Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Guild Wars 2 beta krijgt datum

 19 apr. 2012
10:03
De Guild Wars 2 beta komt eraan. Vanaf 27 april tot en met 29 april zal namelijk de beta van het spel plaatsvinden voor het publiek. Het gaat dus om een open beta en niet meer om een closed beta voor de MMO. Het spel zal binnenkort gaan verschijnen voor de PC en belooft een groots succes te worden.

Onlangs werd nog bekend dat er ook een CE-versie van de game zal verschijnen. De Guild Wars 2 Collector's Edition biedt fans een ongeëvenaarde collectie van fysieke content die verder gaat dan de game. Het pronkstuk van de Collector's Edition is een gedetaileerd, handgeschilderd beeld van 25 centimer van de beestachtige krijger Rytlock Brimstone met zijn herkenbare vlammende zwaard. Naast het Rytlock beeld krijgen spelers een speciaal vervaardigd frame met vijf fantastische Guild Wars 2 afbeeldingen van wereldberoemde kunstenaars, een 112 pagina tellende hardcover boek ‘Making of Guild Wars 2', de soundtrack CD ‘Best of Guild Wars 2' van award winnend componist Jeremy Soule en vijf in-game items waaronder Mistfire Wolf die samen met andere spelers zal vechten en een miniatuur Rytlock die spelers zal vergezellen in hun reis door Tyria.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers