Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Travis Barker en Oasis komen naar Guitar Hero World Tour

 22 dec. 2008
15:54
Alsof er nog niet genoeg variatie aan hits beschikbaar was voor Guitar Hero-fans komt Activision Publishing, Inc. in januari 2009 met meer dan twintig krakers van rocknummers als downloadbare content voor Guitar Hero® World Tour. Daarnaast kun je op 23 december, dus ruim voor het nieuwe jaar wordt ingeluid, nieuwe Guitar Hero World Tour-content downloaden van de hardrockbands Hinder, Nickelback en Rev Theory. Hinders eerste single "Use Me", afkomstig van hun recente album Take It to the Limit, wordt samen met "Because of You" van Nickelback en "Light it Up" van Rev Theory beschikbaar gesteld.

Goed nieuws voor fans van country: op 8 januari wordt de toch al diverse discografie van Guitar Hero World Tour aangevuld met de eerste Country Rock-trackpack. Deze uitbreiding bevat naast "Me and My Gang" van Rascal Flatts twee nummers van GRAMMY®-winnaars: "Ticks" van Brad Paisley en "Hillbilly Deluxe" van Brooks & Dunn.

De wereldberoemde drummer Travis Barker, die je in levenden lijve kunt tegenkomen in Guitar Hero World Tour, keert op 15 januari terug op het podium van Guitar Hero met een toegift. Deze pack bevat drie nummers waarin hij bewijst dat hij meerdere muziekstijlen meester is. "What's My Age Again" en "Lycanthrope" zijn achtereenvolgens afkomstig van zijn werk voor blink-182 en +44. Zijn remix van "Low" van Flo Rida maakt de pack compleet.

Na uitstapjes naar alle hoeken van de wereld strijkt Guitar Hero World Tour op 22 januari neer in Australië. De internationale muziekbibliotheek wordt daar uitgebreid met nummers van drie van de beroemdste Australische bands aller tijden. Met "Tomorrow", een hit uit 1995, debuteert Silverchair in de Guitar Hero-franchise. Daarnaast bevat de pack "Dimension" van de met een GRAMMY bekroonde band Wolfmother en "Outtathaway!" van The Vines.

De downloadbare Oasis-singles van hun alom geprezen cd Dig Out Your Soul waren een groot succes voor Guitar Hero World Tour. Vanaf 29 januari krijg je de kans om mee te jammen, te drummen en te blèren met het volledige album van deze populaire en succesvolle Britse band. "Bag it Up", "Waiting for the Rapture" en "The Shock of the Lightning" waren al verkrijgbaar, en nu komen daar "The Turning", "I'm Outta Time", "(Get Off Your) High Horse Lady", "Falling Down", "To Be Where There's Life", "Ain't Got Nothin", "The Nature of Reality" en "Soldier On" bij.

Het album van Oasis kost 1520 Microsoft Points op Xbox LIVE Marketplace voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft en 18,99 in de PlayStation®Store voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem. De trackpacks kosten 440 Microsoft Points voor de Xbox 360 en 5,49 voor het PLAYSTATION 3 systeem. De nummers van het Oasis-album en van de trackpack kun je kopen als downloadbare singles voor de Xbox 360 voor 160 Microsoft Points, voor 1,99 voor het PLAYSTATION 3 systeem en voor 200 Wii Points voor de Wii.

Guitar Hero World Tour breidt het kenmerkende gitaarspel van Guitar Hero uit met een coöperatieve spelervaring die je het gevoel geeft deel uit te maken van een band. Guitar Hero World Tour combineert geavanceerde draadloze instrumenten met revolutionaire nieuwe online en offline speltypen, waaronder online Band Career. In het unieke speltype Battle of the Bands kunnen 8 spelers twee bands vormen en het online tegen elkaar opnemen. De game bevat een fraaie, geheel opnieuw ontworpen gitaar, een realistisch elektronisch drumstel en een microfoon. Dankzij de innovatieve Music Studio kun je je eigen rock-'n-roll-klassiekers componeren, opnemen, monteren en delen met anderen. Echte maestro's zetten hun meesterwerken online op GHTunes zodat ook andere gamers kunnen genieten van hun muzikale talent.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers