Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 632

Meer details omtrent Crysis 3 vrijgegeven

 17 apr. 2012
12:21
Van opgejaagde naar jager! Electronic Arts Inc. en de bekroonde ontwikkelaar Crytek GmbH kondigen vandaag Crysis 3 aan, de belangrijkste sandbox-shooter van 2013. Crysis 3 is technologisch subliem met ongeëvenaarde graphics en een dynamische gameplay. De game draait op CryENGINE, de eigen engine van Crytek. Je kruipt in de huid van Prophet en keert terug naar New York. Hier ontdek je dat de stad is omgeven door een nanokoepel van de corrupte Cell Corporation. De Liberty Dome van New York is een stadsjungle met woekerende woudreuzen, dichtbegroeide moerassen en wilde rivieren. In de Liberty Dome hebben zich zeven verschillende en verraderlijke omgevingen ontwikkeld die bekendstaan als de Zeven Wonderen. Deze gevaarlijke nieuwe wereld vereist geavanceerde wapens en tactieken. Prophet wordt de dodelijkste jager van de planeet dankzij zijn dodelijke composietboog, een verbeterd Nanosuit en verwoestende buitenaardse technologie.

"Crysis 3 is een spannende mix van sandbox-gameplay, geavanceerde gevechtstechnieken en hightech menselijke en buitenaardse wapens. Shooterfans zullen hun geluk niet op kunnen", aldus Cevat Yerli, CEO van Crytek. 'Met behulp van de meest recente CryENGINE-technologie creëren we zeven unieke en visueel adembenemende thema's. We kunnen niet wachten tot mensen de game in handen hebben."

De game speelt zich af in 2047. Prophet zint op wraak nadat hij heeft ontdekt waarom Cell Corporation de afschermende nanokoepels heeft gebouwd. De bevolking is wijsgemaakt dat de reusachtige bouwwerken bescherming bieden, zodat de metropolen kunnen worden gezuiverd van de resterende Ceph-strijdmachten. In werkelijkheid wil CELL via de nanokoepels zoveel mogelijk land en technologie veroveren. Wereldwijde heerschappij is het uiteindelijke doel. Met buitenaardse Ceph op elke straathoek en menselijke vijanden die constant in de aanval gaan, is niemand nog veilig. Iedereen is een doelwit voor Prophets wraaklust.

Crytek kondigt ook aan dat alle jagers in spe vanaf vandaag de Crysis 3 Hunter Edition* kunnen reserveren. De Crysis 3 Hunter Edition geeft je de tools om de ultieme jager in het Multiplayer-speltype te worden. Je krijgt vroege toegang tot de nieuwe boog met uitbreidingen, plus de Hunter Nanosuit-module voor extra kracht en functies. Als je nu reserveert, krijg je ook een head start voor je online spel met XP-boost tot level 5, een unieke skin voor je boog en drie exclusieve dogtags om in stijl te jagen. De Crysis 3 Hunter Edition is verkrijgbaar bij Origin.com en andere deelnemende verkooppunten.

Spelers die Crysis 3 reserveren, ontvangen bij bepaalde retailers naast de Crysis 3 Hunter Edition bovendien vroege toegang tot de volgende ontgrendelde Multiplayer-items:

• Stalker-pakket. Bevat de basisgame, de Hunter Edition-content en de volgende ontgrendelde Multiplayer-items: voor spelers die hun prooi graag vanuit de schaduwen besluipen, biedt het Stalker-pakket vroege Multiplayer-toegang tot de dodelijke semi-automatische Jackal-shotgun. Samen met dit krachtige geweer voor de korte afstand ontvang je een unieke geluiddemper, een aangepaste skin en twee exclusieve ingame dogtags.

• Overkill-pakket. Bevat de basisgame, de Hunter Edition-content en de volgende ontgrendelde Multiplayer-items: het Overkill-pakket geeft je vroege Multiplayer-toegang tot het Typhoon-aanvalswapen en de bijbehorende skin. De Typhoon vuurt 500 kogels per seconde af, zodat je de Liberty Dome kunt heroveren met spectaculaire vuurkracht. Ook inbegrepen zijn twee exclusieve ingame dogtags in Overkill-stijl.

• Predator-pakket. Bevat de basisgame, de Hunter Edition-content en de volgende ontgrendelde Multiplayer-items: het Predator-pakket geeft vroege Multiplayer-toegang tot het Feline-submachinegeweer en exclusieve camouflage. Met een uitzonderlijke vuursnelheid en een magazijn met 60 kogels is de Feline uiterst effectief en dodelijk op de korte afstand.

Crysis 3, ontwikkeld door Crytek, draait op de eigen, geavanceerde CryENGINE-technologie. De game is beschikbaar in het voorjaar van 2013 voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem, PlayStation 3 computer entertainment systeem en PC.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers