Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1

Activision komt met details rondom X-Men Origins: Wolverine

  9 dec. 2008
15:43
Activision Publishing, Inc. geeft nieuwe details vrij van X-Men Origins: Wolverine, de game met in de hoofdrol één van de meest populaire Marvel personages ooit. Het computerspel, dat gepland staat voor een release in mei 2009, komt tegelijkertijd met de wereldwijde release van de Twentieth Century Fox film X-MEN ORIGINS: WOLVERINE, ook gebaseerd op het beroemde Marvel personage.

Afkomstig van de prijswinnende studio Raven Software, stelt de computerspel spelers in staat om de gekwelde herkomst van Wolverine te ervaren, zijn ontsnapping van het Weapon X instituut in de jungles van Afrika te beleven en veel meer. Het computerspel is momenteel in ontwikkeling voor Xbox 360 videogame- en entertainment systeem, PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem, Windows PC, Wii-systeem, Nintendo DS, het PlayStation 2 computer entertainment systeem en het PSP (PlayStationPortable)-systeem.

De game heeft nog geen PEGI-classificatie. " Met Raven Studios hebben we een geweldig team aan het roer staan, die zonder twijfel een typische en personagegetrouwe Wolverine videogame zullen maken waar de fans naar verlangen", laat Rob Kostich weten, vice president global brand management, Activision Publishing, Inc. "X-Men Origins: Wolverine brengt Wolverine tot leven met zijn unieke vaardigheden zoals zijn brute kracht, helende mutantenkracht, onverwoestbare klauwen en skelet van adamantium in een geweldige speelervaring die past bij een van de meest populaire personages aller tijden."

X-Men Origins: Wolverine is een episch actie-avonturenspel waarin een aan het Wolverine personage trouwe gameplay-ervaring de spelers meeneemt naar het verhaal dat in de film wordt verteld, maar tevens de verhaallijn verder uitdiept. Op verschillende bestaande locaties zal de game spelers uitdagen om hun dierlijke instinct aan te spreken wanneer ze verborgen gevaren ontdekken, zal er gejaard worden op vijanden om deze te verslaan en zullen gamers zich storten in lastige situaties terwijl ze de waarheid leren over het tragische verleden van Wolverine. Met onverwoestbare adamantium klauwen stort de toekomstige X-Man zich in razendsnelle gevechten, ontwijkende manoeuvres, combinatieaanvallen met diepgang en vele verschillende meedogenloze 'finishing moves'. Wolverine brengt niet alleen enorme schade toe, hij krijgt zelf ook veel schade te verwerken, maar dankzij zijn helende mutantenkracht herstelt hij voor de ogen van de speler.

De titel is in ontwikkeling bij Raven Studios en Amaze Entertainment.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers