op Xbox One Xbox One - Permalink - Reageer
16:19 - Microsoft's Phil Spencer heeft zich via Twitter uitgelaten over de prestaties van de Xbox One Scorpio. Volgens de man zullen de beste prestaties zonder twijfel behaald worden op de nieuwe console van Microsoft. De krachtigere versie van de Xbox One wordt later dit jaar verwacht. Op de vraag of onder andere COD en Destiny 2 er beter uit zullen zien op de Scorpio laat de man weten: "Ik weet zeker dat alles op de Scorpio er het beste uit zal zien wat betreft console versies van games." 
   

 Gameplay video Cars 3: Vol gas voor de winst
  Gedefinieerde keywords: Scorpio, Gameplay video Cars 3: Vol gas voor de winst
24-05-2017 @ 15:57 - 122 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
15:57 - Riemen vast: tijd voor bliksemsnelle actie! Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een video uitgebracht die dieper ingaat op de spannende gameplay van Cars 3: Vol gas voor de winst, het aankomende racespel geïnspireerd op Cars 3 van Disney Pixar. De gedetailleerde gameplay-video laat zien hoe geliefde personages zoals Bliksem McQueen en Cruz Ramirez en de nieuwe rivaal Jackson Storm, het tegen elkaar opnemen om de ultieme racekampioen te worden.

De video toont de uitgebreide variatie aan races in Cars 3: Vol gas voor de winst, waaronder:
• 6 spannende spelmodi:
o Race: Spelers kunnen op de baan in actie komen tegen Bliksem McQueen en de rest om de ultieme uitdaging aan te gaan.
o Stunt-showcase: Spelers kunnen van hellingen af racen om in de lucht te springen en zoveel mogelijk stunts uit te voeren voordat de tijd om is. Ze krijgen punten voor elke geslaagde stunt en veilige landing.
o Snelste-ronde-race: Spelers kunnen racen tegen hun eigen beste tijd en proberen om een nieuw baanrecord te vestigen.
o Stuntpark: Een gebied waar spelers kunnen racen, stunts kunnen uitvoeren, uitdagingen kunnen aangaan of gewoon lekker kunnen rondrijden in hun eigen tempo. Er zijn geen regels! Oefen stunts, ga uitdagingen aan of rijd lekker rond voor eindeloos plezier.
o Afvalrace: Verzamel en gebruik allerlei power-ups om zoveel mogelijk crash-karts uit te schakelen. Als de tijd om is, wint de speler met de meeste punten.
o Battle-race: Spelers kunnen power-ups verzamelen en gebruiken terwijl ze hun wagens op de proef stellen tegen die van vrienden en familie om zelf de ultieme kampioen te worden.
• 4 Master Level-evenementen, tegen Takel de Grote, Miss Fritter, Chick Hicks en Jackson Storm


 
   


 Get Even uitgesteld na gebeurtenissen Manchester
24-05-2017 @ 14:20 - 137 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
14:20 - Poolse developer The Farm 51 en uitgever Bandai Namco hebben de game Get Even uitgesteld. De surrealistische horrorgame stond gepland voor 26 mei aanstaande maar zal nu pas 23 juni uit gaan komen. Het uitstel volgt na de gebeurtenissen in Manchester. Het lijkt daarmee geen goed moment om een game als deze uit te brengen. In de game zit een scene waarbij Black zich bemoeit met een zaak waarbij een jonge vrouw bevrijd moet worden terwijl ze een bom om haar nek heeft. Het spel verschijnt voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

 
   

 Sony Santa Monica werkt aan PlayStation VR game
  Gedefinieerde keywords: Manchester, Get Even, Sony Santa Monica werkt aan PlayStation VR game
24-05-2017 @ 13:55 - 159 - Categorie: Sorteer op PlayStation 4 PlayStation 4 - Permalink - Reageer
13:55 - God of War-studio Santa Monica zou aan een PlayStation VR game werken. Dat zou een anonieme bron gemeld hebben aan de website van VRFocus. Met de game zouden core gamers aangesproken moeten worden. Sony Santa Monica heeft zelf de informatie nog niet bevestigd. Om wat voor game het precies gaat is ook nog onduidelijk.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

 
   

 BigBen en Eko Software kondigen Rugby 18 aan
  Gedefinieerde keywords: PS VR, Sony Santa Monica, BigBen en Eko Software kondigen Rugby 18 aan
24-05-2017 @ 12:08 - 121 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
12:08 - Bigben en de studio Eko Software kondigen met plezier RUGBY 18 aan. Deze game verschijnt in oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Eko Software heeft ruim twee jaar gewerkt om de meest meeslepende rugbygame ooit te maken en om een nieuwe standaard voor sportsimulatiegames te zetten.

Benjamin Lalisse, Managing Director: "Als grote sportfan is het geweldig om aan RUGBY 18 te werken. Het team werkt hard om alles wat rugby zo uniek maakt zo getrouw mogelijk neer te zetten. Ik hoop dat sportfans zullen genieten van de intensiteit van de grote wedstrijden en het aansturen van hun team.”

RUGBY 18 simuleert alle diepgang en diversiteit van rugby met tactische keuzes, verschillende spelfases en de mogelijkheid om vele technische vaardigheden te leren en verfijnen. Uiterste discipline is vereist om de controle op elk moment van de wedstrijd te behouden. Of de speler nu besluit een beslissende doorbraak te forceren of juist een verdedigende houding aan te nemen, elke situatie biedt spelers een breed scala aan uitkomsten.

De simulatie wint nog meer aan geloofwaardigheid door de grote hoeveelheid officiële content in de game, met de échte competities, teams en spelers. RUGBY 18 biedt toegang tot de beroemde Premiership Rugby- en TOP 14-teams, naast andere prestigieuze licenties. Meer dan 2000 rugbyspelers uit het seizoen 2017 – 2018 zijn beschikbaar in alle spelstanden, inclusief een managementmodus waarin spelers hun eigen teams kunnen bouwen en ontwikkelen.

RUGBY 18 verschijnt in oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

 
   


 Bungie: PS4 Pro niet krachtig genoeg om Destiny 2 op 60 fps te draaien
24-05-2017 @ 07:22 - 551 - Categorie: Sorteer op PlayStation 4 PlayStation 4 - Permalink - Reageer
07:22 - Destiny 2 zal draaien met 30 frames per seconden op de PlayStation 4 Pro en dat heeft een reden volgens Bungie. Alhoewel de PS4 Pro een krachtige console is, blijkt deze niet krachtig genoeg om het spel met 60 frames per seconde te verwerken. Dat hebben althans Luke Smith en Mark Noseworthy via de IGN gezegd in een interview.

"Ik bedoel, we kunnen hier diep op in gaan en jij (Mark) weet hier meer over. De console, de PS4 Pro, is superkrachtig, maar het kan de game Destiny 2 niet draaien op 60 frames per seconde. Onze game bevat zoveel physics simulaties waarbij collision van de speler invloed kan hebben, dat er niet genoeg paardenkracht over is. Het ligt vooral aan de kant van de CPU (processor). We hebben meer monsters, meer AI etc. die actief zijn in het spel. Je kunt om de hoek lopen, een granaat gooien, iemand in het gezicht slaan en voeg daar nog eens 5, 6 of 7 spelers in een public event aan toe. Dat is ontzettend intensief voor de hardware."

 
   

 Xbox Live gratis games voor juni bekend
  Gedefinieerde keywords: Destiny 2, Xbox Live gratis games voor juni bekend
24-05-2017 @ 07:10 - 179 - Categorie: Sorteer op Xbox One Xbox One - Permalink - Reageer
07:10 - Microsoft heeft de line-up van games voor Xbox Live Gold members voor juni bekend gemaakt. Het gaat om games die gratis zullen zijn in deze periode.

Xbox One

- SpeedRunners
- Phantom Dust Multiplayer DLC Pack
- Van 16 juni tot 15 juli – Watch Dogs

Xbox 360

- Van 1 juni tot 15 juni – Assassin’s Creed III (backwards compatibel)
- Van 16 juni tot 30 juni – Dragon Age: Origins (backwards compatibel)

 
   

 Eerste reviews voor Tekken 7 van Famitsu
  Gedefinieerde keywords: Xbox Live, Eerste reviews voor Tekken 7 van Famitsu
24-05-2017 @ 07:06 - 170 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
07:06 - De eerste reviews van Tekken 7 zijn uitgebracht door de Famitsu. De 4 redacteuren waren redelijk eensgestemd over de game en gaven allemaal een 9 uit 10 score voor de game. Ook diverse anders games werden op de testbank gelegd:

Tekken 7 (PS4/Xbox One, Bandai Namco): 9 / 9 / 9 / 9 - (36/40)
Galaxy Blaster (3DS, Rcmadiax): 4 / 3 / 4 / 3 - (14/40)
Mini Golf Resort (3DS, Teyon): 4 / 6 / 6 / 4 - (20/40)
Doukutsujima (3DS, Smileboom): 6 / 8 / 7 / 7 - (28/40)
Death Mark (PS Vita, Experience): 8 / 8 / 8 / 7 - (31/40)
Tsukitomo. Tsukiuta 12 Memories (PS Vita, Bandai Namco): 7 / 7 / 7 / 8 - (29/40)

 
   

 EDGE beoordeelt The Surge, Prey en Get Even
  Gedefinieerde keywords: Famitsu, Tekken 7, EDGE beoordeelt The Surge, Prey en Get Even
24-05-2017 @ 07:05 - 156 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
07:05 - De EDGE heeft weer diverse games beoordeeld, waaronder het aankomende Get Even, Prey, The Surge en Rime.

Rime (PS4/Xbox One, Grey Box): 9
Prey (PS4/Xbox One, Bethesda): 8
Get Even (PS4/Xbox One, Bandai Namco): 6
The Surge (PS4/Xbox One, Deck 13): 6
What Remains of Edith Finch (PS4, Sony): 9
Strafe (PS4, Devolver Digital): 8
Statik (PS4, Tarsier Studios): 9
Puyo Puyo Tetris (Switch, Sega): 8
Guardians of the Galaxy - Tangled Up in Blue (PS4/Xbox One, Telltale): 5

 
   

 Assassin's Creed III en meer games backwards compatibel
  Gedefinieerde keywords: EDGE, Assassin's Creed III en meer games backwards compatibel
24-05-2017 @ 07:04 - 190 - Categorie: Sorteer op Xbox One Xbox One - Permalink - Reageer
07:04 - Microsoft heeft bekend gemaakt dat er weer een aantal games backwards compatibel zijn gemaakt voor de Xbox One. Het gaat om oudere Xbox 360 titels die dus speelbaar zijn op de nieuwe console.

- Assassin's Creed III (Ubisoft)
- Ilomilo (SouthEnd)
- Matt Hazard: BBB (D3)
- Shadow Assault/Tenchu (From Software)
- Shinobi (Sega)

 
   


 Het begin van een groot avontuur - Utawarerumono: Mask of Deception is...
24-05-2017 @ 07:02 - 144 - Categorie: Sorteer op Multiplatform Multiplatform - Permalink - Reageer
07:02 - Zet je schrap om naar een wereld te gaan vol fantasierijke beesten, krachtige magie, politieke intriges en onwaarschijnlijke helden want de visuale roman/SRGP Utawarerumono: Mask of Deception is nu beschikbaar voor PS4.

Oorspronkelijk bekend als Utawarerumono: Itsuwari no Kamen in Japan, is Mask of Deception een groots verhaal bedoeld om de harten en geesten van spelers te betoveren tijdens hun zoektocht naar een ongelooflijk avontuur. Het spel begint boven op een besneeuwde berg waar de hoofdpersoon wakker wordt, midden in de wildernis, omringd door dodelijk wezens, met niets anders dan een ziekenhuistoga en barstende hoofdpijn. Uiteindelijk wordt hij gered door een meisje genaamd Kuon, dat met schattige oren en een beestachtige staart pronkt. Wanneer ze erachter komt dat de ongelukkige man zich niets meer herinnert van welke gebeurtenis dan ook besluit Kuon om voor hem te zorgen. Ze noemt hem Haku. Wanneer hun reis hen meeneemt over land, zal Haku (met tegenzin) kleurrijke personages (ja, dat betekent meer dierlijke mensen) tegenkomen, diepe relaties opbouwen, tegen meedogenloze vijanden strijden en worden ingezogen in de politieke intrige van de machtige natie van Yamato.

•• Een onvergetelijk verhaal – Mask of Deception biedt een visuele en verhaalrijke ervaring (40-50+ uur lang) waarin spelers de toekomst kunnen vormen van een volledig gerealiseerde wereld vol met fantastische mythes en geschiedenis. Mask of Deception vertelt het verhaal voor een spannende conclusie in Mask of Truth. Later dit jaar onthullen we meer informatie over Mask of Truth.
•• Een actief SRPG-gevechtssysteem – Spelers moeten Haku en zijn vrienden verdedigen door deel te nemen aan intense SRPG-gevechten tegen verschillende vijanden die de wereld bevolken. Het gevechtssysteem is een spannende mix van turn-based tactieken en “Attack Chain”-mechanieken. Spelers kunnen actief blijven tijdens de strijd middels het succesvol voltooien van de timing-based charging rings om doorslaggevende aanvallen of cruciale ontwijkingen/blokkeringen uit te voeren.
•• Volledig uitgewerkte strijd – Unieke strijdkenmerken zoals de rewind-functie, elementaire zwaktes, unieke karaktervaardigheden en meer, voegen een extra laag diepte toe aan de gevechten. Het hebben van tactisch inzicht is nodig om zegevierend uit de strijd te komen!
•• Adembenemende art – Met een verbluffende art-stijl en prachtig gerenderde cut scènes, is het spel een lust voor het oog voor de Japanse visuele roman- en anime-liefhebbers!
•• Schitterende nummers en een aangrijpende soundtrack – De opzwepende muziek, opgenomen en remastered in de legendarische Abbey Road Studios en EastWest Studios, is de perfecte begeleider van een geweldig avontuur.

Utawarerumono: Mask of Deception is nu beschikbaar voor PS4 voor €49.99, zowel fysiek als digitaal. De originele games zijn ontwikkeld en uitgegeven door AQUAPLUS en zullen hun originele Japanse audio bevatten. Het vervolg van Mask of Deception, Mask of Truth, is vanaf 5 september beschikbaar.

 
   


 Sony praat over Scorpio en Switch, maar vertrouwt op huidige positione...
23-05-2017 @ 16:20 - 408 - Categorie: Sorteer op Algemeen Algemeen - Permalink - Reageer
16:20 - Sony Interactive Entertainment Deputy President Tsuyoshi Kodera heeft zich uitgelaten over diverse onderwerpen, waaronder de Nintendo Switch en Project Scorpio. Via de DualShockers laat de man zich uit over de concurrentie.

"De markt wordt weer geactiveerd met de komst van concurrentie. Sony is altijd waakzaam voor concurrentie maar we weten alle onzekerheid weg te nemen over de positie van PlayStation op de core markt."

De man laat desalniettemin weten dat de Scorpio en Switch kunnen zorgen voor een verlies van de userbase. Verder gaat hij ook in op de prijs van PlayStation VR. Als er een hoger volume verkocht wordt van de headset, kan er ook gekeken worden naar een prijsverlaging van de apparatuur. Verder wordt er gekeken naar feedback van gebruikers om de hardware en software verder te kunnen verbeteren voor de toekomst.

 
   

 Ervaar nu de bloedstollende sensatie van Rally Cross in DiRT 4
  Gedefinieerde keywords: Sony,