Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 622

Blammo Events lanceert nieuw evenement Gamekings Showcase

 10 apr. 2012
14:52
Blammo Events presenteert in samenwerking met Gamekings op zaterdag 12 mei een spiksplinternieuw game-event : Gamekings Showcase. In de coolste club van Rotterdam, Corso, kunnen een gelimiteerd aantal gamers die dag genieten van de premières van de nieuwste games, spectaculaire demo’s op groot scherm, competities, top eSports, babes, goodies en de bar is open. Feest dus!

Op Gamekings Showcase beleven een groot aantal lentekrakers hun Nederlandse première. Wat dacht je bijvoorbeeld van kleine ‘stands’ in de zaal met preview versies van Max Payne 3, Ghost Recon Future Soldier, Gemini Wars, Spec Ops The Line, Resident Evil 6 en Dragon’s Dogma? Speelbaar én te zien tijdens exclusieve presentaties op een groot scherm. En de content die op het scherm te zien is, verschilt weer van de content die je zelf kunt spelen.

Verder kun je meedoen aan een open competitie met EA Sports UEFA Euro 2012 (de EK-versie van FIFA 12), aan de gang op de nieuwste PC´s van MSI en hardware van Logitech en kijken naar de finale om het officiële landskampioenschap Starcraft 2 van Nederland en België. En dit is nog maar de helft van het totale programma. Er komen nog volop games en acties bij.

Tickets voor Gamekings Showcase kosten 9,50 euro en kunnen alleen gekocht worden via de website Showcase.gamekings.tv. Er is maar een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar dus op = op. Let wel op, dit evenement is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder vanwege de games én het feit dat er aan de bar alcoholische versnaperingen geschonken worden.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers