Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Nintendo komt met Walk With Me! voor de DS

 12 dec. 2008
12:22
Walk with me! is een nieuw programma voor de Nintendo DS dat gebruikers helpt om in beweging te komen en een gezonder leven te leiden. Walk with me! Breng beweging in je leven! wordt op 20 februari uitgebracht in Europa.

Een goede en actieve looproutine wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van een evenwichtige en gezonde levensstijl. Nintendos Walk with me! kan gebruikers helpen zich een persoonlijke loopgewoonte eigen te maken en om de gemaakte stappen te vergelijken met die van vrienden, familie en zelfs huisdieren! Het is ook mogelijk resultaten te vergelijken met die van andere gebruikers over de hele wereld. Deze nieuwe software is speciaal ontwikkeld voor de Nintendo DS en wordt geleverd met twee speciaal ontworpen activiteitenmeters. Deze meters houden van minuut tot minuut de gemaakte stappen bij.

De activiteitenmeter is zo klein dat hij gemakkelijk kan worden meegenomen in tas of zak. Op deze manier kan hij de activiteit van de gebruiker de hele dag meten. Het is mogelijk een dagelijks wandeldoel in te stellen. Dit begint met een standaardinstelling van 3.000 stappen. Deze instelling kan worden veranderd om aan te sluiten bij het niveau van de gebruiker. De gegevens van maximaal zeven dagen worden verzameld en opgeslagen door de activiteitenmeter. Ze kunnen gemakkelijk naar de Nintendo DS worden verstuurd om de vorderingen op langere termijn bij te houden. Wijs met de activiteitenmeter naar de Nintendo DS, alsof het een afstandsbediening is, en met een enkele druk op de knop worden de gegevens als infrarood signaal naar de Nintendo DS gestuurd.

Het is mogelijk om gegevens van maximaal vier gebruikers te bewaren. Zo kunnen gezinsleden en vrienden hun niveau vergelijken. De gebruiker kan het zelfs opnemen tegen de hond!

Walk with me! biedt diverse mini-games die helpen om de motivatie hoog te houden. Gebruikers kunnen hun verzamelde stappen gebruiken om wetenswaardigheden te ontgrendelen, grafieken te maken en te ontdekken hoeveel elektrische energie met de stappen zou kunnen worden opgewekt.

Via de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen gebruikers hun stapgegevens vergelijken met die van mensen uit de hele wereld. Om de wandelroutine verder tot leven te brengen, zijn hierbij twee leuke extra mogelijkheden toegevoegd.

Space Journey

Gebruikers kunnen hun stapgegevens inzenden om deze te combineren met de stappen van andere gebruikers en zo tot een wereldwijd totaal te komen. Dit totaal wordt gebruikt om een virtuele wandeling door de ruimte te maken. De afstand tussen planeten is in stappen berekend, zodat gebruikers zelf kunnen zien welke afstand is voltooid op hun gezamenlijke reis door de ruimte.

World Ranking

Elke zondag worden de wandelgegevens van gebruikers uit de hele wereld toegevoegd aan een wereldwijd klassement, met elke dag een tussentijdse stand van het totale aantal stappen, het hoogste aantal stappen in de wereld en het aantal stappen dat de vorige week werd gezet. Iedereen die zijn software heeft bijgewerkt, kan zien wie de hoogst gepositioneerde gebruikers zijn.

Walk with me! Breng beweging in je leven, wordt op 20 februari 2009 in Europa gelanceerd.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers