Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 632

PSP-4000 verschijnt in 2009, PSP2 komt later

 16 dec. 2008
13:26
Sony plant een nieuwe PlayStation Portable handheld. Het betreft de PSP-4000 die in 2009 zou moeten verschijnen. Daarnaast zou ook de PPS 2 gaan verschijnen, de echte opvolger van de huidige PSP van Sony. Developers zouden momenteel al druk in de weer zijn met de opvolger en dan ook al werken aan games voor de handheld. Echter is de PSP1 nog zeker niet dood, en dat bewijst Sony met de komst van de PSP-4000, een upgrade van de huidige PSP-3000, die in 2009 zoals gezegd zal verschijnen. De PSP-3000 verscheen pas enkele maanden geleden op de markt en was de opvolger van de 2000-serie, de Slim & Lite. De Eurogamer meldt dat er al games in ontwikkeling zijn voor de volgende generatie, echter kon hierover nog geen verdere informatie verstrekt worden. Sony heeft vandaag direct gereageerd en zegt niet te willen praten over geruchten en speculaties.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

Wat denk jij van de betrouwbaarheid van dit gerucht:

< OnzinPlausibelBetrouwbaar >Geloofwaardigheid van bezoekers: 25% (Stemmen: 5)

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers