Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

SEGA Mega Drive Ultimate Collection informatie

 16 dec. 2008
12:20
Comix Zone

Jaar van release: 1995

Met zijn blonde paardenstaart en kleine zonnebril is de striptekenaar Sketch Turner zo hip als het maar kan. Maar zelfs met alle hipheid van de wereld staat hij machteloos als zijn eigen creaties zich tegen hem keren. Mortus, de belangrijkste schurk in de strip van Sketch, komt tot leven na een bizar onweer. Omdat hij Sketch in het echt geen kwaad kan doen, knalt Mortus de tekenaar in zijn eigen strip, waarin Sketch het moet opnemen tegen Mortus leger van gemuteerde krijgers. Als Sketch in deze postapocalyptische stripwereld belandt, raakt hij bevriend met Alissa Cyan, de leidster van een verzetsbeweging tegen de mutanten. Tijdens de gevechten geeft zij Sketch missieinstructies.

Omdat de actie plaatsvindt in een strip, verschijnen de grappen van de personages in tekstbalonnen en springt Sketch over stripkaders naar de volgende zone.

Wist je dat...

- De muziek van Comix Zone is gecomponeerd door Howard Drossin? Drossin heeft eerder de muziek geschreven voor Sonic The Hedgehog 3 en Sonic & Knuckles.

Golden Axe

Jaar van release: 1989

De kwaadaardige Death Adder is je land binnengevallen en heeft de koning en prinses gevangengenomen. Drie machtige krijgers werpen zich op om het recht te laten zegevieren. De sterke krijger Ax Battler, de amazone Tyris Flare en de machtige dwerg Gilius Thunderhead zullen hun wapens en magie gebruiken om zich vechtend een weg te banen door de hordes van Death Adder.

Onderweg berijden ze afschrikwekkende en vuurspuwende beesten om het pleit enigszins in hun voordeel te beslechten. Voor een ander soort uitdaging kijk je hoe ver je komt in de duelmodus, waarin je het in twaalf verschillende rondes moet opnemen tegen de strijdmacht van Death Adder, of vecht je tegen Death Adder Jr. in beginnersmodus.

Wist je dat...

- De SEGA Mega Drive-versie van Golden Axe meer levels heeft dan de speelhalversie?
- De krijgersheld uit Golden Axe een eigen SEGA Game Gear-spel kreeg, genaamd Ax Battler: A Legend of Golden Axe?

Golden Axe II

Jaar van release: 1991

Sinds de nederlaag van de verdorven Death Adder zijn er jaren verstreken. De vrede zal echter niet eeuwig duren, want een nieuwe bedreiging heeft zich aangediend. In vroeger tijden vernietigden Dark Guld, De Heer van de Duisternis, en zijn strijdkrachten hele landen en stortten ze de wereld in chaos. Dark Guld werd gevangengezet, maar na al die tijd heeft hij eindelijk een manier gevonden om te ontsnappen. Het is nu aan de drie dappere krijgers die Death Adder hebben verslagen om zich weer in de strijd te werpen en Dark Guld terug te sturen naar de plek waar hij vandaan komt. De elfjes en hun magische drankjes mogen in dit vervolg dan ontbreken, alle actie uit het origineel is weer helemaal terug van weggeweest.

Wist je dat...

- Golden Axe II een exclusieve titel was voor de SEGA Mega Drive? Het spel komt oorspronkelijk niet uit de speelhal.
- De duelmodus uit het origineel weer terug is in Golden Axe II? In 1994 borduurde SEGA verder op het concept toen het Golden Axe: The Duel produceerde, een vechtspel voor de SEGA Saturn waarin je met zn tweeën tegen elkaar kon vechten.

Golden Axe III

Jaar van release: 1993

Chaos verspreidt zich opnieuw over het land als de Prins der Duisternis opstaat om de wereld te veroveren. Vier krijgers werpen zich op om de uitdaging uit te gaan: ze moeten de prins stoppen om de legendarische Gouden Bijl te vinden. Gilius Thunderhead, de dwergkrijger uit de eerdere Golden Axe-avonturen, doet niet mee aan deze queeste en dient als adviseur voor het nieuwe team. De eerdere krijgers Ax Battler en Tyris Flare worden vergezeld door een menspanter, die de magie van mist beheerst, en een logge barbaar die stenen kan manipuleren. Dankzij de vertakkende verhaallijnen kun je deze reis diverse malen opnieuw maken om nieuwe gevechten aan te gaan.

Wist je dat...

- Golden Axe III oorspronkelijk alleen in Japan is uitgebracht? SEGA Mega Drive Ultimate Collection is de eerste kans om het spel in Europese en Amerikaanse winkels te kopen.
- In 1992 produceerde SEGA het speelhalspel Golden Axe: The Revenge of Death Adder. Dit spel heeft niets te maken met Golden Axe III.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers