Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 1

Koch Media en Kalypso tekenen overeenkomst voor Port Royale 3

  5 apr. 2012
08:49
Kalypso en Koch Media hebben een distributieovereenkomst getekend voor de strategie actie game Port Royale 3. Koch Media verzorgt de distributie van de game in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Nederland, Luxemburg, BelgiŽ, Spanje en ItaliŽ voor PC en de huidige generatie consoles.

De Caribische Eilanden in de turbulente 17e eeuw. De koninkrijken van Spanje, Engeland, Frankrijk en Nederland vechten om de koloniŽn. En daar sta jij, een jonge kapitein met als enige doel de meest machtige man in de Nieuwe Wereld te worden. Om dat doel te behalen kun je kiezen uit twee beschikbare campagnes: word je een avonturier of een handelaar?

Leid als avonturier de meedogenloze campagne voor de verovering van de zeeŽn. Invasies, piraterij, rooftochten en overvallen; je doet alles wat nodig is om je eigen imperium op te bouwen in het Caribisch gebied. En natuurlijk speelt handel een minder belangrijke rol in je strategie.

Als handelaar kies je de weg van de ontwikkeling van je rijkdommen en economische macht. Om de meest krachtige handelaar van de Nieuwe Wereld te worden, moet je handelsroutes creŽren, industrieŽn opbouwen en de economie van de kolonies ontwikkelen.

In de Free Play Modus kun je bovenstaande modi combineren zoals jij dat wilt en creŽer je je eigen unieke en spannende verhaal.

Voor de eerste keer in de veelgeprezen Port Royale serie ben je niet alleen in de mooie en ogenschijnlijk vredige wateren van het Caribisch gebied. Met de multiplayer modus kunnen maximaal vier spelers door middel van LAN of Internet tegen elkaar spelen. Ontwikkel een succesvolle handelsonderneming, leid je schepen in prachtige 3D zeeslagen en dwing je tegenstanders op hun knieŽn!

Kenmerken van Port Royale 3:
- Twee verschillende single player campagnes: avonturier en handelaar.
- Zeeslagen, invasies, plunderingen en overvallen wachten op de avonturier, terwijl de handelaar handelsroutes ontwikkeld en de economie laat opbloeien.
- 16 Verschillende type schepen, zoals de krachtige Galleons of de diverse Frigates. Organiseer handel met 60 verschillende steden als Port-au-Prince of Tortuga.
- Een competitieve multiplayer modus voor maximaal 4 spelers.
- Een uitgebreid handelssysteem, vraag en aanbod die automatisch de prijs van goederen en waren vaststellen, zoals in de echte wereld.

Port Royale 3 is later dit jaar beschikbaar voor Xbox 360, PS3 en PC.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers