Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1

Flink wat interessante informatie rondom God of War 3

  9 dec. 2008
16:31
Via de website van Vgtilt zijn details opgedoken rondom de game God of War 3 voor de PlayStation 3. Een beheerder van de website zou de game namelijk achter de schermen al gezien hebben, het betreft dus niet de aankomende VGA trailer van het spel. Volgens hem zal God of War 3 grafisch een nieuwe standaard neerzetten. Het spel zou draaien op een maximale resolutie van 1080p met een framerate van maarliefst 60 frames per seconde. De beelden lieten dit echter nog niet zien, en zelfs die bevatten overweldigende animaties en cinematics. De uiteindelijke versie wordt volgens de man wel 1080p.

Verder zou Kratos niet het enige speelbare karakter zijn in het spel. Er zal namelijk nog iemand aanwezig zijn. Speculaties richten zich op de broer van Kratos, echter is dit nog onduidelijk. De gameplay blijft grotendeels hetzelfde als in het verleden het geval was. De camera is nu dichterbij het main character geplaatst en alles is groter dan ooit, de omgevingen dus wel te verstaan. Er zijn 3 nieuwe mechanics aan de gameplay engine toegevoegd. Het spel bevat verder een online mode, de Gladiator mode en een co-op mode.

Dat is nog niet alles want in het spel zullen Zombies ditmaal realistischer uit de grond komen dan ooit. Met het zand en dergelijke nog aan hun lichaam proberen ze de strijd aan te gaan. Het detail en de kwaliteit van het werk dat gerepresentateerd wordt moet de voorgaande delen uit de weg slaan. Tot slot kunnen we nog melden dat er 100% zeker een speelbare demo op het PlayStation netwerk zal gaan komen in de komende maanden.

Sony heeft de informatie nog niet officieel bevestigd, echter lijkt de informatie grotendeels wel erg betrouwbaar.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

Wat denk jij van de betrouwbaarheid van dit gerucht:

< OnzinPlausibelBetrouwbaar >Geloofwaardigheid van bezoekers: 38.75% (Stemmen: 7)

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 2 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers