Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1

DICE kondigt nieuwe DLC aan met time trials voor Mirror's Edge

  4 dec. 2008
18:10
Laat de stad achter je! DICE, een studio van Electronic Arts Inc., kondigde vandaag downloadbare content (DLC) aan voor hun veelgeprezen eerstepersoons actieavontuur Mirror's Edge. Deze content komt eind januari uit voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem, het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem en de PC. DICE bevestigde vandaag dat de PC-versie op 15 januari wereldwijd in de winkels ligt.

Je moet een zo snel mogelijke tijd zien neer te zetten tijdens negen races die zijn verspreid over zeven gloednieuwe Time Trial-kaarten. De DLC kent geen wapens, politie of stad: alles draait om de beweeglijkheid en de flow waarmee je freerunner zich door de prachtig vormgegeven levels beweegt. Het speciale DLC-pack zal het uiterste van je vragen en kost 7,99 of 800 Microsoft points. Mirror's Edge-fans die een PLAYSTATION 3 bezitten, kunnen gratis een extra kaart downloaden.

"De bewegingsvrijheid en besturing in de eerstepersoon zijn de populairste aspecten van Mirror's Edge. Daarom hebben we voor dit pack besloten deze elementen terug te brengen tot hun puurste vorm", zegt Owen O'Brien, senior producent van DICE. "We hebben bewust gekozen voor een meer abstracte vormgeving die toch naadloos aansluit op onze opvallende grafische stijl. Vervolgens hebben we ons gericht op de flow en gameplay om spelers een uitdagende ervaring te bieden die sterkt afwijkt van de basisgame."

Time Trial is een populair speltype in Mirror's Edge waarin je de snelste route moet vinden op de verschillende kaarten. De beste tijd kun je uploaden naar de klassementen van Mirror's Edge. Je vrienden kunnen deze tijd vervolgens weer downloaden en proberen te verbeteren. Tijdens de race zie je de 'ghost' van je vriend(in) rennen, die jij moet verslaan als je de top van de klassementen probeert te halen.

Mirror's Edge is verkozen tot 'Beste Xbox 360-game' op de GC Developers Conference in het Duitse Leipzig. Ook is het door IGN gekozen tot 'Beste actiegame' en door gamesrecensenten bestempeld als 'Beste originele game' van de in juli gehouden Electronic Entertainment Expo (E3). In het revolutionaire eerstepersoons actieavontuur Mirror's Edge kruip je vanaf het eerste moment in de huid van Faith. Deze moderne heldin doorkruist op duizelingwekkende hoogtes de stad, deelt rake klappen uit, achtervolgt haar vijanden op hoge snelheid en lost uitdagende puzzels op. Dankzij een unieke combinatie van bewegingen en perspectief word je in de wereld van Faith gezogen.


   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers