Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Microsoft: Het draait om de games, niet om de hardware

 17 dec. 2008
15:21
Hardware is voor vele belangrijk. De PS3 heeft Blu-Ray, de Xbox 360 heeft goede dev-tools waarmee de hardware beter tot het uiterste gedreven kan worden. Echter is dat allemaal niet zo belangrijk, volgens Alan Bowman tenminste. Game development is volgens de woordvoerder van Microsoft namelijk hetgeen waar het om draait. "Microsoft's hart heeft altijd bij de software gelegen, en we zullen blijven werken met partners om zo de beste software op de markt te kunnen brengen." Het concern heeft daarnaast volgens de man niet ingegrepen nu de wereldwijde Economische crisis heerst welke veel bedrijven de das omdoet. Microsoft heeft onlangs echter wel besloten om Ensemble Studios dicht te zullen gooien na de release van de AAA-titel Halo Wars, welke voor de Xbox 360 zal verschijnen. Echter zou hiervoor alweer een nieuwe studio uit voortvloeien.

Microsoft zegt echter dat zij zich in 2009 nog meer willen richten op een breder publiek. Games als Lips en You're in the Movies lieten dit al zien. In 2009 wordt de doelgroep dan ook verder verbreed volgens het concern. Niet alleen hardcore gamers moeten dan ook aan bod komen met de Xbox 360, maar ook casual gamers.

Meer lees je via de Spong.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 2 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers