Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 334

Kojima zou 360 game ontwikkelen met Infinity Ward

 14 dec. 2008
01:16
Hideo Kojima heeft onlangs het kantoor van de Call of Duty studio Infinity Ward bezocht, waardoor weer de nodige geruchten in de rondte zijn gegaan. De EGM heeft namelijk gezegd dat Kojima de studio heeft bezocht vanwege game ontwikkelingsredenen. Men zou namelijk werken aan een first person shooter waarbij Infinity Ward te hulp zal schieten als ontwikkelaar van een nieuwe shooter. Het zou gaan om een 'nieuwe Metal Gear' voor de Xbox 360. Robert Bowling heeft via de QJ het bezoek van Kojima bevestigd. Een project werd echter nog niet belicht. Infinity Ward kennen we onder andere van Call of Duty 4: Modern Warfare. Kojima werkte aan Metal Gear Solid 4, welke voor de PlayStation 3 verscheen.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

Wat denk jij van de betrouwbaarheid van dit gerucht:

< OnzinPlausibelBetrouwbaar >Geloofwaardigheid van bezoekers: 47.5% (Stemmen: 12)

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers