Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 127

Negental screens voor Borderlands 2

  5 apr. 2012
11:12
In de Game Informer zijn enige tijd terug de eerste concrete details verschenen voor Borderlands 2. Zo zal de co-op van de game weer bij 4 spelers blijven zoals ook in het eerste deel het geval was. Je zult een dynamische verhaallijn gaan volgen waarbij je bijvoorbeeld een reddingsmissie voor je kiezen krijgt. Als je uiteindelijk te laat komt kan het verhaal veranderen in een totale mislukking.

Een nieuw element is Eridium. Dit is geen wapen maar kan toegevoegd worden aan andere elementen, waaronder guns en vehicles om de stats daarvan te kunnen verbeteren. Tegenstanders zijn daarnaast een stuk gevarieerder. Bandieten kunnen hun eigen wapenarsenaal samenstellen en kunnen beter samenwerken dan voorheen het geval was. Ook de niet-speelbare karakters zijn flink verbeterd. Daarnaast kun je interactief met ze praten in dialogen.

Wapens uit de eerste Borderlands zullen niet aanwezig zijn in deel 2. Elk wapen zal echter wel weer haar eigen unieke stijl, kleur en persoonlijkheid hebben. Natuurlijk kunnen ze ook weer hun eigen veranderingen ondergaan. Ook voertuigen zijn weer terug, waarbij onder andere de Bandit Technical een voertuig zal zijn. Zelfs een vierzitter zou al gespot zijn. De skill tree zal tot slot hetzelfde zijn als in de eerste game en ook Claptrap zal weer terug gaan keren.


   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers