Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Reeves: Ik weet nog helemaal niets over de PS4

 17 dec. 2008
00:24
Via de PSU heeft David Reeves, President van Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), toegegeven dat hij niets van een opvolger van de PlayStation 3 weet tot dusver. De man brengt zelfs twijfel en zegt dat hij geen idee heeft of er wel een PS4 zal gaan komen in de toekomst en of hiervoor plannen gemaakt worden.

"Het is duidelijk niets waarover ik kan praten. Ik heb nergens enig idee over wat dat betreft. Ik weet zelfs niet zeker of er wel plannen voor zijn," zo zegt de man via de RTL. "We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van producten." Het is overigens niet onlogisch dat Sony niet praat over een eventuele PS4. Tot minstens 2010 zou Sony de PS3 in ieder geval in leven willen houden zonder aankondiging van een opvolger. Sony beloofde daarnaast geregeld dat de PS3 een lifespan moet hebben van rond de 10 jaar. Een aankondiging van een opvolger zou dan ook dodelijk kunnen zijn. In 2010 zou de PS3 vervolgens de rol moeten overnemen van de PS2, die ook zo'n jaar of 10 erg populair heeft kunnen zijn.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers