Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Nintendo lanceert nationale 3D-fotowedstrijd

  2 apr. 2012
11:49
Vandaag gaat een uitdagende 3D-fotowedstrijd in Nederland van start. Maak creatief gebruik van de camerafunctie van Nintendo 3DS om de Nederlandse Nintendo 3DS fotokampioen te worden. Uit recent onderzoek van Nintendo blijkt dat 60% van de Nintendo 3DS-bezitters meer dan 100 foto’s per jaar maakt, en maar liefst 13% er meer dan 1000 maakt, wat neerkomt op 3 per dag. Gebruik de ingebouwde camera’s van Nintendo 3DS om vandaag nog eigen spectaculaire 3D-foto’s te maken.

Er zijn inzendingen mogelijk in zes categorieën. Wat je favoriete onderwerp ook is, er is altijd wel een categorie waar je foto in past. De categorieën zijn Dieren, Mensen, Plaatsen, Voorwerpen, Planten en Toegevoegde Realiteit. Voor dit laatste wordt gebruik gemaakt van de Toegevoegde Realiteit-functies van het Nintendo 3DS-systeem. De ingezonden foto’s worden beoordeeld door een professionele jury. De beste deelnemers maken kans op een Super Mario Holder en meer prachtige prijzen zoals games en Nintendo eShop cards.

Het is heel eenvoudig om deel te nemen aan deze Nintendo 3DS-fotowedstrijd. Om te beginnen maak je met de ingebouwde camera’s van het Nintendo 3DS-systeem een 3D-foto die past binnen één van de zes categorieën. De mooiste foto kun je tussen 2 april 2012 en 17 juni 2012 uploaden op de wedstrijdpagina www.nintendo.nl/3dphotocontest.

Deze website is toegankelijk via de Nintendo 3DS browser op het Nintendo 3DS-systeem of via een internetbrowser op een computer en biedt een overzicht van alle ingezonden foto’s. Elke foto die op de website is geüpload, heeft een eigen QR-code. Door deze QR-codes te scannen met het Nintendo 3DS-systeem kunnen gebruikers hun favoriete afbeeldingen in 3D bekijken. Nintendo 3DS bevat twee camera’s aan de buitenzijde en een camera aan de binnenzijde waarmee je zowel 2D- als 3D-foto’s kunt maken en tot 10 minuten een 3D-video kunt opnemen. De foto’s die je met de camera’s van Nintendo 3DS maakt, kun je gemakkelijk bewerken met
grappige effecten en verschillende gereedschappen. Je kunt zelfs met de stylus van Nintendo 3DS op de foto’s tekenen.

Wanneer het jou ook wel wat lijkt om door een professionele jury te worden benoemd tot beste 3D-fotograaf van Nederland, kun je naar www.nintendo.nl/3dphotocontest gaan voor meer details over de deelnamevoorwaarden en de volledige spelregels. Als je wilt weten of je goed genoeg bent om de winnende foto te maken, ga dan vandaag nog op pad met Nintendo 3DS om prachtige 3D-foto’s te maken.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers