Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628

Interessante details van de Xbox 720 duiken op

  2 apr. 2012
12:39
Er lijken meer details bekend te zijn over de nieuwe Xbox 360 console. Het gaat om details die op zijn gedoken via de website van VG247. Volgens de informatie zou de console een Blu-Ray speler hebben en rond de Kerst van 2013 meoten lanceren. Verder zal de console een tweetal grafische processoren krijgen, ook wel GPU's. Daarmee zou de unit een kracht hebben gelijkwaardig aan die van bijvoorbeeld 2 PC's. Het zou hierbij niet gaan om een SLI-achtige opstelling waarbij de GPU's simpelweg samenwerken. Ze zouden namelijk ook onafhankelijk kunnen werken.

De centrale processor zou verder bestaan uit 4 of 6 cores, waarvan diverse cores gereserveerd worden voor Kinect en het besturingssysteem zelf. Verder zal de console flinke anti-piraterij beveiliging gaan krijgen en zal Kinect in de console zelf standaard geleverd worden.

Microsoft heeft de details zelf nog niet bevestigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

Wat denk jij van de betrouwbaarheid van dit gerucht:

< OnzinPlausibelBetrouwbaar >Geloofwaardigheid van bezoekers: 28.75% (Stemmen: 8)

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content