Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Microsoft wist van Xbox 360 disc-beschadigingsprobleem, al voor de launch

 15 dec. 2008
12:51
Via de website van blog.seattleip lezen we dat Microsoft wist van de mogelijkheid dat game discs in de Xbox 360 zouden kunnen beschadigen. Werknemers van het concern zouden dit al hebben geweten voor de Xbox 360 officieel op de markt kwam in november van 2005. De beschadiging van de game discs was ook daadwerkelijk het gevolg van onnauwkeurigheid, zo bleek kort na de lancering van de console. Via een rechtzaak is dit aan het licht gekomen, waarbij een document met de informatie uitgebracht werd. Toen de eerste klachten verschenen rondom beschadigde discs van gebruikers wisten Microsoft werknemers al direct waar het over zou gaan: De disc drive. Microsoft was zich ervan bewust dat als een console omgedraaid zou worden dat discs hierdoor beschadigingen op zouden kunnen lopen. Door de klachten wist Microsoft 3 oplossingen om het probleem te fixen op te sporen, echter werden alle 3 de oplossingen niet officieel uitgebracht en/of gerealiseerd. Uiteindelijk zijn er meer dan 55.000 klachten geweest van mensen die last hebben gehad van bekraste discs die onherstelbare beschadigingen hebben opgelopen. Veel geld is dan ook verloren gegaan voor Microsoft wegens schadevergoedingen en aanklachten.

It quotes Hiroo Umeno, a Microsoft program manager, who said in a declaration, "This is ... information that we as a team, optical disc drive team, knew about. When we first discovered the problem in September or October (2005), when we got a first report of disc movement, we knew this is what's causing the problem."

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 2 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content