Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1

Cars On Edge: Stem jouw favoriete bolide naar een fotoshoot

  9 dec. 2008
12:16
Castrol EDGE, Midnight Club LA, Pioneer en FHM hebben wedstrijd Cars on Edge afgerond. Je kunt vanaf vandaag tot 30 december stemmen op klassiekers of zwaar gepimpte bolides. De foto's van de winnende wagen zullen gebruikt worden in een reclamecapagne van de organiserende merken.

Castrol EDGE, Midnightclub LA, Pioneer en FHM hebben hun krachten gebundeld in een marketingcampagne die afgelopen zomer van start is gegaan. De samenwerking bestaat uit gezamenlijke aanwezigheid op evenementen, een website (www.carsonedge.com), joint sales promotions en een communicatiecampagne.

Als onderdeel van de Carsonedge campagne worden verschillende prijzen uitgereikt, waaronder 10 professionele fotoshoots. Een van de fotoshoots wordt gebruikt in een reclamecampagne van Castrol EDGE, Midnightclub LA, Pioneer en FHM. De afgelopen maanden zijn er al tientallen aanmeldingen binnengekomen voor een kans op de fotoshoot en daarmee de mogelijkheid om de ster te worden in een reclamecampagne. De auto's waarmee deelnemers zich hebben aangemeld variŰren van klassiekers tot zwaar gepimpte bolides. Wie de uiteindelijke 10 winnaars zijn wordt bepaald door bezoekers van de Carsonedge website die hun stem uitbrengen en een vakjury. Er kan tot 30 december 2008 worden gestemd.

Iedereen die online een stem uitbrengt -via info@carsonedge.com - maakt ook zelf kans op geweldige prijzen, zoals een NavGate-500 van Pioneer, goodies van Castrol en Midnightclub LA en een FHM jaarabonnement.

Carsonedge is een samenwerking tussen Castrol, Midnightclub LA, Pioneer en FHM. De merken zijn bij elkaar gebracht door RSPNS, die tevens verantwoordelijk is voor de co÷rdinatie tussen deze partijen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers