Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Square-Enix kijkt uit naar Final Fantasy XIII-demo launch

 31 dec. 2008
13:37
De Famitsu heeft gesproken met producent Yoshinori Kitase van Square-Enix. Het gesprek ging logischerwijs vooral over Final Fantasy XIII voor de PlayStation 3 en Xbox 360. We hebben de interessantste stukken eruit gepakt. Zo zegt de topman van Square-Enix dat 2008 nog een jaar was waarin we vooral pre-rendered materiaal konden zien van het spel. Echter belooft 2009 meer interessants te laten zien van de game. Het project is steeds groter geworden en volgens de man ligt er nog een verre weg voor hen te wachten voor de ontwikkelaar het spel eindelijk af zal hebben. De woordvoerder kijkt echter vooruit naar de PS3-demo, die in Japan zal gaan verschijnen in 2009. Hij is benieuwd naar de reacties van het publiek.

Tot dusver maakte Square-Enix weinig reclame voor FFXIII. Dat zal in 2009 niet anders zijn. De marketing van het spel is volgens Kitase niet echt van groot belang en lijkt ook niet noodzakelijk om voor een succes te zorgen. Het spel zal in 2009 gaan verschijnen, zo zegt Kitase. Het betreft hier uiteraard de Japanse releasedatum.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers