Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Microsoft haalt flink uit naar PlayStation Home van Sony

 11 dec. 2008
11:50
Met de launch van PlayStation Home vandaag gooit Microsoft enige roet in het eten voor Sony. Het concern heeft via de Kotaku laten weten dat het PlayStation Home nog verre van een concurrent vindt voor Xbox Live. Microsoft's Group Product Manager voor de Xbox 360, Aaron Greenberg, zegt dat het gat tussen Home en Live nog steeds erg groot is. "Ik denk dat we wel hebben gezien dat mensen willen betalen voor een andere ervaring," zo zegt de woordvoerder. "Home komt op mij over als een Second Life voor hardcore gamers. Het voelt niet alsof de ervaring voor gamers hiermee verbreed wordt. Toen ze het aankondigde leek het innovatief, ik denk dat enkele jaren later het te achterhaald is geworden. Het voelt als 2005 technologie die geïntroduceerd wordt in 2008."

De mening van Microsoft lijkt niet echt logisch gezien de variabele problemen die zij de laatste tijd hebben gehad met Xbox Live. Zo was onlangs Live nog flinke tijd down wegens enkele stabiliteitsproblemen en inlogprocedures die niet meer correct werkten rond de launch van de New Xbox Experience. Echter heeft Greenberg veel vertrouwen in het succes van hun service in vergelijking met Home. De man wist te beloven dat we met de Kerst geen downtime van Live hoeven te verwachten.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 2 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers