Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1

Meer info rondom DLC voor Fallout 3

 11 dec. 2008
11:04
Ontwikkelaar Bethesda heeft meer bekend gemaakt rondom de DLC voor Fallout 3, welke voor de Xbox 360 zal gaan verschijnen en wel in het begin van 2009. Zo zal het eerste downloadbare pakket de speler in Operation Anchorage laten werken, waarin de bevrijding van Alaska wordt nagespeeld. Via een computer kunnen spelers zichzelf in een virtueel Alaska plaatsen, al zal niet merkbaar zijn dat het gaat om een simulatie van de gehele situatie. In Operation Anchorage vecht de speler tegen het Chinese leger, dat Alaska in zijn greep heeft. De speler kan gebruik maken van nieuwe wapens, voorwerpen en een nieuwe perk genaamd Covert Ops. De nieuwe wapens en items zijn bruikbaar in het normale gedeelte van de game. Iedereen die dan ook de Vault heeft verlaten en de normale game vanaf daar speelt kan de onderdelen van de DLC hierbij gebruiken.

Naast deze DLC zullen ook 2 andere pakketten verschijnen van Bethesda. Het gaat om The Pit en Broken Steel, welke na Operation Anchorage zullen verschijnen. In Broken Steel zul je je aansluiten bij de Brotherhood of Steel. Verder werd nog niet al te veel hierover verteld.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers