Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 622

Strijd op zee en land vanaf vandaag van start

 20 apr. 2012
18:14
Ben jij klaar voor heftige gevechten op zee en op het land? Hasbro en Activision Publishing Inc., onderdeel van Activision Blizzard Inc., hebben bekendgemaakt dat BATTLESHIP vanaf vandaag in Europa in de winkels ligt. De game combineer militaire strategie met keiharde actie! Neem de leiding over een machtige vloot en ervaar de filmische actie van oorlogvoering op zee. BATTLESHIP is nu verkrijgbaar voor het Xbox 360 video game and entertainment systeem van Microsoft, het PlayStation 3 computer entertainment systeem, het Wii-systeem van Nintendo en de Nintendo DS en Nintendo 3DS.

"We wilden de actie uit de oude BATTLESHIP-spellen combineren met de heftige actie van de nieuwe actiefilm van Universal Pictures voor een uniek perspectief," aldus David Ofxord van Activision Publishing. "Zo kunnen zowel bioscoopbezoekers als gamers van alle leeftijden genieten van deze gloednieuwe en leuke BATTLESHIP-ervaring."

In de game wordt militaire strategie gecombineerd met supersnelle shooteractie. Neem de leiding over een krachtige vloot in deze nieuwe versie van BATTLESHIP. Als je op de eilanden van Hawaï bent overgeleverd aan de aliens, moet je de leiding nemen over echte oorlogsschepen. Beleef de spannende gevechten met kruisers, vliegdekschepen en zelfs de beroemde U.S.S. Missouri en ga ter land, ter zee en in de lucht de strijd aan met de ruimtewezens.

"Er zijn zo veel verschillende consoles beschikbaar, dat we BATTLESHIP op verschillende manieren kunnen laten zien," zegt Mark Blecher, senior vicepresident en algemeen manager van digitale media en marketing bij Hasbro. "Het nieuwe BATTLESHIP is een perfecte combinatie waar zowel strategiefanaten als actieliefhebbers dol op zullen zijn."

In BATTLESHIP voor Xbox 360 en PlayStation 3, wisselen intense gevechten in firstperson en tactische oorlogvoering elkaar af. Kruip in de huid van Cole Mathis, een explosievenexpert van de Amerikaanse marine. Zet luchtaanvallen in en gebruik de radar om de controle te houden over het strijdtoneel. Luister naar je instincten en leef je uit met een enorm wapenarsenaal met machinegeweren en raketwerpers. Tijd om die aliens naar huis te sturen!

In de versies voor het Wii-systeem, de Nintendo 3DS en de Nintendo DS heb jij de leiding over verschillende eenheden, zoals kruisers, onderzeeërs en patrouillevaartuigen. Zet je team gespecialiseerde commando's in tijdens turn-based gevechten. Kies uit één van de verschillende speltypen zoals Story of speel snel een gevecht in Skirmish! Speel nieuwe kaarten, eenheden en leiders vrij en keer je kansen op het slagveld.

BATTLESHIP is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Xbox 360 en PlayStation 3. De adviesprijs bedraagt €59,99 en dit spel is geschikt bevonden voor spelers van 16 jaar of ouder. BATTLESHIP is ook verkrijgbaar voor de Wii en kost €39,99, €24,99 voor de Nintendo DS en €29,99 voor de Nintendo 3DS.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers