Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628

Rise of the Argonauts komt sneller dan verwacht

  9 dec. 2008
13:37
Codemasters heeft bekend gemaakt dat Rise of the Argonauts vanaf 12 december in de winkels zal liggen. Eerder werd nog gedacht dat het spel verplaatst zou moeten worden naar 2009. Dit is echter niet het geval. Het spel verschijnt hiermee eerder dan in Amerika, dat enkele dagen langer moet wachten op het spel, dat op de 360 en PS3 zal verschijnen. Wij hebben de game overigens al in bezit, verwacht dus spoedig een review op Evilgamerz.

Actie speelt een belangrijke rol in Rise of the Argonauts. In de tweede video wordt door Ed Del Castillo, producer bij Liquid Entertainment, uitgelegd waarom Rise of the Argonauts zich met de adembenemende actie onderscheidt van andere RPG's. Met een uniek vechtsysteem kunnen acties worden toegekend aan de goden die Jason helpen in zijn strijd voor rechtvaardigheid.

De goden - Ares, Apollo, Hermes en Athena - hebben hun eigen vaardigheden, waardoor gamers kunnen kiezen welke eigenschap het beste past bij de strijd die ze aangaan. Gamers kunnen hun eigen manier van aanpak op de proef stellen door tijdens gevechten de juiste god en de juiste gevechtsuitvoering te kiezen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content